A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
egyetértek 😄

()() (^^)

Reaper
Itt csak Dundika nyerhet!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

zsutyesz
Kayleigh Pearson

Ale Alonso! poppe fan club™

tigerbácsi
ok :-P

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
segitek 😛

()() (^^)

tigerbácsi
asszem el kell kezdenem hamisítani a szavazatokat :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
fej fej mellet 😄 6-6-6

()() (^^)

tigeroo
Cobie Smulders

Reaper
Dundika természetesen!

tigerbácsi
:-DDDDD ohh köszy! erre a büdös életbe nem jöttem volna rá:-DD

rárj :-9

htx! :-)

Picar77
ok , htx= thx, bai=viszlát remélem segitettem 😛

()() (^^)

I3andy
Cobie Smulders!!!!!
(a héten még mindig Elisha)

tigerbácsi
hogy nyúljon meg a nyakad s legyél zsiráf! :-D de csak azért mert akkor fulladás nélkül is kék lehet a nyelved :-DDDDD

tigerbácsi
na ezt a kódot nem tom értelmezni, s nincs nálam a cserkész kiskönyvvem, hogy megfejtsem :-)

Black Hawk
Cobie Smulders 1 11.11%

Én vótam bevállalom 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ates84
khtxbai

tigerbácsi
s még mindig Õ a hét s hónap s év favja :
Elisha Cuthbert

Picar77
és dundika ?😛

()() (^^)

Calver
Cobie Smulders szexi, de Kayleigh Pearson méginkább.

"The trees move. Do you not see it?"

tigerbácsi
Kayleigh Pearson, mégha szilikonos is :-)

N3TuddKi
KP

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dragooon
Kayleigh Pearson

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Picar77
A Nap Szépe Júli29

()() (^^)

Jarah Mariano

CopyKing92
szeríiííinntem............. Kussoljatok a gecibe 😊 <#ejnye1><#eljen> NEMOFFOLNI :p pinákrol talán.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

I3andy
"Épp ezért írtam, hogy a rajongók szava számít ilyen kérdésben, mert a többiek nem biztos, hogy a képességek alapján döntenek. Nézzük csak meg, hogy kik kaphattak Oscart és kik nem."

Ez elõtt azt mondtam, hogy igazából a rajongók tudnak arról dönteni, hogy ki tehetséges és ki nem. Erre írod, hogy errõl döntenek a fejünk fölött mások. Erre írtam a fenti idézetet. Tehát az olyan kérdésekben, hogy ki tehetséges színész/színésznõ igazából a rajongók azok akik számítanak(az õ ítéletük a legközelebbi az igazsághoz). Erre egy példa az Oscar-díj, tehát a hivatalos zsûri sokszor olyannak adta/adja aki nem biztos, hogy megérdemli.

Szerintem Te buktál meg szövegértésbõl.

IMYke2.0.0.0
Értelmezd Te amit írtam!

Ezt írtad:
"Épp ezért írtam, hogy a rajongók szava számít ilyen kérdésben, mert a többiek nem biztos, hogy a képességek alapján döntenek"

Én meg ezt:
"Az Oscar - és más díjak esetében is - NEM a rajongók döntenek, hanem egy - Film Akadémiai az USA-ban - bizottság, illetve zsûri minden más helyen.
Rajongók hozzá sem szagolhatnak egy díj odaítéléséhez. Maximum egy közönság díjas kiosztón."

