Szekeres Viktor

Adam Sandler leverte 50 Cent új filmjét

A zsúfolt karácsonyi mozis hét nem kevesebb, mint 4 kommersz premiert produkált, s előre nem is nagyon lehetett sejteni, hogy Adam Sandler, az animációs mese, a nagyszabású epikus szerelmi történet avagy a sztárokkal zsúfolt zsarufilm lesz-e a legjobb.

A legjobb, mint írtuk, a Valami Amerika 2. lett, de a két családi film, az Esti mesék és a Cincin lovag hatalmas harcot vívott a második helyért, s ha csak hajszálnyival is, de Adam Sandler diadalmaskodott, hiszen filmjét 23217-en látták csütörtöktől vasárnapig, míg az egérke kalandjai 19875-en. (Jó vastag volt az a bizonyos hajszál...)

Nicole Kidman ide, Hugh Jackman oda, nálunk sem szerepel eddig túl fényesen a Rómeó és Júlia, a Kötelező táncok és a Moulin Rouge rendezőjének, Baz Luhrmannak új filmje, az Ausztrália, mely első nekifutásra 9808 nézőt késztetett jegyvásárlásra, s csípte el ezzel a budapesti hétvégi bevételi lista 4. helyét.

A negyedik heti hazai premier, a három szupersztár, Robert De Niro, 50 Cent és Al Pacino főszereplésével készült Törvény gyilkosa jó vetítési átlagot, de a kevesebb kópia miatt csak 8358 nézőt produkált, s bizonyította, hogy hiába a jónevű színészek, a zsarudráma műfaja itthon bukásra van ítélve (ld. még Az éjszaka urai Mark Wahlberggel és A zsaruk becsülete Edward Nortonnal és Colin Farrellel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #10
    Én a Keresztapa-páros miatt néztem meg a filmet, tetszett is... :) Mondjuk nagy meglepi van a végén. Szerintem egy relatíve jól komponált, és nagyon jól eljátszott film. Féldollárt meg kb úgy ismertem fel hogy már láttam valahol, ki is ez... Nesze a harmadik "szupersztár" - mondjuk amennyit szerepelt, abban nem játszott rosszul...
  • kandeláber #9
    http://odeon.hu/boxoffice.phtml
  • Herczi #8
    Én kérek elnézést:)
  • Barakukk #7
    Engem érdekelnek. Sőt, örülnék neki, ha találnék egy magyar oldalt, ahol frissítésről, frissítésre megleshetem az újabb bevételi adatokat Magyarországon. Tud esetleg valaki?
  • xido #6
    50 Cent új filmjét...muhaha..pont az ugrik be 2 ekkora legenda mellett,hogy ezé a rapper-majom a film...
  • daswalker #5
    Schrank!
    Ha nem tetszik, akkor NE OLVASD EL!
  • sweech #4
    2. bekezdést olvasd át még egyszer :)

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy Esti mesék
  • Herczi #3
    Most akkor mi Adam sandler filmének a címe? Vagy csak én siklottam el felette? Esetleg Adam Sandler a címe? Életrajzi film?
  • schrank #2
    megnéztem a Törvény gyilkosa trélert , igaz rossz minőségben és még sötét is volt de azért annyira nem hogy ne fedeznék fel benne egy fifti szentet
  • schrank #1
    már annyira unom ezeket a melyiket látták többen moziban fasságokat , ezek most tényleg érdekelnek valakit vagy csak reklám ?