Szekeres Viktor

Több mint 1 millióan izgulták végig a Kis Vukot

A mozikban meglehetősen nagyot bukott Gát György legújabb filmje, a Kis Vuk, de a filmért aggódók a korábbi adatok alapján megnyugodhattak, ugyanis ősszel úgy festett, hogy az ingyenes és kedvezményes vetítésekkel a Kis Vuk hozni fogja azt a nézőszámot, amire már nem kell visszafizetni a kapott állami támogatást.

Arról sajnos nincs hírünk, hogy miképpen alakulnak a film merchandising bevételei, hogy fogynak a plüssfigurák, kirakók és társasjátékok (a bemutató környékén csak az volt feltűnő, hogy jó ideig nem volt kapható az egyik ismert gyorsétteremben a Kis Vuk-menü), az viszont biztos, hogy a mozipremiert meglehetősen gyorsan követte a DVD kiadása és a hazai tévés premier.

Az a hazai tévés premier, mely az RTL Klubon megsokszorozta a mozikban elért nézőszámot, hiszen a Kis Vukot 1 millió 36 ezren nézték meg, ami az éppen tévézők 23,8%-nak feleltethető meg. Más kérdés, hogy a TV2 konkurens celebes-főzős valóságshow-ját, a Hal a tortánt ezzel párhuzamosan 1 millió 265 ezren nyammogták végig (29,4% közönségarány), vagyis az RTL kénytelen-kelletlen, de alulmaradt a kis róka kalandjaival, s a reality után következő rövidke Shrek-filmet, a Shrekből az angyalt sem tudta legyőzni a hazai animációs csodával, hiszen az majdnem 1,5 milliós nézőszámot produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #30
    Én nem vitázok senkivel, ez egy SZAR!
    Szomorú, de így áll a mai magyar mese/animáció-gyártás...
  • Shakugan #29
    Azt hiszem a "magyar" és a "király" jelzők teljességgel kizárják egymást ^^"
  • cateran #28
    hiteles...haha...atyaisten...latnak 1 filmet millioan vilagszerte,szavaz ra 10k ember es ettol hiteles...oregem,szuletett naiv idiota vagy....te vagy a politikusok alma:D
    lasd quantum of solace:jo imdb-s eredmenye van, mert meg mielott kijott volna mar minden hulye 10/10-re voksolta...aztan az commentek nagyobb resze fikazza a filmet,igaz ok megtekintes utan irtak.....
  • beef #27
    "Örülök", hogy ezt Fekete Istvánnak nem kellett megérnie, hogy így meggyalázzák pénzéhes, tehetségtelen emberek az egyik remekművét. Még ha csak címében is.
    Ennek a rajzfilmnek szerintem minden képkockáját és mondatát oktatni fogják az "Alapvető elkerülendő hibák filmeseknek" c. tananyagban.
  • NiGhTM4R3 #26
    'Egy crysis ( jelen idők lgeszebb grafikájú játéka) ott kenterbe veri grafba ahol csak lehet.'

    Muhaha-haha-haahaaaahahahaa.

    Még mindig csapkodom az asztalt ettől a hasonlítástól.
    Még, még, kommentelj!
  • szurka #25
    külföldön a magyar ember fantasztikus dolgokat képes alkotni....itthon miért nem? Két éve nem nézek tévét, mert hányhatnékom van a sok szar "show"-tól és egyéb néphülyítő baromságtól
  • JASON13 #24
    Akkora bunda ez az egész! Kíváncsi vagyok az állami támogatásból mennyi ment a filmre és mennyi ment a többi ember zsebébe... evvel az erővel csinálok egy jobb horrort vagy művészfilmet és akkor még annak sikere is lesz... szerintem ez kB ugyanaz mint amikor 3 év alatt megcsinálják kétszer a Kosztolányi Dezső teret ugyanolyanra semmi változtatás nélkül és akkor le lett bontva fel lett túrva és 100 millió forint elment a semmire:O hová lett a pénz?
  • Hesztia #23
    "Több mint 1 millióan izgulták végig a Kis Vukot"

    ...első öt percét, majd távoztak...:D
  • DjDano #22
    Az IMDB igenis hiteles, persze nem mindegy hogy 1500 vagy 50000 szavazatot kap egy film, mert minél többen szavaznak annál hitelesebb az eredmény. De egy magyar filmnél vagy rajzfilmnél pár száz vagy 1000 szavazatból is le hetet szűrni, hogy milyen minőségű a film. Persze van ellenpélda is, mert a Hóbortos Hétvége 2 3/10-et kapott, pedig még az első részhez viszonyítva is simán megér 7/10-et, nem beszélve a mai kor erőltetett vígjátékairól...
  • Lobsterman #21
    Én is belenéztem 2 percet. Sírtam. Sokat.