A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
ok köszy

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
146-nál löttem ki a szavázst
a 83 szerintem reális ^^

()() (^^)

Kendra Wilkinson

tigerbácsi
mennyien szavaztak múltkor? meg tod mondani Picar? most is 80 fölött vagyunk :-) ám igaza van Abilitynek!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kastil
Ne legyetek már kancsók, hot brunette ftw!!!4

Kendra Wilkinson, bár buta, mint a tök.

az oké h top10be volt de azért olyan nincs ,hogy 3 perc alatt vagy 20 szavi érkezik 😊 és ha egyik nõ egybõl követi a másik 😄
illetve azelõtt sose volt ekkora a szavazási létszám ! mint látjuk ma sem az!
és ha tegnap oan sokan szavaztak volna akkor gondolom befavolták volna a topikot és szavaztak volna ma is de nem igy történt.Szóval logikus volt,hogy tegnap sok fail szavi érkezett és egy vagy 2 emberke egymással játszott 😊
CopyKing92
szeretik a vastag zsidó szemöldököt xP meg persze a fanszõrt xP

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Ability
Ha van is fals szavazat, azért nagyságrendileg korrekt az eredmény. Nyilván lesznek akik munkahelyrõl és otthonról is szavaznak, de azért az erõviszonyok felmérése alkalmas a kapott eredmény.
N3TuddKi
nekem abszolut nem. pont ezért írtam amit írtam.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
egyszerûen aa tegnapi szavazást én döntetlenre vettem volna és hétvégén 8 csajra lehetett volna szavazni nem hétre ennyi.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ability
Gondoljátok hogy emberek nem elég lusták ahhoz, hogy itt szenvedjenek a többszörös szavazattal? A Polldaddy sem volt jobban védett, aki beírja az is valszeg több helyrõl/géprõl szavaz. Azé' körülményes ám átverni a rendszert, gondoljátok az emberek vannak annyira nagy addiktok, hogy majd proxykat keresnek, mi? Amúgy meg tegnap top10-ben voltatok, nyilván többen szavaztak. Illetve Picarnak van egy elég részletes naplózása a beérkezett szavazatokról, ki lehet szûrni a csalókat, csak az a helyzet, hogy szerintem nincsenek. Nem vágom nektek miért olyan fontos ez.
tigerbácsi
errõl van szó.

N3TuddKi
most attól, hogy nem írja be valaki, hogy 3x tudott szavzni gondoljátok, hogy nem tette meg?

tigerbácsi
szerintem ma is vannak ilyenek ki kéne bannolni õket :-DDDD

ha követted volna a topic mozgását akkor rájöhettél volna,hogy tegnap órisási bunda ment a szavazásban😊
sokan kétszer háromszor sõt ennél többször szavaztak ... (baromkodtak)
kastil
Danay Garcia

De miért ez megint?

kinek a pap kinek a papné. sztem meg van jó zenéje gaga-nak
egyébként magyar nõk nem fognak szerepelni a listában?
Gaál Noémi-Onyutha Judit-Pataki Zita (csakhogy egy verseny legyen már az idõjósok között is 😄
rátapintottál a lényegre
tigerbácsi
ok! nekem mind1 :-)

csak ki kéna próbálni egyszer ha ismét a legnébszerûbb 10 be van akkor mennyi :-) mondjuk ha bogyeszes lesz akkor teleszemetelem :-D

CopyKing92
ez a lady gaga kibaszott ronda XD és még a zenéi is szarak 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Picar77
ezt akkor hinném el ha ma is szavaznának annyian :\
amúhy ha ilyen 60-70 környékén lesz a vége akkor sztem vehetjük mind hitelesnek mert általában annyi szokott lenni...

()() (^^)

danay
tigerbácsi
:-DDDDD jaja ez igaz! láttam jópár fantasztikus képet Kendra-ról is :-) igazából mind a 2 vitrincsaj! tod hogy ne is porosodjon :-)

a-a aki danayra szavazott az ne mondja 😄

tiger.: nekem is mind1 mert a kettõ közül valóban mind1 hogy ki nyer 😄
Dragooon
ja hogy mondani is kell kire szavaztam?

danay

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

I3andy
Kendra Wilkinson

HappyHunter
Danay Garcia - természetesen. 😄 Hajrá!!

Be happy. :) Running!

tigerbácsi
:-DDDDD mert Picar szavazatát már számoltam lentebb!

jah ki kellett volna de már mind1, tõlem elfogadhatjuk a számolt is, én nem vádolok senkit csalással. az is lehet hogy múltkór is jó volt a szavazás, csak mivel benne volt az elsõ 10 be azért jöttek többen. ez csak egy tipp de mind1. lesz ahogy lesz.

elõtted levõt miért nem számoltad be ?
egyébként kikellett volna irni a banner alá hogy aki szava irja is be mert most valaki erre jár szavaz tisztességel lövése sincs,hogy errõ volt szó 😊
tigerbácsi
értékelhetõ szavazatok száma: 11

Danaya 6

Kenda 5

Picar77
hajrá emberek Kendra :\

()() (^^)

Reaper
Kendra!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kendra!!!

every damn day

tigerbácsi
értékelhetõ szavazatok száma: 9

Danaya 6

Kenda 3

Lcapitant
Ganay 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Hegi90
D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

N3TuddKi
Danay

jackcsabi
Danay

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

wesker24
Egyetértek én is a Prison Break nagyszerû alakitásai miatt is meg azért is mert nagyon jó buxa !
tigerbácsi
nalátod! elõször gondolkodj utána szavazz :-DDDDDD

áá már én is kezdek az egzotikus szépség felé hajlani 😄 (eszembe jutott a prison breakes alakításai 😄
de mivel már leadtam a vokson ezenm nem változtatok 😊
tigerbácsi
tényleg kéne egy ilyen is ahol õ is ott van. s aki rászavaz annak meg kell fektetni! :-DDDD mennyi szavazata lenne? 0 vagy zéró? :-DDDD

oneal1
ez a Kendra nem semmi😄

!Forza Ferrari!

Lcapitant
Legyen Bogyóka 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tigerbácsi
bazz vagy üsd ki a szemed, vagy menj el szemészhez! nagyon messze van Õ a cigóktól.

CopyKing92
mi az hogy danay graciara ennyien szavaztak? sok a cigó -.- <.< XD

tigerbácsi
jajj bocs tényleg elõtte nem írtad be! én tévedtem :-(

kavicsnak? :-DDDDD

oké 😄 tényleg apró kavicsnak néztem 😄

egyébként meg azért írtam be mert kieltt irva hogy lehet szavazni és gondolom onnantól fogja számolni a hg,hogy ki kire szavazatott!
szóval elnézést 😊de akkor
is Kendra Wilkinson -ra szavazok 😛
tigerbácsi
igen egyetértek itt ott Veled! a 2. tényleg nem szép. 1. igen szép, s azzal sincs bajom, hogy villantja a mellét, de nagyon mû nekem.3. igazi vonzó tüzes tekintete van :-)