30
-
smaszi #30 Én nem vitázok senkivel, ez egy SZAR!
Szomorú, de így áll a mai magyar mese/animáció-gyártás... -
Shakugan #29 Azt hiszem a "magyar" és a "király" jelzők teljességgel kizárják egymást ^^" -
cateran #28 hiteles...haha...atyaisten...latnak 1 filmet millioan vilagszerte,szavaz ra 10k ember es ettol hiteles...oregem,szuletett naiv idiota vagy....te vagy a politikusok alma:D
lasd quantum of solace:jo imdb-s eredmenye van, mert meg mielott kijott volna mar minden hulye 10/10-re voksolta...aztan az commentek nagyobb resze fikazza a filmet,igaz ok megtekintes utan irtak..... -
beef #27 "Örülök", hogy ezt Fekete Istvánnak nem kellett megérnie, hogy így meggyalázzák pénzéhes, tehetségtelen emberek az egyik remekművét. Még ha csak címében is.
Ennek a rajzfilmnek szerintem minden képkockáját és mondatát oktatni fogják az "Alapvető elkerülendő hibák filmeseknek" c. tananyagban. -
NiGhTM4R3 #26 'Egy crysis ( jelen idők lgeszebb grafikájú játéka) ott kenterbe veri grafba ahol csak lehet.'
Muhaha-haha-haahaaaahahahaa.
Még mindig csapkodom az asztalt ettől a hasonlítástól.
Még, még, kommentelj! -
szurka #25 külföldön a magyar ember fantasztikus dolgokat képes alkotni....itthon miért nem? Két éve nem nézek tévét, mert hányhatnékom van a sok szar "show"-tól és egyéb néphülyítő baromságtól -
JASON13 #24 Akkora bunda ez az egész! Kíváncsi vagyok az állami támogatásból mennyi ment a filmre és mennyi ment a többi ember zsebébe... evvel az erővel csinálok egy jobb horrort vagy művészfilmet és akkor még annak sikere is lesz... szerintem ez kB ugyanaz mint amikor 3 év alatt megcsinálják kétszer a Kosztolányi Dezső teret ugyanolyanra semmi változtatás nélkül és akkor le lett bontva fel lett túrva és 100 millió forint elment a semmire:O hová lett a pénz? -
Hesztia #23 "Több mint 1 millióan izgulták végig a Kis Vukot"
...első öt percét, majd távoztak...:D -
#22 Az IMDB igenis hiteles, persze nem mindegy hogy 1500 vagy 50000 szavazatot kap egy film, mert minél többen szavaznak annál hitelesebb az eredmény. De egy magyar filmnél vagy rajzfilmnél pár száz vagy 1000 szavazatból is le hetet szűrni, hogy milyen minőségű a film. Persze van ellenpélda is, mert a Hóbortos Hétvége 2 3/10-et kapott, pedig még az első részhez viszonyítva is simán megér 7/10-et, nem beszélve a mai kor erőltetett vígjátékairól... -
#21 Én is belenéztem 2 percet. Sírtam. Sokat. -
winnie #20 még mindig akad, aki az imdb-t hozza elő?:) azok csak hater szavazatok. már a premier előtt is mindeki be 1/10-ezte, de utána olyan gyenge volt a nézőszám, hogy az összes első hetes néző 20%-nak imdb-usernek kellett volna lennie, hogy ne kamu legyen.
a film egyébként tényleg nagyon gáz, egy jó pillanata van, simán 2/10,d e attól még az imdb-s kamuszavazatok ténye nem kérdéses.
az angol szinkront pedig csak felvitte itthonról valaki az imdb-re, természetesen, ahogy már megírták több helyen, nem fedi a valóságot. aki akarja, törölheti, ha van idmb usere. -
diablo1336 #19 ez gyerekek nagyon duirva. azt hittem h szar letta kis vuk ,de nem. ez vmi elmondhatatlan ocsmány fos az egész.Öszintén szólva ennyi erővel én is megcsinálhattam volna.ilyet minimum grafikailga összehozzom a történet meg megint lószar. Legalább vmleiyk jó lett volna. Egy crysis ( jelen idők lgeszebb grafikájú játéka) ott kenterbe veri grafba ahol csak lehet.ekkora hülyeséget, h az állami támogatást nézőszámhoz kötik és nem a bevételtől. Nem tudom a magyarok ilyenekkel miért probálkoznak,ahovaá tudás kell és nem csak ügyesség( nem kézzel rajzolt), mert esélytelenek. Adjanak pénzt a humoristáknak,azok legalább megnevetettik az a embereket és még értenek is aa szakmájukhoz. RTL legnagyobb ötlete a stand up comedy felkarolása volt.
-
berserk87 #18 Imdb szerint a világ legrosszabb rajzfilme a Kis Vuk 1.6/10 2,393
és a világ legjobb rajfilmje pedig a vuk 8.8/10 1,075
Alig hiszem el, hogy az angol szinkronhoz olyan emberek adták a nevüket, mint Sienna Miller, Bill Nighy(Golden Globe díjas), Freddie Highmore (ő a kissrác akit ismerhettek az Én Pán Péterből, a Charlie és a csokigyárból, az Arthur és a villangókból, Az arany iránytűből vagy A spiderwick krónikákból) vagy Miranda Richardson(2 oscar jelölés)
Erre ment el a nagy kiadás szerintem nem a grafikusokra, legalábbis ez látszik.
