A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
hát a legfontosabb szempont sztem az hogy kit érdekel? nem az hogy nyomdafestéket tûrõ vagy sem leszarják/juk hidd el
IMYke2.0.0.0
"" - Örülök, hogy van önkritikád.

Szerinted, mennyire lett volna nyomdafestéket tûrõ, ha leírom, hogy a kúráson kívül minden megvolt?
Ne keresd a szálkát... tudod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Reaper
Jarah

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

tommygear
"Én azért simán hozzá tudnék érni - volt is szerencsém indiai és japán hölgyike megérintéséhez is."

petting = megérintés... ismét csak gratulálni tudok

Heffi
Szerintem is 😄DD

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

IMYke2.0.0.0
A "petting" szó mond neked valamit?
<Úristen, hogy mindent meg kell magyarázni...>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
nöljek <#zavart2><#eljen>
Picar77
hány ázsiait tapizzak ma le ? :\

()() (^^)

tommygear
mit kell érteni ahoz hogy valakihez hozzáérsz? <#wow3>
IMYke2.0.0.0
Még szép, hogy nem pusztán ujjbeggyel való hozzáérésrõl beszélünk...
De látom, semmit sem értesz te ehhez.

tigerbácsi
ez az. ízlés dolga. nem nézlek le érte s semmi negatívot nem feltételezek ezekután ez miatt irántat/téged, de meg nem foglak megérteni :-DDDD ha jólesik Neked legyen! áldásom rá :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Heffi
Lol...
Te mondod, hogy nöljek fel, mikor azzal dicsekedsz, hogy hozzáértél egy ázsiaihoz?😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tommygear
dejóneked
IMYke2.0.0.0
Sebaj, majd felnõsz ehhez is 😊
Most még csak hajkurászd a "cejetjek"-ezõ tiniket... <#eplus2><#hehe>

Heffi
Húha <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Á, értem.
Én azért simán hozzá tudnék érni - volt is szerencsém indiai és japán hölgyike megérintéséhez is.

tigerbácsi
ezt azért kötve hiszem himsoviniszta rasszista vagyok ilyen téren ahogy azt már régen megbeszéltük :-) nem tudnék úgy hozzáérni egyikhez sem, s tovább is megyek csak fehér-bõrû leányzóhoz tudnék.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, rögvest gatyát cserélnél a magömlés miatt, ha melléd állna, még így is...
<#nyes><#eplus2>

tigerbácsi
na Õ így se szép! pi lesz ha öregszik? mert az köztudott hogy az a ráncos kutya faj az kispiskóta hozzájuk képest :-D

IMYke2.0.0.0

tigerbácsi
nem semmi csajok!!!
(s ez most inkább kritika mint pozitív vélemény!)

Kelly Hu a mesterséges megvilágítás miatt :-DDDDDD

de jó hogy még nem kajáltam!

bertino
nehéz döntés...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Scottt
Kelly Hu

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Picar77
mind1 lesz még ilyen mert sok szép ásiai lány van és 5 nap alatt nem igen férnek be :\

()() (^^)

ffxi
Uuuuh.. már letelt a 7? 😮 Nem is vettem észre. Éjszakás voltam, úgy összefolytak a napok, hogy csak na. Bassza meg! 😞

Fákjúal!

Picar77
jm

()() (^^)

wesker24
Kelly Hu ! <#eljen> Jól alakitott az RA3 Uprisingban is !
IMYke2.0.0.0
Ismét nehéz volt a döntés - Kelly Hu-ra szavaztam.
De Jarah Mariano-t is: <#szeret>

Egyik se tetszik, úgyhogy csöcs alapján szavaztam 😄

Picar77
bent lesznek mjad akkor valamikor a jövöhét második fele
mert a sok nyammogonak már biztos elege van az ilyen jellegü lányokbol :\

()() (^^)

szerintem legtöbbünknek...
nekem egybõl az elveszett ereklyék fosztogatói jutott eszembe 😄
ffxi
Elõzõ generciós tagoknak talán ismerõs lehet e 2 hölgyemény. Benevezném õket

Tia Carrere (általában C-s kategóriájú akció (VHS) filmeken látható illetve kölcsönözhetõ anno a tékákban 😊

Michelle_Yeoh (Rendõr sztoriból)

Fákjúal!

Heffi
Yokora szavaztam hármasikrek közül.

Bulykin
Momoyama<#szeret>
gyönyörû arca van😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

IMYke2.0.0.0
Én kifejezetten örülök az ázsiai hétnek.

a héten õk vannak ellett mondva..
am szerintem mostmár ha vmi fajból 2 nap ugyanazt látod akkor számíts rá h az egész hét róluk fog szólni...
nem lehet mindig papírformát betenni 😛
BEAST
Nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

matyi0323
Ti nem unjátok még ezt a sok ferdeszemût? 😄
Nem lehetne már vmi más..😄 thx

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Picar77
baj van ? 😄

()() (^^)

Lyuka, na! Vagy Yukana?<#mf2>

every damn day

Momoyama.
De Tatsumi is nagyon szép. Egyedül Kumada nem tetszik egyáltalán...
Natsuko Tatsum
zsutyesz
yukina

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

BEAST
<#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigerbácsi
annyira rondák, hogy az ember nem tud dönteni, s találomra nyom valamit :-)

Picar77
3
szép az állás XD

()() (^^)

tigerbácsi
Yukina Momoyama

IMYke2.0.0.0
Yukina Momoyama: <#eljen>

poppe
Yoko

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;