4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
#2961 egyedül képviselem a niki belucci tábort -
#2960 Gyulai Viktória popója túl van értékelve.
Nézzétek már meg, hogy Krisztinának mennyivel szebb mindene [nem csak a kora miatt]!
-
#2959 Polgár Krisztina
még ő a ...khm...legnormálisabb így a többiek közül -
#2958 Gyulai Viktória -
#2957 A többieknek nem sok esélye van.
Polgár Krisztina - többszörös szépségkirálynő
-
#2956 Barbi -
#2955 Kriszta -
#2954 lehet szavazni ^^ -
Fbn Lx #2953 krisztinájdzs -
#2952 Kriszta -
#2951 sarkakataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imádlak béjbe cupp -
#2950 ha a képek alá a nevek oda vannak firkantva, ez már semmiség lenne... -
Dean Winchester #2949 már egyszer meglett mondva,hogy azért nem linkeli meg a képeket mert miért dolgozzon vele annyit picar?
ha akarunk majd keresünk képeket és kész... -
#2948 Polgár Krisztina -
#2947 Sarka Kata
-
#2946 hát sory de én akiket ide beteszek az esetek 95% ban gőzőm nincs hogy kik és hogy régen illetve most hogy néznek ki :'DD
én még mindig az ilyen képekben vagyok otthon mert ezt szeretem :
-
#2945 Sarka Kata mind testileg, mint természetileg a legjobb nő sztem. -
#2944 a képek alapján Sarka Kata -
#2943 Teljesen egyet lehet érteni az írásoddal.
Véleményem ettől még nem változik Katáról: sosem tetszett :)
Czippán Anett sem vonz. A TV2-s "karrierje" meg aztán végképp betette a kiskaput.
Egy média személyiségről (vagy a média által elhíresült) nőről pedig - véleményem szerint - a férfi ember nem csak a teste alapján alkot képet.
Így pedig a 2 nő alaposan kilőtte magát az űrbe.
A szépségversenyeivel, és naivitásával még csak a "hamvas" kategóriába kerülhet, épp ezért nyerhet Polgár Krisztina.
Igaz, kicsit rátarti - de hát ki ne lenne ilyen, ha ennyire ajnározzák a szépségéért, amit ingyen, készen kapott...
-
#2942 Ha egy nő szép, minden időben megállja a helyét, legyen az smink nélkül, ébredés után - akár. Úgyhogy akárhány képet is nézek meg valakiről, akkor szép ha mindegyiken az, persze az alkalomhoz illően! Mint ahogy mindenkinek más az ízlése, sokaknak különbözik, így nem mindenki fog arra szavazni, aki másnak tetszik.
Az igaz, hogy sokan ezek a képek alapján döntenek, mert lusták utánuk nézni ha nem ismerik az illetőt de mondjuk egy ilyen linket (a kényelem kedvéért) be lehetne tenni(pl.: a képek alá, vagy a képre).
Polgár Krisztina
Sarka Kata
Czippán Anett -
#2941 Polgár Krisztina
-
Dean Winchester #2940 picar nem akarlak csesztetni de ha lehet akkor mindegyik csajról oan képet tegyé már be amin ugy néz ki mint most! szal ne az,hogy egyinél ösrégi kép másiknál meg jelenlegi kinézet!
mert itt sarka kata kinézete kb 2-3 éves lehet amikor jól nézett ki! a többiek meg most is igy néznek ki mint a fotón!
persze igaz hogy ne ezek a képek alapján döntesenek a szavazók de sokan sajnos ezek alapján fognak :D
tkp azért irom ezeket mert sztem nem reális hogy sarka vezet anettel szemben :( -
Dean Winchester #2939 Fej vagy írás alapján legyen Polgár de tkp dönteni nagyon nehéz mert Czippán is néz ki olyan jól mint a Kriszti.
Az uccsó semmi kétség sem férhet hozzá Sarka Kata :D gyerek előtt jobban nézett ki mint most.
Polgár Krisztina
Czippán Anett
Sarka Kata
-
#2938 Polgár Krisztina -
#2937 Sarka Kata??? Pénzhez házasodott... már ezért nem szimpi, a szilikonokon felül.
Polgár Krisztina messze a legszebb [aláírásom] a 3 jelölt közül! Nem csak ezen kép alapján!
-
#2936 hajrá lehet szavazni ^^ -
#2935 Nemtom ezek kik,de a kozepso ary. -
#2934 kiss ramóna, a voksán virág randaaaaaaaaaaa(sry akiknek tetszik) -
#2933 Egyik se. De azért szavaztam :) -
#2932 Kiss Ramóna -
#2931 Regina ! -
#2930 Kiss Ramóna
de azért Voksán Virág is durva ezen a képen -
#2929 dukai -
Fbn Lx #2928 ramauna -
#2927 redzsina -