4648
![banner.jpg](http://www.kephost.com/images/2016/12/14/banner.jpg)
December szépe szavazás:
![December szépe jelöltek](http://www.kephost.com/images/2016/12/14/szavazas.jpg)
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
Dean Winchester #3924 ejj a tegnapi szavimmaé majdnem döntetlent sikerült elérnem :D
polgár krisztire voksolok igy utolag :S
23-24el nyert a nem magyar :D
egyébként érdekesek az emberek anno azért szavaztak vmi magyarra mert magyar pdig a külföldi jobban nézett ki!
most meg a magyar jobban néz ki és nem magyarra szavazunk?:@
ááá -
Dean Winchester #3923 legyen az első :S de most a héten csak ázsiaik lesznek????:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Mika Nakashima
-
én tudom :D
csak már fene se emlékszik rá eg nevet sohse ir :\ -
Nakashima -
ba32107 #3920 Hehe... nézni kéne a humoros topikot, pelleri bácsi időnként linkelget ilyeneket is :) -
♥ sarga lanykak.Amuro. -
Fbn Lx #3918 ASZTAKÚRVA O___O -
Fbn Lx #3917 Huh... újra szavazhatok, végre. :] Hosszú idők óta végre megint vannak JÓ NŐK a topikban.
Dönteni sem tudok :D Hát... legyen mondjuk Mika -
syberia2 #3916 Bakker, ázsiai felhozatal? Én csak hazai termékért adok ki pénzet! Mika Nakashima, hogy ne mondj rattyistának. -
Nem nagyon jönnek be az ázsiaiak, de azért Mika.
-
Mika -
Mika Nakashima -
Álláspont elfogadva, nem kívánok off topic-olni - tudnék.
-
jah csak a rasszisták nem tesznek különbséget az életkor, s a nemek között, még én s a többiek is hangsúlyozták, hogy itt a nőkről van szó.
egyszavas kifejezést meg nem tudok, de nem megfelelő a rasszista kifejezés. -
okké meg van:D -
Terdei Lee
:)))))))
-
térdelj le (mármint ez a neve) -
pelleri-t kellene megkérdezni. -
ba32107 #3906 Nemtom a nevét :( -
Próbáld meg egy szóval megfogalmazni azt, ami megy most hirtelen az ázsiai nőkkel kapcsolatban itt topikban.
Ha találsz jobbat:
Ha nem, akkor fogadd el a rasszista szót.
[rasszista*: egyes emberi fajtákat hátrányosan megkülönböztető]
* = ISZGY -
ok :-D -
ok akkor nevezzük ázsiainak vagy mindegy minek. ez a faj, s más faj is női egyedei nem tetszenek legyen az fekete (nagyon sokat naopzott) vagy akármi. de ha már itt tartunk akkor csak alfajról beszélhetünk! na nem azért hogy kötődjak! mind1! nem tetszenek. nem tetszik a szemük az arcuk. viszont az alakjuk igen :-D
#3902:
ja ha már nem tetszenek az ázsiai csajok akkor rasszisták vagyunk! pöpec! nem értem mért lennék az, mikor vannak fekete bőrű (néger) haverjaim, barátaim, kiket jobban tudok tisztelni a fehéreknél. attól hogy nem tetszenek a csajok, mert ázsiai, vagy afrikai esetleg brazil, nem rasszista az ember. szvsz -
A fél topic rasszista [vagy magának sem vallja be].
-
mit nem értesz a pasi dolgon :P
(ők mind azok szoval nem ragozom *.*) -
ez nem nyert ma. -
Nekem se nagyon jönnek be az ázsiai nők ugy hogy ez a hét kilöve nálam ! Persze ha lesz köztük egy jó csaj majd akkor szavazok de ennyi ! -
Nem vagyok oda az ázsiai lányokért, de Mika Nakashima nagyon bejön:) Ráment a szavazatom. -
Valamit nem tudsz (vagy nem hangoztatod, hogy tudod): a bőrük nem sárga - valamelyik barom állat nép/faj/ember stb. több száz éve ezt szajkózza, és mindenki ezt utánozza.
Tekints a bőrszínükre úgy, mint a sajátodra egy enyhébb napozás után - már, ha te egyáltalán fehér bőrű vagy - és máris más lesz a kép.
Továbbá: nagyon gyönyörű nőket látni köztük, élőben is.
[S igen, mint minden ember típusnál, náluk is van randa, mint a bűn.]
-
nem baj, de nekem nem tetszenek. nem vagyok rasszista, de nem tudnék egy nem fehér bőrű lánnyra azt mondani hogy szép. nem tetszenek s ennyi.
ám nem értem ezt a pasis dolgot.
s a hetet nem támogatom :-) de ha az lesz attól szavazok minden nap. -
Zhang Ziyi - kínai színésznő (rengeteg jó film)
Chrystal Liu - kínai színésznő (The Forbidden Kingdom, Jet Li és Jackie Chan oldalán)
Hwang Mi Hee - koreai modell (megláttam ezt a képet, és beleszerettem)
-
Akkor bedobok 3 nevet:
-
mondj nevet
és oké ^^ -
ba32107 #3892 Nem vagyok nagy ázsiai fan, de akkor lehetne már jelölni őt is :D -
-
Egyébiránt - nekem bejönnek az ázsiai lányok. Nehéz is volt a döntés.
Hikaru mellé azért ikszeltem, mert imádom a tekintetét.
-
mondhatsz többet is ^^
még kettőt és lesz egy napod :D -
-
Namie Amuro
Iskoláslány fétis rulz. -
Az ázsiai hétre, ezzel a képpel nevezném, ha lehet:
-
Mika