A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tukném.
de mivel mûanyagnõ, és egy szem különlegesség nincs benne, csak egy átlag, szõke, formás mûanyagnõ, ezért nem kéne.
Most nemazér, nem mintha szóba állna velem valaha, de akkor se kéne -.-
CopyKing92
nemtom de dundikának tiszta ló feje van. <.< nem teccik.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigerbácsi
jó utat! :-) köszy hogy szóltál!

na mutass egyet is :-DDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

jó utat/nyaralást <#integet2>
Dragooon
Alison Carroll <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Picar77
a honap szépe szavazás hétfõn lesz mert nyaralok holnaptol 😛
nevek tuti lesznek de a képeket nem biztos hogy befogom tudni tenni soory

()() (^^)

Picar77
tuti nem õ lesz 😄
10 szer jobb csajok is voltak nála😛

()() (^^)

tigerbácsi
azon sem lepõdnék meg :-) csak azon ha nekem igent mondana :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

I3andy
elírtam bazzeg :p egyébként simán õ lesz

"hónaõ s"

miaz a hónaõ ? 😛

jaj én mondok egy újat
õ lesz az év gyõztese 😄DD
tigerbácsi
egyetértek :-DDDD

I3andy
Errõl jut eszembe:
Õ lesz a hét és a hónaõ szépe!!

tigerbácsi
bocs nem tudtam rá reagálni, mert éppen fel volt törve a regem, s kis ellenmûvelet ment.. ám most hogy felhívtad a figyelmem:

meg vagy Õrülve Fbn Lx? ☻ nem láttad még Elishat

CopyKing92
fujderonda ez a dundika XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

vártam ,hogy erre az üzire tigerbácsi megszólal és befanolja Elishat =)
jackcsabi
Kayleigh Pearson

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Scottt
Hornyák Hajnalka

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kayleigh pearson a legjobb.
hornyák hajnalka vezet? az a feltöltött széles száj valami kib.szott undorító.
eddig az ide linkeltek közül még mindegyik csak arra eltt volna jó.
barátnõnek soha egyik se 😄
tigerbácsi
ok Öcsi lesz még péntek du. találkozunk, megbeszéljük :-DDDD

Lcapitant
Hornyák Hajnalkára szavaztam... 😄
az se valami szépség, de jobb mint a pearson sztem

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tigerbácsi
2,. helyen vagyunk! gyerünk emberek! Kayleigh Pearson- kell szavazni :-D

Hegi90
Kayleigh Pearson

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

IMYke2.0.0.0
Gyorsan hozzáteszem: nem a full image-ekre gondoltam.
Most látom, azok a verziók olyanok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azért tetszenek a képek, mert nem "mellbedobásosak".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IMYke2.0.0.0
Ezt nem vitatom.
Azért konstatálhatom nem, hogy ez emberek mennyire buták... ha egy guminõre voksolnak.
Természetesség annyi van HH-ban, mint egy kilapított leveli békában...

Reaper
Szerintem meg mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse mi tetszik neki. Ízlések és pofonok...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

IMYke2.0.0.0
Beszarás. "HH"ogy milyen buták az emberek: felpumpált mellek, száj = menõ csaj. <#ejnye1><#wilting>

A 3 nõ közül inkább Cobie Smulders.

AntiHero
hát ja de utánna lehánynáM😄

I3andy
Pfff ne hogy már ez a két mû nõ vezessen

Nézzetek Cobie-ról több képet!!!

Bulykin
attól még tuknád<#gonosz1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
pfuj dundika utálom.

zsutyesz
hiszed vagy nem: ez van.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Reaper
Szar duma!😊

Picar77
csakis barátnõnek nem kéne 😄

()() (^^)

Hornyák Hajnalka de az elsõ is jó :S
úgy istenigazából csak b***i lenne jó 😄 xD
hmmm...szép lányok <#eljen><#finom>

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.

zsutyesz
😄DDD
Isten ments, hogy valaha is úgy nézzek ki...a kacsa-picsa szájával. 😊

Reaper
Csak az irígység beszél belõled😊

zsutyesz
mert nincs is benne semmi szép 😊

na a mai szoros lesz 😊

Dundika

tigerbácsi
persze! nem is kötekedtem, csak elmondtam nekem mért nem tetszik :-)

ám 8 - 8 - 8 :-)

Reaper
Ízlések és pofonok, nekem bejön😊

N3TuddKi
nekem dundika alapból nem bejövõs egyébként. nem láttam még meg a szépet benne, de lehet csak túl igényes vagyok.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigerbácsi
nem az a legnagyobb baj, hanem hogy túl nagy :-)

N3TuddKi
feltöltött száj annyira taszító tud lenni.
volt barátnõm akinek volt. háááát...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigerbácsi
meg kell hagyni szép Nõ. de nekem a szája nem tetszik :-(

tigerbácsi
Cuppantalak Drága :-)