10
  • FefeeX
    Én a Keresztapa-páros miatt néztem meg a filmet, tetszett is... :) Mondjuk nagy meglepi van a végén. Szerintem egy relatíve jól komponált, és nagyon jól eljátszott film. Féldollárt meg kb úgy ismertem fel hogy már láttam valahol, ki is ez... Nesze a harmadik "szupersztár" - mondjuk amennyit szerepelt, abban nem játszott rosszul...
  • kandeláber
    http://odeon.hu/boxoffice.phtml
  • Herczi
    Én kérek elnézést:)
  • Barakukk
    Engem érdekelnek. Sőt, örülnék neki, ha találnék egy magyar oldalt, ahol frissítésről, frissítésre megleshetem az újabb bevételi adatokat Magyarországon. Tud esetleg valaki?
  • xido
    50 Cent új filmjét...muhaha..pont az ugrik be 2 ekkora legenda mellett,hogy ezé a rapper-majom a film...
  • daswalker
    Schrank!
    Ha nem tetszik, akkor NE OLVASD EL!
  • sweech
    2. bekezdést olvasd át még egyszer :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy Esti mesék
  • Herczi
    Most akkor mi Adam sandler filmének a címe? Vagy csak én siklottam el felette? Esetleg Adam Sandler a címe? Életrajzi film?
  • schrank
    megnéztem a Törvény gyilkosa trélert , igaz rossz minőségben és még sötét is volt de azért annyira nem hogy ne fedeznék fel benne egy fifti szentet
  • schrank
    már annyira unom ezeket a melyiket látták többen moziban fasságokat , ezek most tényleg érdekelnek valakit vagy csak reklám ?