918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
#598 Miről beszélsz? Nem szokásom beszólogatni BF-ben. Akkor kicsúszott a számon, ennyi. -
#597 Attee -
endrodiz #596 Szeretem mindkét fél verzióját hallani... -
endrodiz #595 Bocssss... nem pálcát akarok törni, csakkk érrrrdekelll mifasz van... -
endrodiz #594 ?? Kinekastílusa?? -
#593 Pedig neki is érdekes a stílusa! -
#592 Pitkillert kérdezd. -
eugabesz #591 wbből mi kimaradunk endrodíz,nem a mi dolgunk...részemról is csak ennyit ért,én többet nem akarok e miatt írni. -
eugabesz #590 A hangsúly ezen van "nem szólt volna vissza"..még is mit vártál,ha lebuzizol valakit?? -
eugabesz #589 nem értek hozzá... -
endrodiz #588 Asszem lemarattam valamiről... Attie vs. [IRAM] akárki????
mostmivan?! -
#587 Tudod, ha nem szólt volna vissza hasonló hangnemben, akkor talán még meg is tenném. -
eugabesz #586 Így jártál...azért mert ferobbantanak a zászlónál c4-el,még másnak sem kellene beszólni De hogy pont egy admin-nak??merész dolog-mondanák egyesek,de ha engem kérdeznél én egyenesen hülyeségnek tartanám.Szerintem ez nem csak az IRAM szerveren van így.Csakis azért nem repültél azonnal,mert nem volt a bf2cc-je beüzemelve,én meg ugye nem avatkoztam bele.Ez magánügy.Én tudom a megoldást,bejelentkezel az IRAM oldalra,írsz egy privit neki ,hogy sorry,oszt talán lekerül rölad a bann.Mert hogy ahhoz más nem nyúl hozzá az tuti -
eugabesz #585 ezzel azért vitáznék kicsit,a support egylövéses kis fegyója erősebb bármelyiknél és pontosabb mint némelyik sniper. -
n003 #584 medic? aix inf szerveren? tehujjevagy? fele sznájper 30%milkór és a maradék 20 jut a többi kasztra .. amúgy a szupport lett e legszarabb a többihez viszonyítva -
#583 ez olyan szánalmas szabály de azt még egyszer sem írták bele hogy no medic , sok kis f*sszopó qeci -
#582 Az semmi, engem azért bannoltak egy szerverről, mert beszóltam az egyik adminnak . Hallottál már ilyet?
Ja, az IRAM szerverről van szó.
-
#581 X2 infantry szerveren felmegyek ki van írva hogy no milkor no sniper no bunnyhop megölök zsinórban 13mat kick for bunny. nem ugráltam de ok mondom akkor jobban figyelek. Visszamegyek kör további részében pacsálok a vérben pukk meghalok vintorez , következő születés klémor a születőhelyen még születek beírom hogy vintorez klaymore for laaamas kidobnak csúnya beszédért na ennyit a szabályokról... -
#580 coop videó de vannak benne szép képek
-
#579 Félsz? -
#578 te nekem ne vezényejjé b+ -
#577 Kötözködés helyett inkább jelentkezzé a funwarra te nyomi. -
endrodiz #576 most a trident-et fikázzátok? A legjobb mapok közé sorolom, bár csak akkor, ha kiegyenlített az "emberi" erőegyensúly...
Ellenkező esetben tényleg kemper mekka -
#575 most a lúzer szólalt meg belőled ? -
#574 kemper lámák mekkája... és ezt leszámítva is szar pályák közé tartozik... -
#573 iiiiisteneeeem miiiiiit hagytunk kiiiii eugebaaaasz -
#572 Hogy te mekkora tapló fasz vagy bazdmeg. -
#571 c...
pedig ezzel hetekig lehetett volna húzni az agyát -
eugabesz #570 Az AIX_Trident véletlenül maradt alsó kötöjellel,mert a maplist.con fájlban így kell szerepeltetni és másoláskor nem lett kijavítva. -
#569 ez ritka nagy MEC mazoista pálya -
#568 ha játszottál volna mindkettőn akkor nem kérdeznél ekkora fasságot -
#567 Mi a különbség az AIX Trident és az AIX_Trident között? -
#566 -
eugabesz #565 Igen..még a ranked van hátra,de az is a megfelelő útra van terelve -
#564 BF2CC probléma megoldódott? -
eugabesz #563 Na hogy ne maradjatok Fun-War nélkül,én szívesen előrehozom az AIX-ot mondjuk 17.-ére.Eredetileg 24.-én lett volna,de így nem ütközik a Running 5-letével.Kérdés van-é rá igény??
Ha szeretnél többet megtudni kérlek látogass el ide. -
endrodiz #562 aauuuuuuu...
-
#561 ezt a csávót múltkor láttam D-o-D -n azt hitte ő lesz a király aztá mégsem
-
#560 nemmaaaa, elveszett ember...mikor jossz felenk? -
TomDog #559 Mindenki aki ott volt