A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez igaz!
(viszont a topikba a szép nõ kell 😄)
Mindkettõ máshogyan szép szerintem. Kari inkább szexi, Sabrina meg aranyos

ettõl már jobb kari whurer !
N3TuddKi
ha már sorozatoknál tartunk én Star Trek rajongó vagyok:

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Calver
Slider ohhohó. azt is folytatni kéne, valamikor a harmadik évad közepén gondoltam h pihentetem pár napot... úgy fél éve <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

N3TuddKi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Régi sorozatok introit nézegettem youtube-on, és beleakadtam valakibe. Szeretném jelölni valamelyik napra 😊

IMYke2.0.0.0
Sajnos, már nagyítóval kell keresni a természetes szépségû nõt - s ha találsz egy "természetes" gyanúst, akkor meg kell nézned egy korábban készült képet róla... <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

N3TuddKi
nekem ez a csaj még sötét hajjal tetszett nagyon. így sem rossz, de kár, hogy a száját feltöltette. sokkal természetesebb volt elõtte.

IMYke2.0.0.0
"de a gáz,hogy címlapra meg valóban bárkit belehet dobni csak egy kis képszerkesztõ kell és kész!"

Pontosan. <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Fogyasztható. <#finom>

N3TuddKi

sztem nem is gáz smink nélkül az elsõ képen!
de a gáz,hogy címlapra meg valóban bárkit belehet dobni csak egy kis képszerkesztõ kell és kész!
IMYke2.0.0.0
Most látom, sikerült elírnom a nevét 😊)))

IMYke2.0.0.0
Anna Faris...

Calver
akkor dobjuk be melléjük Keeley Hawes-t, és csináljunk egy legrosszabb színésznõ versenyt <#nyes> mondjuk Keeley nyerné, egyedül neki sikerült egy jó sorozatot tökéletesen és teljesen elpusztítania. (Ashes to Ashes)

IMYke2.0.0.0
Ezek után mondjátok, hogy a "legszebb" meg "legjobb" nõ...

IMYke2.0.0.0
Készítettem egy montázst, direkt a legelõnyösebb képeket kiválasztva:

jövõhéten akkor jöhetne Jenny MCarthy 😄
am Elisha a legjobb ezek közül 😄
elhiheted néztem többet is és akkor is meglepõ az eredmény :S
CopyKing92
vagy csak te tettél be elõnytelen képeket 😉

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
sztem: Anna/Elisha fog nyerni, dundika = picsa. lofasz. undórító szájavan. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

N3TuddKi
ez kemény küzdelem lesz...

Black Hawk
Cuthbert aki "jobbszínészmintMcCarthy" 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Dragooon
Bánhidi Vivien

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Calver
Bánhidi Vivien. sokkal inkább mint "majdnemolyanjószínészvagyokmintJennyMcCarthy" Cuthbert.

FZoleee
Elisha 😄
N3TuddKi
Bánhidi Vivien

na jó, a ronda az túlzás, de semmi extra nincs benne.
Ani.
brittany kecironda. mostanában mindig a legcsúnyábbak vezetnek. wtf
N3TuddKi
én is késõbb írtam be, minthogy szavaztam volna.

rá is nyomtad? mert 12 volt elõtted meg most is :|
FZoleee
Ani
aki britanyra voksolt azonnal vonja vissza mert sztem elnézhette hiszen láthatjuk Ani sokkal de sokkal szebb mint britanny 😊
Ani Lorak

Brittany Murphy

[url="http://keptarolo.com/view-119_Brittany_Murphy_Eye_Mo.jpg"]http://keptarolo.com/images/849_f_Brittany_Murphy_2579.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Jessica Collins

OMG
itt az emberek fogadni merek képeket nem is néznek :|
pont az vezet akinek az utolsónak kéne,hogy legyen :S
am
Ani Lorak
mive említette picar,hogy elment nyaralni igy a képeket nem fogja tudni betenni 😊
Dragooon
de jót nevettem ezen*
*nem

amúgy jaja

Ani Lorak

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

CopyKing92
többiekrõl részletekért keress - ugyan itt.!

CopyKing92

tigerbácsi
Ani Lorak

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Hegi90
Britanny Murhpy

Sin City-ben milyet alakított 😊))

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

I3andy
Picar nyaral és nem biztos h be tudta rakni a képeket

sz4bolcs
Nálam nagyon nem azok a nevek vannak a képek alatt, mint ami a szavazásban van, és ezen a frissítés sem segít. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

I3andy
Brittany Murphy!!!!

N3TuddKi
Brittany

CopyKing92
brittany igaz kicsit öreg😄

AntiHero
Anna

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shenae Grimes: magasan a legszebb.
NeverwinterKING
Shenae Grimes

\"You are fucking crazy people!\"