A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mivel mûanyagnõ, és egy szem különlegesség nincs benne, csak egy átlag, szõke, formás mûanyagnõ, ezért nem kéne.
Most nemazér, nem mintha szóba állna velem valaha, de akkor se kéne -.-
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
na mutass egyet is :-DDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nevek tuti lesznek de a képeket nem biztos hogy befogom tudni tenni soory
()() (^^)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
miaz a hónaõ ? 😛
jaj én mondok egy újat
õ lesz az év gyõztese 😄DD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
hornyák hajnalka vezet? az a feltöltött széles száj valami kib.szott undorító.
barátnõnek soha egyik se 😄
az se valami szépség, de jobb mint a pearson sztem
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most látom, azok a verziók olyanok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azért konstatálhatom nem, hogy ez emberek mennyire buták... ha egy guminõre voksolnak.
Természetesség annyi van HH-ban, mint egy kilapított leveli békában...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A 3 nõ közül inkább Cobie Smulders.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
úgy istenigazából csak b***i lenne jó 😄 xD
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
Isten ments, hogy valaha is úgy nézzek ki...a kacsa-picsa szájával. 😊
Ale Alonso! poppe fan club™
ám 8 - 8 - 8 :-)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
volt barátnõm akinek volt. háááát...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.