Allied Intent Xtended

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[IRAM] leader

Egész sokan vagyunk mostanában a szerveren,kezd megint felfutni...a kisebb bakik, amik voltak ezelõtt nem tettek neki valami jót..
De most így mutat<#eljen><#taps>

[IRAM] leader

ezér' mondom, hogy a "hozzáillõ" ALAP mappack kell <#buck>hamar leléptél a szerverrõl, tán megláttad, hogy jövök...<#nyes>

pedal to the metal...

schrank
szerintem felesleges ha annyira jó mapok lenne fent lenne az összes szerón de a mapok 3/4-e szar ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

azér' a hozzáillõ mappack sem baj ha ott van...<#nyes>

pedal to the metal...

schrank
a 2.0-nak nincs peccse elég csak azt felrakni , slussz-passz <#nezze>

Herold
Szerintem nem jó mappackot szedtél le.

16gaborm
Hali
Leszedtem a AIX 2.0 kieg 2patch-ét egy 1GB-os és egy pár 100MB-os patch-t!Belépek a játékba,bejelentkezem,és a szerver keresõbe beirom az ip-címet amelyik szerverre akarok felmenni,de vmiért nem enged!!AIX-es szeró+eredeti játékom van!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

mondom "Nekem így mûködik(másnak másképpen,de mind1)"<#mf2>

[IRAM] leader

schrank
nem kell mappán belül <#fogmosas>

Ne feledjétek a pb-t frissíteni,mert nagyon sok bosszúságtól megóvhat egy friss pb.
Nekem így mûködik(másnak másképpen,de mind1)
program files>EA games>battlefield>pb
Bemásolod a letöltött pbsetup.exe-t és a mappán belül elindítod,ha végez kész is van.Ha így cselekszel talán lesz olyan "kegyes" és nem dob ki.<#eplus2>

[IRAM] leader

schrank
azt gondoltam hogy nem az orrom érdekel <#hehe>

nem köttyük az orrodra bammeg :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Aki be volt regelve az oldalunkon legyen szives tegye meg újra,mert költözés közben eltüntek az user-adatok...vagyis pontosabban nem tüntek el,csak az új feltöltõ rendszer nem kezeli a régi adatokat

[IRAM] leader

schrank
tik jártok ? vagy csak simán szimpik vagytok egymásnak ? :P

úgyee :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
nnna most már tudom miért hanyagoljak a szervereken a mappakkot :DDD

schrank
" esténként " ez nem szórakozás ez életmód <#vigyor1>

szegény...<#rinya>

pedal to the metal...

mert még nem érdemeltem ki .. nem teljes így az életem<#rinya>
<#hehe><#hehe>

noob! neked mér csak félkancsód van?<#wilting>

pedal to the metal...

srekk barátom, ha télleg feljönnél néha a IRAM szerverre, akkor láthatnád, hogy nélküled is kb. 75%-os esténként a kihasználtság. Talán jó úton járunk és az átmeneti problémák után sikerül felfuttatni- ha veled, veled, ha nélküled, nélküled...)<#hehe>

pedal to the metal...

a harapós ló...az nyalizzon neked<#mf2>

[IRAM] leader

te mekkora egy pöcs vagy?! :O

kábé 2centis!! :DDD

schrank
csak teszem alájuk a lovat , öröm nézni ahogy nyaliznak csak hogy valaki legyen a szerverükön <#hehe>

látom megnyertétek Srekket :DD

Azért jobb az exe-s változat,mert az ember fia ugye csak rákattint,hogy telepítsen és majd õ megkeresi magának mit hová tegyen...kényelmesebb<#vigyor4>

[IRAM] leader

schrank
oké akkor megpróbálom úgy is ...

Azt írja ,hogy hová,értelemszerûen kitömörítés után a megfelelõ helyre be kell másolni...csak a tapasztalat azt mutatja,hogy nem mindenkinek mûködött helyesen...mondjuk elenyészõ-20-ból egynek- nem sikerült,csak annyi,hogy volt ilyen is.

[IRAM] leader

schrank
raros <#gonosz3>
hogy kõ ? <#vigyor5>

Az exe-s,vagy a rar-os verzió...mert az exe-s jobb.

[IRAM] leader

schrank
mácsak 7 peec <#guluszem1>

schrank
ha mosse nem jön le a mappak akkor nemtom mi lesssz ...<#rinya>

schrank
meg van olyan is hogy fóklend ájlendc ...

OrionHungary
jaja így már megvan...

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Herold
Lehet, hogy rossz helyen kerested. Elvileg zzz_easter_island a neve.

OrionHungary
szerintem nincs ben mert akartam indítani szervert és nem találtam a mapok közt... vagy?

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
de ez hogy hogy benne van az alap mapok küzt <#ticking>

OrionHungary
Én is csípem nagyon, kib jó hangulata van

azér' akad ott még néhány...<#gun> van jó pár pálya, ahol ha összeáll egy jó csapat (pl. IRAM Clan) le lehet mosni a szerverrõl a kempereket<#worship><#taps>

pedal to the metal...

Maak
legjobb map az aix-ban...az egyetlen olyan repulos map ami nem a campelesrol szol<#levele>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

schrank
ez mekkora egy fos map remélem azért az 1943-ban nem ilyen lesz a repülõ irányítása <#hehe>

schrank
jáááá mi jaz a szaj a nevd hejin <#taps>

OrionHungary
akkora király vagy mint zámbó dzsimi <#idiota>

schrank
figyuzzá má én vagyok a király ebben is és így érthetõ ha nem szeretnének kudarcot vallani ellenem saját pályán <#unalmas><#hehe>

A baj az,hogy má tegnap reggel óta áll a szerver ez pedig nem le-le állás
Az egy dolog, hogy le-le áll a szerver és nem tudunk egy jót aixolni, de hogy ez a fórum is napokra kihal...<#violent><#csodalk>

pedal to the metal...

Igen,helyesen definiáltad<#hehe><#integet2><#banplz>

[IRAM] leader

Eszméletlen jó volt a tegnap esti spontán "buli" az IRAM szerveren, ezért úgy gondolom , s talán az IRAM Clan nevében is nagy-nagy köszönet jár mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével!!!<#taps>

pedal to the metal...

schrank
a szerverkeresõben nekem sem mutatott többet mint azt a 4-5 playert aki nem bot volt amikor meg beléptem a mapra annyian voltunk mint a ... <#vigyor5>