A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
☻☺☻☺☻

csak hogy lásd :-DDDD

ám nem kéne ennyiszer beírod a nevét, mert a végén többször számolják a szavazatod :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

zsutyesz
Számomra õ a legkedvesebb arcú és a leglányosabb. A csöcsvillantós képeket nem szeretem, Lady Gaga-ban pedig semmi szépséget nem látok.
Danay a legesztétikusabb látvány a három közül.

Ale Alonso! poppe fan club™

miez a sok bogyó az üzid végén?😄

am én még mindig maradok Kendra Wilkinson -nál !!!!!!!
tigerbácsi
persze hogy számítank, s az is érdekelne, hogy mért pont Õ! azaz hogy egy Nõ a Nõben mit néz meg, s mitõl mondja rá hogy szép. persze mindenféle ferde hajlamtól mentesen, mert nem feltételezem, de azzal sem volna bajom ha van is :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ok akkor egy búzasör rendel számodra :-D

bár az nem dobozos de az már mind1 :-)

zsutyesz
jó, csak nem voltam benne biztos, hogy a lányok szavazatai is számítanak 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

wesker24
Naná hogy kell rádbizom ! Habár nem ihatok alkoholt de egy doboz sör nem fog megártani !<#hehe>
tigerbácsi
sör kell? :-DDD

wesker24
Én is Danayra szavazok ! <#eljen><#szeret>
tigerbácsi
hozzám se szólj jó? ☻☺☻☺☻

tigerbácsi
persze mivel beírtad kire szavazol! tod mert múltkor necces volt a szavazás eredménye csak azt számítjuk bele ki beírja kire szavaz.

ám köszönöm, hogy Rá szavaztál :-)

Picar77
te tudod😛

()() (^^)

Picar77
persze

()() (^^)

zsutyesz
Danay - az én szavazatom is számít? 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigerbácsi
ne találkozzunk!!! ☻

Picar77
kendra

()() (^^)

tigerbácsi
:-DDDDD ok semmi gond! emberek vagyunk! nem írom le ki re szavaztam, mert nehezebb lenne megszámolni, mert az elõbb odaírtam :-)

tigerbácsi
nyomj egy ctrl F5-öt! most tudtam szavazni, s én voltam az elsõ! szerintem most indíthatta PicarBá újra :-)

szóval eddig az én szavazatommal 0 0 1 Danay-nak :-DDDDD

Picar77
Lehet Szavazni(mindenki irja be hogy kire szavazott köszie)
nyugi elbasztam ügyesen de mostmár jó

()() (^^)

nem értem :S
én tegnap Kendra Wilkinson ra szavaztam.
most megint õ rá és nincs semmi különbség
tigerbácsi
látom újra lett kezdve, de nálam azt mutatja hogy szavaztam Danayra. ami végülis nem baj, mert Rá szavaztam volna amúgy is, csak nem értem ez hogy lehet :-(

tigerbácsi
nem véletlen :-) sok hamis szavazat lett :-(

AntiHero
Kendra, de a szavazás nem jaó

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vagyis a mai törölve lett 😊
Lcapitant

Scarlett Johansson

28

43.75%

Kelly Carlson

21

32.81%

Amy Lee

15

23.44%

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tigerbácsi
helyes!

valaki elárulja hogy hogy áll azért, mert itthonról nem akarok szavazni. nem az én mûfajom. :-) mindig ÍBratyit szoktam megkérni hogy helyettem Õ szavazzon itt, s a nagy szav totyikba, hogy lásam azt eredményt, de most nincs itthon. viszon 2 perc múlva én sem leszek :-(

tigeroo
hát téleg napszemüveges képbõl lelehet vágni
CopyKing92
mivan a szavazássalXDDD???

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Picar77
nem tom ez a sok kamu mire volt jó :|
de a mai napi szavazásnak annyi :\
köszönjétek a lámáknak
úgy hogy holnap ujra ez lesz :\

()() (^^)

I3andy
Szerintem ne rakjuk ki újra ezt, meg lesz a gyõztes, és akkor a hétvégén vagy mind2-õt berakjuk vagy egyiket sem

sztem holnap nem fognak bohockodni 😄 csak ma van aki komolyan vette a poént!
de holnapra kilehetne kötni,hogy aki szavazatott az irjon egy hsz-t is hogy kire voksolt!
most egy alkalommal akár vállalom,hogy összeszámolom,hogy kire hány szavazat jutott (ha esetleg megint ien kamu sok eredmény jönne ki...
tigerbácsi
ez igen jó ötlet! s én támogatom is! csak ígyis fals adat jön majd ki, mert sokan fognak szavazni beírás nélkül szerintem. s így tényleg nem jó a szavazás ha sok kamu van benne :-( ez így elveszti azt az igazi örömöt hogy ha a szavazat tényleg úgy alakul ahogy az ember szeretné.

FZoleee
nem mindegy? amúgy is ronda 😄
tigeroo
lehetett volna róla elõnyösebb képet is rakni
tigeroo
Lady Gaga
tuti valótlan szóval holnapra javasolnám,hogy tegyük újra be 😊 esetleg mindenki beirná a saját szavazatát és kdierülne mennyi a kamu !
mert ez így vicc vicc vicc :'(
Reaper
Jaja, sok kis csíra szórakozik...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

FZoleee
Ez tuti kamu, tegnap fele ennyi szavazat se volt
I3andy
Az a furcsa, hogy amikor Kendra kap szavazatot utána rögtön kap Danay is 1-et vagy 2-õt

tigerbácsi
ez valami nagyon rossz vicc, vagy ma tényleg kitettek magukért az sg-sk. szerintem ez rekordszintû szavazás :-) remélem tiszta. tényleg remélem.

Scottt
Kendra Wilkinson

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigerbácsi
egyetértek Veled! nekem is csak a szám nagy, s se otthon se a cégnél nem dinamikus az ip-m :-)

nem cigó 😊 hanem egzotikus szépség!
ja de most komolyan mi értelme van ennek,hogy valaki 2szet adja le avoksát?(fõleg annak mi ha ennél többször?) igy értlemét veszti az egész szavazás szerintem!
CopyKing92
jah cigó csaj <#wow3><#levele><#lookaround>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

poppe
garcia a legjobb

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigerbácsi
jah valószínû!

setuh
sztem siman o a legszebb...kendra ezen a kepen jol nez ki mas kepeken nem ennyire..lady gaga-at meg h lehet ezekkel egy szintbe tenni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Reaper
Jó lenne, ha leállnátok a dinamikus ip-rõl szavazgatással!😊 Tudjátok mikor vezetne a cigó csaj tisztességes küzdelemben, pláne 10 szavazattal...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

tigerbácsi
nem arról szól a totyik hogy milyen nõnk lesz/volt.