A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
Gillian Anderson

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

köszkösz

Annabeth Gish ne legyen már 0-án 😞
amúgyse annyira csúnya 😄
wesker24
Gillian Anderson

Picar: Remélem az én javaslatom is bent lesz majd jövö héten !
Eagle16
Scully<#eljen>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Picar77
archiv szavazásokban megtudod nézni

()() (^^)

Lyukasbogrács
Laurie Holden 2 9.52%
Annabeth Gish 0 0%
Gillian Anderson 19 90.48%

egyikse nyerõ 😄 de majd bökök valamit
valaki beirná az erdményt,hog hogy is áll a szavazás?
jackcsabi
Gillian, emlékeztet valakire.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

IMYke2.0.0.0
Nagy csúfság lenne, ha nem Gillian Anderson nyerne!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
A Nap Szépe (Júli 24)

()() (^^)

Picar77
bocsi kicsit sokan voltak a boltban :\
képek on

()() (^^)

Lcapitant
nálam még a név sem változik 😄
bízok Tigerben 😄
Gillian Anderson 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tigerbácsi
azt nem tom, de a firefoxban is mindig ugyan azt a képeket dobja mint tegnap volt :-) szerintem még nincs kész :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Opera alatt mi a CTRL+F5 megfelelõje? Már 5 perce frissítgetek, de nem jelennek meg az új képek.

tigerbácsi
Gillian Anderson

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

AntiHero
KH

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Scottt
KH

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NeverwinterKING
remélem tetszeni fog a népnek 😛

\"You are fucking crazy people!\"

tigeroo
Kim Smith

<#eljen>
Picar77
holnapi lista megvan(nevverwinterking jovoltábol)
de hétfõn megkapjátok az idõjárásosokat 😄

()() (^^)

tigerbácsi
szerintem meg visszanézni sem lenne kedved ha be is raknánk

keeley hazell
jó lenne, ha lenne valaki aki minden szavazásnál betol 3-4 képet személyenként, amibõl jobban lehetne dönteni .
nincs kedvem keresgélni 😄D
tigerbácsi
nekem jó :-)

Picar77
szerintem lenne rá igény ^^

()() (^^)

kastil
Lisa Snowdon

5

ja de az egyik nap kéne egy Onyutha-Gaál-Pataki versenyt nyomni és én támogatom az ötletemet 😄
tigerbácsi
én adtam már egy magyar listát :-)

az ötletem nem díjazza senki,hogy egyik nap legyen meteo verseny?😄
magyar nõk is legyenek? 😞
Kim Smith
bár nem a legjobb képe van kint de õ a legjobb!
keeley nak a feje olyan brutális 😄
Dragooon
keeley hazell

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

matyi0323
Keeley Hazell (Y) 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ChuckyHUN
Keeley 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lyukasbogrács
jeee

NeverwinterKING
jeee

\"You are fucking crazy people!\"

jackcsabi
Kim Smith

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Bulykin
Kim

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigerbácsi
ez tök jó statisztika :-) megvan mivel töltöm a délelõttöm :-)

I3andy
Az egy dolog, hogy sokan szavaztak. De ahogy az egyik csaj kapott szavazatot, rögtön a másik is 1-et vagy 2-õt. Volt olyan hogy Kendra föl hozta kb 2 óra alatt 3-as különbségre aztán a barna hajú 10 perc alatt megint 10-es különbségnél járt.

Ability
Amúgy nektek is tudok csinálni ilyen statisztika oldalt ha van rá igény. Mellesleg ha ezt megnézitek volt olyan szavazás is ahol 1200 szavazat érkezett, csak azért, mert az NFS top1 volt sokáig, és minden játékos azt látogatta mert aktuális volt. Errõl a topikról sem tudnak olyan sokan, gondoljátok ha bekerül hosszú idõ után top10-be akkor nem érkezik ennyivel több új látogató? Az más kérdés hogy mennyien maradnak itt, szavazós topik is kurva lassan halad felfele.
Ability
Szavazós topikban elhiheted hogy részletes statisztika alapján van kb. 500 rendszeres szavazó, ám csak úgy a hétköznapokon olyan 200-250 szavazat érkezik. Nem mindenki néz be minden nap. Amikor meg bekerülünk a top10-be, netán annak is a tetejére, akkor érkezik vagy 150 többlet szavazat. Ez semmit nem jelent, az én topikomat sem favolják be, csak vannak ilyen pangó emberek akik néha benéznek.
N3TuddKi
Keeley

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Reaper
Kim Smith! Ajánlom nézzetek több képet róla. Ez a Keeley Hazell nem egy nagy eresztés...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Picar77
Keeley Hazell

()() (^^)

zsutyesz
Kim SMith

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

wesker24
Keeley Hazell
tigerbácsi
Keeley Hazell

I3andy
Keeley Hazell

Picar77
A Nap Szépe (Júli 23)

()() (^^)