Szövegértelmezésbõl megbuktál.
<#buck><#hawaii>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
én se nyugi :\

()() (^^)

tigerbácsi
na ezt a gyökerezést nemértem :-(

Robez84
jó a neted gyökér?<#hehe>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Bulykin
bajszos?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Scottt
Jarah Mariano

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

CopyKing92
tipikus japó fan... a bajszos kis japó picsák nekem valahogy nem jönnek be <.<

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Bulykin
Jarah Mariano!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

I3andy
Értelmezd már légyszíves, hogy mit írtam. köszöm

IMYke2.0.0.0
Dean Winchester: Csontkollekciók?! Úristen, azért annyira nem vékonyak... 😊

L3Andy: Az Oscar - és más díjak esetében is - NEM a rajongók döntenek, hanem egy - Film Akadémiai az USA-ban - bizottság, illetve zsûri minden más helyen.
Rajongók hozzá sem szagolhatnak egy díj odaítéléséhez. Maximum egy közönság díjas kiosztón.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na ne már 😄 ezek midn szinte csontkollekció azért elisha sokkal jobb tõlük!
I3andy
Épp ezért írtam, hogy a rajongók szava számít ilyen kérdésben, mert a többiek nem biztos, hogy a képességek alapján döntenek. Nézzük csak meg, hogy kik kaphattak Oscart és kik nem... Persze a rajongók között is vannak akik divatból stb. választanak.

De ez a topik nem errõl szól. Vissza a nap szépére

IMYke2.0.0.0
Sajnos, döntenek a fejünk (rajongók, filmnézõk) felett mások, "hozzáértõk", tûzhöz közel állók, producerek, designerek stb.

Az önjelölt sztárocskák, igazi menedzselés híján hamar kikopnak a show business-bõl.
Hiába tehetséges és/vagy szép valaki, ha nem áll(nak) mögötte valaki(k).
S ennek fordítottja is igaz: aki mögött állnak, nyomják, sztárolják és stb., abból érdekesmód "lesz valaki"...

Gyarló népség a szórakoztató ipar fogyasztója, a közönség.

I3andy
Mégis kié, ha nem a rajongóké? :p

Egyébként ahol jól játszik: Captivity, Girl Next Door,The Quiet, He Was a Quiet Man és a gyerekkori filmjeirõl is jókat írnak

IMYke2.0.0.0
Legyen úgy.
Még szerencse, hogy nem a mi véleményünk számít ebben a kérdésben.

wesker24
Egyetértek Elishanak igenis vannak jó filmjei !! Én is láttam tõle már sok filmet ! pl: Captivity House of Wax Girl Next Door Love Actually stb..
I3andy
De baszki a címek alapján nem lehet azt állítani róla, hogy C-kategóriás én már láttam a filmeket is és ebbõl szûrtem le azt, hogy tehetséges

IMYke2.0.0.0
I3andy: Nézz rá az imdb.com-ra...

Reaper: "24" nekem is kedvencem - ettõl még lehet rosszat állítani róla, és a szereplõirõl. A sorozatbeli kavarások, a szereplõk bizony hagynak kívánni valót maguk után...

I3andy
Hogyan állíthatod, hogy C-kategória felé nem jutott, ha csak egy filmet láttál tõle?

A tetszik-nem tetszik dologról meg nem lehet vitatkozni...

Reaper
Azért a 24-et ne degradáljuk le! Az egyik legjobb sorozat az utóbbi idõszakban...

Hegi90
Vivien.

Tetszenek az ázsiai nõk, de ez a Jarah nagyon szét van szolizva 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

IMYke2.0.0.0
Hát, pedig a sminkelt guminõ kategória.
A "24"-ben is, és a képeken is.
Ultra széles arccsont, melyet sminkkel és kamera állásokkal próbált(n)ak korrigálni. Emellett hiába bögyös, meg lihegõ szájú, ha a szerepeit tekintve "C" kategória fölé nem jutott filmekben...
A "szépség" nem minden.

IMYke2.0.0.0
Aki szép és/vagy sikeres, tehetséges témakör:
Angelina jolie
Julianne Moore
Gwyneth Patrow
Sandra Bullock

Csak néhány nagyobb nevet emeltem be... de lehetett volna a "fiatalabb" generációból is beemelni tehetségesebbet és szebbet, mint Cuthbert.

zsutyesz
photoshoppal azért dolgoztak rajta rendesen 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;