A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
polgár kriszitna
zsiros anna
eve angel lesz a hónap szép és csá
ennyi
ezek közül nem lehet dönteni komolyan mondom :S
ha még leszükítem 2re mert magyar vok akkor sem tok dönteni 😞
EA
ZSA
nemtok dönteni gondolkodni kell 😄
Eliza Dushku
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
<Érdekesség: a többiek olyanok, akikre aktuális szavazáskor sem szavaztam 😊 😞>Érdekesség: a többiek olyanok, akikre aktuális szavazáskor sem szavaztam 😊 😞>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
every damn day
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Aztán, úgyis kerül banner alá is.
nem lehet oat ,hogy ide egy hsz erejéig vki betenné a képeket?😄 vagy picar ha berakod oda a k képeket akkor ide nem raknád be amikor indul a szavi?^^
"The trees move. Do you not see it?"