A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
ha eddig nem tünt volna fel nem szokásom helyesen irni lévén hogy nem is tudok
egyébként igazad van nem ugatsz hanem pofázol már itt hetek ota fölöslegesen<#szomoru1>

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
"itt a gond nem ugatnál mindenap mennyivel boldogab lenne mindenki
"

Annyira felizgultál attól, amit írsz, hogy még helyesen írni is elfelejtettél...?
Egyébként: ugatni legfeljebb a kerted végében a vadkutyák, én nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
nem mondtam hogy sokáig tart de, ha sohse mondod meg ki tetszik, nem tudok mihez viszonyitani 😄

()() (^^)

Picar77
itt a gond nem ugatnál mindenap mennyivel boldogab lenne mindenki

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Nincs is ezzel semmi baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

z99999
errõl van szó

Pszt.

zsutyesz
igen, épp ezért mondom...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
egyetértek.

z99999
emma watson, audrey tatou, christina applegate.
kemény fél percembe került.

Pszt.

Carlos
Én úgyis a 3 kép alapján fogom megitélni a lányokat ami a bannerban van. Azon ki a legszebb. Ennyi. 😄

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Dehogy. Szinte mindennap ezt csináljuk - csak ma kicsit másképp.

zsutyesz
kicsit mintha túl lenne lihegve ez az egész szavazás...<#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Hol látsz itt fikázást?
Egyszerûen beszúrtam a (rajongói) honlapjának címét, meg az elsõ képet róla - ellenõrizd a linkjét.
A többit rábízom a kíváncsi szavazókra.

Egyetlen mondattal sem utaltam arra, hogy egy vén banya, meg hogy a többiek smink nélkül is legyõznék fej-fej melletti küzdelemben... <#vigyor5>

Picar77
köszönjük
még egy fikázo kép és többet nem szurtok be ide képet ^^

()() (^^)

Picar77
tudom de attol még 3 nevet kurva nehéz mondani igaz ? <#szomoru1>

()() (^^)

IMYke2.0.0.0

z99999
y-nal irtam nem ly-al, nincs pontos lyém kopizni meg lusta vagyok.

#3663 elõször is, tegye az, akinek a dolga.
másodszor, nem tudom észrevetted e, de nem én vagyok a fõ nyafogógép itt, általában mindig van akit tudok választani. ellenben ez a tény nem változtat azon, hogy tényleg nem túl szépek a mostani lányok. sajnálom, ez van, tudod nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.

Pszt.

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem. Bármilyen gyarlónak is néznek itt egyesek, sosem direkt szar képeket teszek be azokról, akik nekem nem tetszenek.
Célom leginkább az, hogy nem mûtermi képekkel mutassam meg azokat a nõket, akiket a banner alatt 99%-ban olyan képeken csodálhatnak meg csorgónyálú, tájékozódni nem akaró társaink...

Carlos
Natasha Henstridge

Þór vígi þessi rúnar

Picar77
bocsi nem kell kétszer 😛

()() (^^)

sorry mikor idenéztem akkor még a képet nem jelenítette meg és azt hittem nem tudtad beszúrni 😄
Picar77
ennyi erõvel tessék mekkora hasa van már :\

()() (^^)

zsutyesz
tök mindegy, mert már reggel szavaztam 😛

Picar77
azt volt a célja

()() (^^)

oké 😄D de ha elejétõl kezdve felirtad volna õket akkor most nem lenne gond 😛
archivban a január 1.ei nincs benne 😞 azokat hol lehet megnézni? ( 07.18. elõttieket)
zsutyesz
hát, ezek alapján Helenára szavaznék.

IMYke2.0.0.0

Picar77
az is valami😄

()() (^^)

tigerbácsi
Õt nem, dea másik kettõt igen :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
de azért szurnád nem ?

()() (^^)

tigerbácsi
nagy a feje s rusnya is szvsz

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
aha

()() (^^)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azon felül, hogy fárfias vonásai vannak? <#vigyor5>

Picar77
mi baj vele?😄

()() (^^)

tigerbácsi
thx. akkor sem tetszik :-D

Picar77
canadai ^^

()() (^^)

tigerbácsi
Natasha milyen nemzetiségû? nincs kedvem guglézni :-)

Picar77
semmikor
archiv szavazásokban megnézed ki volt és ki nem
nekem ilyenre nincs idõm 😛

()() (^^)

mikor lesz egy teljes lista ABC szerint rendezve ahol meglehet nézni,hogy ki volt eddig és ki nem?
Picar77
akkor mondj már mondjuk 3 csajt aki nem gyér felhozatal
ne csak a szád legyen nagy
képet

()() (^^)

poppe
semennyire nem muszály, sokkal inkább muszáj 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

z99999
gyér felhozatal, de ha nagyon muszáy akkor legyen sunny mabrey

Pszt.

Picar77
natasha

()() (^^)

4-3-4
szoros 😄
zsutyesz
Natasha - benne van valami érdekes, a többi semmi.

wesker24
Mind 3 csaj egy horror film tetralogia fõszereplöi !

Amugy Helena Mattson !
IMYke2.0.0.0
Sunny-ra szavazta - de csak ezen képek alapján.

poppe
egyik se... kicsit mintha öregecskék lennének... talán helenát, ha fizetne 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

dartonita
Nati talan,ez a Helena kimondottan ijeszto ahogy kinez.