A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nagyon guszta. kerestem róla képet, de ez a legjobb.

Gemmaaaa

every damn day

Picar77
nyugi bent lesz

()() (^^)

tigerbácsi
Isabeli Fontana
ez a kép miatt

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

jackcsabi
Na pont ez az, a legtöbb ilyen híresség smink nélkül iszonyúan néz ki, persze vannak kivételek, pl akit ajánlottam 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

banok
gemma

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Picar77
hát....
rémségek versenye 😄

()() (^^)

ide nekem a mellekkel
mondjuk kíváncsi lennék, mi lenne akkor, ha mindegyikrõl smink nélküli képeket raknál be.

Picar77
igaz :'D

()() (^^)

am meg csinálunk! a lényeget mi csináljuk : SZAVAZUNK 😄
jojo joez 😄 legalább ha találunk fain képeket akkor beteszük ide és kész 😊
Picar77
ja persze lehetne de ti is csinálhattok valamit 😛
(amúgy ebben a formában most nem megoldható mert az oldal kodját nem változtatom csak a képeket cserélem ki ftp-n igy egyszerübb nekem)

()() (^^)

Gemma Atkinson bár nem a legjobb kép van itt róla de õ a legjobb 😄
akkor egy javaslat ha már megvannak linkelve a képek akkor lehetne azt is,hogy google.ban beirod a nevét és képkeresés majd azt a linket nyomod be a csajokhoz.
Scottt
Gemma Atkinson

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hegi90
Isabeli 😊

Gemmának meg lufija van 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

wesker24
Gema Atkinson !!

Amugy õ a Red Alert 3 és a kiegben volt Eva habár ott sokkal jobban nézett ki !
CopyKing92
az a gemma atkinson elég aránytalan XDD attól még rá szavazok xP

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Picar77
ja azt a kiszolgálot szokta csinálni de egy f5 megoldja általában

()() (^^)

Lyukasbogrács
nem mutatta az eredményt miután ráböktem a gombra, de csak én állítgattam el a böngészõt <#vigyor>
bár volt olyan is, hogy "A kiszolgáló nem található"... errõl már nem tudok nyilatkozni, egy ideje amúgy minden oké <#eljen>

Picar77
am tegnap kevesen szavaztatok 😛
A nap szépe (Júli 17 )

Eredményért katt a képre ^^

()() (^^)

Picar77
mi baja volt ? ^^

()() (^^)

Lyukasbogrács
GA határozottan 😄

jaja, nem rossz ez a fajta szavazás, csak néha nem mûködött, de már rájöttem, hogy nálam volt a hiba.

jackcsabi
szerintem*

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Isabeli Fontana

Egyébként szerint jobb ez a szavazási módszer.

Gemma Atkinson

tigerbácsi
hát szerintem elég nyomi feje van, meg olyan mintha vastag bõr lenne rajta. nekem tényleg nm tetszik :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

szerintem is, de hát ízlések és pofonok. De mondjuk egyiket sem rúgnám ki az ágyamból.

jaj neee 😄 én láttam azt a képet :S

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

majd, ha lement a szavazás beszúrom milyen smink nélkül<#nyes>

BASZDMEG de tesznye D:::.
igen szerintem is ez volt a legjobb kép róla. Mindenkirõl a legelõnyösebbet.

Picar77
nem dehogy

()() (^^)

<#fejvakaras>

http://www.thelifeofluxury.com/images/amanda_bynes.jpg
reálisan az elsõ helyen kéne lennie!

remélem nembaj,hogy raktam be képet ugye?
tigerbácsi
a 3. kicsit erõs, reálisan csak a 2.lehet :-D

jelenleg Amanda Bynes áll a 3.helyen számomra érthetetlen módon 😞
tigerbácsi
még jó hogy nem sok ízlésficamos jár ide :-DDDDDD (csak vicc mégmielõtt valaki megsértõdik) :-D

Bulykin
Amanda

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigerbácsi
ez nagyon pöpec kép :-DDDD a legjobb Róla :-D

CopyKing92
MILF topicba tessék át fáradni XDD hülyültem 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

wesker24
Hilary Duff
watto
Gisele Bundchen ^^

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Dragooon
Hilary Duff

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Scottt
HD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigeroo
uh bazdmeg ezután a kép után már nekem nem jön be
lehet, hogy itt:

Duff-ot láttam már jópár filmben, és nem nagyon tudtam levenni róla a szemem, úgyhogy egyértelmû 😄

Lyukasbogrács
ha a fenti képeket nézem, nehéz a választás.
ha utánuk nézek, még jobban 😄