918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
#638 mondom szarok a színek a moncsimon egy éve és a szövegben a link színe nekem ugyan olyan fekete mint a szimpla úgy hogy a ki linkelget az bekaphassa -
eugabesz #637 Direccte betettem a végére,az ilyen nyápic nem letöltősök miattmapplist nézése ajánlott olvasmány -
eugabesz #636 Kikérem magamnak...én kérem kijártam a nyóc elemit...(5 első+három második,de megvan)osztan nekem ne gyere a mellbőseggeddel... -
#635 -
#634 engem legalább nem előzött meg egy kákics
-
#633 Igen, annyi volt a teszten a végeredményed. -
#632 ááá ezt ismerem ez egy íkútesztbe is benne volt -
eugabesz #631 11 -
#630 nna végre lejött mit is mondtál hány körönként van ez az új pálya vagy tényleg muszály felnyomni ha nem akarok állandóan diszkonektálódni ? :s
-
eugabesz #629 Aki jártas az IRAM szerveren,jó lesz ha beszerzi ezt a két pályát...La Drang és a Khe Sahn
Innen könnyedén beszerezheted -
eugabesz #628 ki kő izéni aszt bemásóni -
#627 értelmes mapok a egyik sarokba van az összes zászló akkor mi a ...sznak eekora pálya ? -
#626 mi van disznób*szó -
#625 -
#624 és ez most hogy kő ? hogy ki kő izéni aszt bemásóni vagy csak elindítani aszt next-next-next - finis ? -
eugabesz #623 olyan igazi aix-os...tőccsed le,míg itt kérdezősködöl lejött vóna -
#622 és milyen mapok infratyi vagy air dogfight ? -
eugabesz #621 Mert akkor az utólsó két körből kimarad b+ -
n003 #620 nem neked szólt :) -
#619 mineeeek ? -
eugabesz #618 Aki járteas az IRAM szerveren,jó lesz ha beszerzi ezt a két pályát...La Drang és a Khe Sahn
Itt megtaláljátok,csak tőccsétek... -
#617 ma hogy a faszba ne... -
#616 Kösz. -
pitkiller4 #615 Atti levettem a bannt.Mégis csak egyszer van egy évben gyereknap:)
-
eugabesz #614 nem volt akkora esemény,hogy oda kellett volna a másiknak vágni,márcsak 6-8-an lézengtünk a szerveren,késő este. -
n003 #613 te ezt a fajta vért akarod látni? :O :| én Herold vérére lettem volna kívácsi :DD -
#612 -
#611 föleg akkor vicces mikor kitör belölem hogy "ki ez a milkoros láma" azt észreveszem hogy egy TS-en vagyunk az ilyen beszólásokat nem szabad komolyan venni -
#610 -
n003 #609 jah :D vért akarunk látni!! :D -
#608 becsicskútá -
pitkiller4 #607 Helló! Nincs nekem semmi gondom veled,mindenkinek vannak rossz napjai,betudhatjuk ennek is.Csak annyit vártam hogy feljössz ts-re és dobsz egy "bocs bazz szar napom volt "mondatot.Ha gondolod gyere fel az Iram ts-re és megbeszéljük.Nem kell erről ennyit irogatni....Ja a magánéletemet inkább ne firtasd szerintem...Szia. -
eugabesz #606 részedről lehet,hogy pitiáner dolog csak úgy egyszerüen beírni valakinek,de milyen jogon írod elő másnak,hogy ő hogy reagálja azt le??
Majd még elérjük lassan,hogy Pit lesz a hibás,mert felháborodott rajta.Mert a Te szemszögedből ez most majdnem így néz ki. -
#605 Melyik része nem volt világos? -
eugabesz #604 Komoly problémáim vannak a fórumhasználattal. -
eugabesz #603 Ezt nem egészen értem,fejtsd ki légy szíves bővebben...mert ha régi cimborák vagytok,akkor sem illik[6] ilyesmit egy [u]játék miatt beírni,de én erősen kétlem,hogy ti bármikor is cimborák lettetek volna.Mondom,csak is kizárólag azért nem repültél azonnal,mert nem akartam/akarok beleszólni és ehhez a jövőben is szeretném tartani magam.
Elcseszted,valld be őszintén ,férfiasan,kérj elnézést ahogy azt ilyenkor szokás és a téma lezárva. -
#602 Akarsz róla beszélni? -
#601 Na ugye, ez is azt bizonyítja, hogy ő sem különb a deákné vásznánál. Amúgy meg ha egy ilyen pitiáner beszólást így torol meg, akkor sajnálom a srácot, mert komoly magánéleti problémái lehetnek. Ennyire túlreagálni valamit, az már nem egészséges. -
#600 Én nem arra az esetre gondoltam, de mindegy .....!
Részemről itt lezártam. -
eugabesz #599 Tessék...
1 Admin None ServerMessage [22:54:57] ----****---- HOME: WWW.IRAMCLAN.HU ----****----
12 Attee_[HUN] 1 Global [22:56:03] buzi
-1 Admin None ServerMessage [22:56:05] ******* MRS-RANKED********
28 [IRAM] Pitkiller4 2 Global [22:56:17] ezt nekem irtad?
12 Attee_[HUN] 1 Global [22:56:27] nem a nagyanyamnak
28 [IRAM] Pitkiller4 2 Global [22:56:52] akkor hasznald ki ezt a kis idot te pocs meg ma a jatekra
28 [IRAM] Pitkiller4 2 Global [22:57:11] mert ha kileptem bannolllak a faszba
28 [IRAM] Pitkiller4 2 Global [22:57:22] te buzi