A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Anna Faris

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Anna

Bulykin
Jodi

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Robez84
(kefí)😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

CopyKing92
mert a nevében benne van hogy kefe? :/<#szomoru1>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Dragooon
Jodi Lyn O'Keefe

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Robez84
Ezek tuti nõk!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Grat!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

dartonita
A kozepso,bar nem sokkal szebb mint a masik ketto.

IMYke2.0.0.0
Anna Faris szép nõ. A többi nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jackcsabi
Jodi Lyn O'Keefe

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Picar77
2 kor indulok😛

()() (^^)

zsutyesz
nahát, érdekes az eredmény eddig... 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

te meg nem mentél el nyaralni?? :|
N3TuddKi
Anna

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

zsutyesz
gháá <#idiota><#falbav>

tigerbácsi
nem hiszem hogy fontosabb a belsõ mint a külsõ dolog a nõknél, szép májam s vesém is jó. gyomrom sem hatalmas, mégsincs Nõm :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

zsutyesz
lehet, h a nõknek fontosabbak a belsõ értékek, mint a férfiaknak, és nem tudják a két dolgot(külsõ-belsõ) különválasztani <#zavart1>

zsutyesz
ok-ok, elismertem, hogy vannak képek, ahol jól néz ki. de ennyi. 😊

tigerbácsi
nem tom! ezért nem értem talán a Nõket. szépségrõl van szó, tehát a külsõrõl, s nem a tehetségérõl. na mind1 nekem akkor is Õ az örök favom :-P

hmmm lehet elhívom Õt kísérõnek szeptemberre :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

zsutyesz
aham, csak a Prison Break-es csajt tudtam 😊

Picar77
A Nap Szépe Júli 30

()() (^^)

wesker24
Ana Faris Horrora Akadva 1-4 Csak Barátok Tökös Csaj

Jody Lyn o'Keefe : Prison Break

A középsõt meg nem tudom !
Calver
Anna Faris a Jóbarátokban volt Erica, valamint elég sok filmben játszott, általában roppantul idegesítõ karaktereket, Jodi Lyn O'Keefe az IQ negatív Prison Break egyik szereplõje, Shenae Grimes a hasonlóan értelmes kétlábúaknak készült 90210-ben játszik, valamint õ néz ki a legjobban a 3 körül.

"The trees move. Do you not see it?"

Picar77
talán szinésznõk/modellek
de nem vagyok benne biztos 😄

()() (^^)

zsutyesz
kövezzetek meg, de nekem Shenae Grimes.

(amúgy kik ezek? <#vigyor2>)

zsutyesz
Nem tudom, nekem nagyon rányomtam a bélyegét a 24-ben nyújtott borzasztó alakítása, és nem tudok ettõl elvonatkoztatni, amikor a külsejét nézem. <#zavart1>

Picar77
anna 😛

()() (^^)

tigerbácsi
Te is fiam ... ☻☺☻

tigerbácsi
smink nélkül is csodálatos :-)

Calver
én másra céloztam <#ravasz1>

wesker24
Egyértelmû hogy Gretchen a Prison Breakbõl ! <#eljen>

Ana Faris is jó csaj de azért Gretchen szerintem jobb nála !
tigerbácsi
Anna Faris egyértelmû :-)

de a hónap év élet legszebbje:

tigerbácsi
én ajánlottam Õt is a nagyszájú némberrel együtt :-)

Anna Faris
zsutyesz
és? erre mondtam, h elment az eszetek 😄

Calver
hát... ha berak valaki egy videót ahol megvillantja a hölgy színész tehetségét... na akkor nap szépe sem lett volna <#bee1>

Calver
80 körül szokott lenni egy nap a szavazatok száma. most 100. a kacsapicsa szájú durván 20-al vezet. hmmm... <#fejvakaras>

zsutyesz
Na és? Kiszel Tünde is magyar és akkor mivan? 😄DD
Szerintem õ is legyen benne a köv. fordulóban 😊

tigerbácsi
jaja vakok. ám az sokat jelentett hogy magyar :-(

tigerbácsi
hát elviselném, ám ha megint megtalálom azt a képet ahol smink nélkül van berakom. ott is igen szép :-)

zsutyesz
Hogy nyerhetett ez a kacsa-picsa szájú?!?! <#wilting>
Fiúk, elment az eszetek? 😄D

tigerbácsi
:-D nem is kell hogy mutasson :-) de tényleg az egyik legszebb képe :-) annyira dögös :-)

tigerbácsi
jah sajnos :-( de az eleje jó kis verseny volt :-)

zsutyesz
Azér' azt tegyük hozzá, hogy reggel ébredés után neki is karikásak és beesettek a szemei és büdös a szája. 😄DD

nana hiszen alig mutat valamit is magából 😄

a nap szépe 2009.07.30

Cobie Smulders
24
24.24%
Kayleigh Pearson
29
29.29%
Hornyák Hajnalka
46
46.46%
tigerbácsi
jól? hát ez igen gyenge jelzõ :-) tökéletes.

zsutyesz
ezen a képen mondjuk jól néz ki...

tigerbácsi
szerintem Õ nem annyira mûanyag nõ mint a többi. hát én ismeretség nélkül is elvenném. egyszerûen elvarázsol :-)