A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ez azért elég szoros 😛
"The trees move. Do you not see it?"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
TC-zal sincs bajom - szcientológia ide vagy oda -, de ketten együtt, meg a gyerek (Suri Cruise) körüli hajcihõ kivágta a biztosítékot
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na és ilyet is:
Szóval, attól függ, mennyi "fáradtságot" áldoz rá az ember.
Garantáloml, hogy sokan csak az elsõ néhány képet nézik meg, ha Google-znak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sõõõt
egyébként meg kínézetre kateie bejön neked csak a háttér miatt nem voksoltál rá ugye?😄
"Én ilyenkor szoktam elõkapni a Kuglit/imdb."
én is ezt tenném de nincs erõm keresgélni most 😄 ezért is kértem h vki szúrjon be képet 😛
Saját vélemény, kifejtve:
* Claire-t nem szeretem a filmjeibeli alakításai miatt sem - szerintem csúnya, gebe.
* Katie Holmes-ra haragszom, mert Tom Cruis-zal szappanoperába illõ módon brillíroztak házasságuk elsõ idõszakában, a gyerekkel, Oprah Show stb.
* Anna X-Men-es alakítása: <#szomoru2>#szomoru2> - de mint nõ: <#vigyor2>#vigyor2>
S mivel különbözõek vagyunk, lehet, hogy másoknak a vékony, modellalkatú nõk, netán épp azok a filmek tetszenek, amikben játszottak stb.
képet valaki rak? 1-1-1 képet?:$
nemtok dönteni pedig kéne 😄
egy gomb ,hogy nem tudok dönteni felirttal?
Vagy Claire-t azért említetted, mert nem és ajánlod nekünk, hogy keressünk rá, milyen ronda?
<#confused>#confused>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
csak ezért lõtte el a pöttyöst?😄
képet mikor látunk? mert sajna a tegnapiak vannak még bent 😞
Katie nálam akkor rúgta el a pöttyöst, amikor TC-al összeállt.
Þór vígi þessi rúnar
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
every damn day
Minden étkezés előtt és után között van az evés.