Mondjuk én nehezen hiszem el, hogy ezt külföldön is forgalmaznák. Azt hittem, hogy az alkotók tisztában vannak azzal, hogy milyen lett az alkotásuk és csak teleakarták tömni a zsebüket, mert igényességnek még csak a látszatát sem mutatták. -
kalapos01 #17 Úristen! Így készülnek a rémhírek. Mert akad pár tájékozatlan...
Hogy készülne az adóforintjainkból? Oké, az első rész kapott némi támogatást, de a második (ami ki tudja, hogy lesz-e) nem is kaphatott volna még semmit, ennek a neten is utána tudsz nézni. A filmek zöme nem állami támogatásból készül. -
JTBM #16 Elég gáz ilyesmire elk*rni az adóforintokat. És már készül a 2. rész, szintén adóforintokból.
Nem zavar, ha valaki sz*rt gyárt a saját pénzéből, de állami pénzből nagyon gáz... -
atibacsi1 #15 én is csatlakozom az előttem szólókhoz.
Gyerekkorom kedvenc meséje volt a vuk, de ezt szégyen az előző folytatásának nevezni. se a téma, se a grafika, nem éri el a kivánt szintet. -
berserk87 #14 Én csak az utolsó 20 percet láttam, de tényleg szégyen, hogy valaki ilyen filmet készít. Hihetetlenül rossz volt a története a mozdulatok meg ronda is volt. Nevettem mikor néztem, mert szerintem vicces, hogy mennyire rossz lett. Volt egy pár emlékezetes rész az alatt a 20 perc alatt ameddig láttam PL.:
Kis Vuk percekig megtartott a szájával egy kb. 12 éves kislányt, hogy ne zuhanjon le a szakadékba. A "főgonosz" lelökte a tolókocsis kissrácot a szakadékba:D, de ő még épp idejében megnyomta a tolókocsiján a katapultáló gombot:D. Majd pár pillanat alatt a srác megtanult járni, sőt végigment a kidőlt fán ami a szakadék felett volt és felhúzta a lányt.
Meg ami még ilyen vicces volt, amikor bemutatták a cirkuszban az akrobata állatokat, akiknek nem sikerült egy trükk és ezért az emberek kifütyülték őket meg mondták, hogy "adják vissza pénzemet!". Az lett volna a trükk, hogy két állat a levegőben hintáztak és az egyik állat a másikat a levegőben elkapja, mindezt a mancsaikkal:D -
lamer the true #13 Hát igen én is ránéztem de inkább a shreket néztem végig x-edszerre, mert ez a szerencsétlen kis vuk olyan minősíthetetlen szar munka, amit kb 2000-ben a pc-s játékok realtime grafikáiban láthattunk. Persze most már csak arra lennék kiváncsi, hogy hová is rakták a pénzeket, mert hogy a grafikus csapat nem kapott, vagy csak iszonyat béna tehetségtelen bagázs volt az tuti! -
winnie #12 örülj honfitársaid sikereinek:) -
#11 hogy az ingyenes és kedvezményes vetítésekkel a Kis Vuk hozni fogja azt a nézőszámot,
basszák szájba annyuat -
kukacS3K #10 ez a nézők tanítása
ki kellett volna írni hogy igen ez egy SZAR, most kapcsolj át és nézd meg a másik csatornán a shreket, látod látod ilyennek kell lenni egy animációs filmnek -
Wolfi24 #9 "IMDB-n is az Elsüllyeszt 100 film közt a 12."
Ne aggódj volt az első is. :D Csak azóta megelőzték. :D -
Aldo Moro #8 "a film merchandising bevételei" Ezt a szóösszetételt nem értem, valaki megmagyarázná? Köszönöm. -
bmw #7 Hat eleg szar lett az biztos, nagyon gagyi es rohat ronda lett...
A regi ezerszer jobb meg most is! -
portable #6 Én is néztem fél szemmel (másik a gépen volt).
valami iszonyat volt.
IMDB-n is az Elsüllyeszt 100 film közt a 12. -
Etinger #5 "Végigizgulták" .... Ezt inkább úgy tudom elképzelni: "Mi a szar ez..."
vagy hogy annyira szar, hogy már nézni kell... kb. -
#4 Na jól van ám, moziban és dvdn nem néztem meg mert egy ilyen xarért nem vagyok hajlandó pénzt adni, le sem töltöttem meg úgy véltem nem éri meg a sávszélességet, tvben már belenéztem, hogy tényleg olyan rossz e mint mondják, és most ezért nem kell visszafizetniük a támogatást?! Fizessék vissza! -
xmodule #3 Belenéztem elég gyenge. Dehát izlések és ficamok... -
lama king19 #2 és még ezek után is akarnak 2. részt csinálni... hihetetlen.
ez már inkább emberkínzás mint szórakoztatás. -
szvini #1 nem is csodálom :)