Allied Intent Xtended

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki járteas az IRAM szerveren,jó lesz ha beszerzi ezt a két pályát...La Drang és a Khe Sahn
Itt megtaláljátok,csak tõccsétek...

[IRAM] leader

Maak
ma hogy a faszba ne...<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Herold
Kösz.

Atti levettem a bannt.Mégis csak egyszer van egy évben gyereknap😊
nem volt akkora esemény,hogy oda kellett volna a másiknak vágni,márcsak 6-8-an lézengtünk a szerveren,késõ este.

[IRAM] leader

te ezt a fajta vért akarod látni? 😮 :| én Herold vérére lettem volna kívácsi 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
föleg akkor vicces mikor kitör belölem hogy "ki ez a milkoros láma" azt észreveszem hogy egy TS-en vagyunk <#vigyor1> az ilyen beszólásokat nem szabad komolyan venni <#idiota>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary

jah 😄 vért akarunk látni!! 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
becsicskútá <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Helló! Nincs nekem semmi gondom veled,mindenkinek vannak rossz napjai,betudhatjuk ennek is.Csak annyit vártam hogy feljössz ts-re és dobsz egy "bocs bazz szar napom volt "mondatot.Ha gondolod gyere fel az Iram ts-re és megbeszéljük.Nem kell errõl ennyit irogatni....Ja a magánéletemet inkább ne firtasd szerintem...Szia.
részedrõl lehet,hogy pitiáner dolog csak úgy egyszerüen beírni valakinek,de milyen jogon írod elõ másnak,hogy õ hogy reagálja azt le??
Majd még elérjük lassan,hogy Pit lesz a hibás,mert felháborodott rajta.Mert a Te szemszögedbõl ez most majdnem így néz ki.

[IRAM] leader

Herold
Melyik része nem volt világos?

Komoly problémáim vannak a fórumhasználattal.<#eplus2><#falbav>

[IRAM] leader

Ezt nem egészen értem,fejtsd ki légy szíves bõvebben...mert ha régi cimborák vagytok,akkor sem [u]illik<6> ilyesmit egy játék miatt beírni,de én erõsen kétlem,hogy ti bármikor is cimborák lettetek volna.Mondom,csak is kizárólag azért nem repültél azonnal,mert nem akartam/akarok beleszólni és ehhez a jövõben is szeretném tartani magam.
Elcseszted,valld be õszintén ,férfiasan,kérj elnézést ahogy azt ilyenkor szokás és a téma lezárva.

[IRAM] leader

Herold
Akarsz róla beszélni? <#hehe>

Herold
Na ugye, ez is azt bizonyítja, hogy õ sem különb a deákné vásznánál. Amúgy meg ha egy ilyen pitiáner beszólást így torol meg, akkor sajnálom a srácot, mert komoly magánéleti problémái lehetnek. Ennyire túlreagálni valamit, az már nem egészséges.

Beers
Én nem arra az esetre gondoltam, de mindegy .....!
Részemrõl itt lezártam.

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Tessék...

1 Admin None ServerMessage <22:54:57> ----****---- HOME: WWW.IRAMCLAN.HU ----****----
12 Attee_ 1 Global <22:56:03> buzi
-1 Admin None ServerMessage <22:56:05> ******* MRS-RANKED********
28 Pitkiller4 2 Global <22:56:17> ezt nekem irtad?
12 Attee_ 1 Global <22:56:27> nem a nagyanyamnak
28 Pitkiller4 2 Global <22:56:52> akkor hasznald ki ezt a kis idot te pocs meg ma a jatekra
28 Pitkiller4 2 Global <22:57:11> mert ha kileptem bannolllak a faszba
28 Pitkiller4 2 Global <22:57:22> te buzi

[IRAM] leader

Herold
Mirõl beszélsz? Nem szokásom beszólogatni BF-ben. Akkor kicsúszott a számon, ennyi.

Beers
Attee

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szeretem mindkét fél verzióját hallani...

pedal to the metal...

Bocssss... nem pálcát akarok törni, csakkk érrrrdekelll mifasz van...

pedal to the metal...

?? Kinekastílusa??<#help>

pedal to the metal...

Beers
Pedig neki is érdekes a stílusa!

Herold
Pitkillert kérdezd.

wbbõl mi kimaradunk endrodíz,nem a mi dolgunk...részemról is csak ennyit ért,én többet nem akarok e miatt írni.

[IRAM] leader

A hangsúly ezen van "nem szólt volna vissza"..még is mit vártál,ha lebuzizol valakit??

[IRAM] leader

<#nemtudom>nem értek hozzá...

[IRAM] leader

Asszem lemarattam valamirõl... Attie vs. akárki????
mostmivan?!<#fejvakaras>

pedal to the metal...

Herold
Tudod, ha nem szólt volna vissza hasonló hangnemben, akkor talán még meg is tenném.

Így jártál...azért mert ferobbantanak a zászlónál c4-el,még másnak sem kellene beszólni<#eplus2> De hogy pont egy admin-nak??<#beka3>merész dolog-mondanák egyesek,de ha engem kérdeznél én egyenesen hülyeségnek tartanám.Szerintem ez nem csak az IRAM szerveren van így.Csakis azért nem repültél azonnal,mert nem volt a bf2cc-je beüzemelve,én meg ugye nem avatkoztam bele.Ez magánügy<#ejnye1>.Én tudom a megoldást,bejelentkezel az IRAM oldalra,írsz egy privit neki ,hogy sorry,oszt talán lekerül rölad a bann.Mert hogy ahhoz más nem nyúl hozzá az tuti<#zavart2>

[IRAM] leader

ezzel azért vitáznék kicsit,a support egylövéses kis fegyója erõsebb bármelyiknél és pontosabb mint némelyik sniper.

[IRAM] leader

medic? aix inf szerveren? tehujjevagy? fele sznájper 30%milkór és a maradék 20 jut a többi kasztra .. amúgy a szupport lett e legszarabb a többihez viszonyítva

schrank
ez olyan szánalmas szabály de azt még egyszer sem írták bele hogy no medic , sok kis f*sszopó qeci <#banplz>

Herold
Az semmi, engem azért bannoltak egy szerverrõl, mert beszóltam az egyik adminnak <#bohoc>. Hallottál már ilyet? <#vigyor3>
Ja, az IRAM szerverrõl van szó. <#zavart1><#kuss>

OrionHungary
X2 infantry szerveren felmegyek ki van írva hogy no milkor no sniper no bunnyhop megölök zsinórban 13mat kick for bunny. nem ugráltam de ok mondom akkor jobban figyelek. Visszamegyek kör további részében pacsálok a vérben pukk meghalok vintorez , következõ születés klémor a születõhelyen még születek beírom hogy vintorez klaymore for laaamas kidobnak csúnya beszédért na ennyit a szabályokról...

OrionHungary
coop videó de vannak benne szép képek

Herold
Félsz? <#gun><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

schrank
te nekem ne vezényejjé b+ <#ejnye1><#mf2>

Herold
Kötözködés helyett inkább jelentkezzé a funwarra te nyomi. <#nezze><#lama>

most a trident-et fikázzátok? A legjobb mapok közé sorolom, bár csak akkor, ha kiegyenlített az "emberi" erõegyensúly... <#vigyor2>
Ellenkezõ esetben tényleg kemper mekka<#banplz>

pedal to the metal...

schrank
most a lúzer szólalt meg belõled ? <#vigyor5>

OrionHungary
kemper lámák mekkája... és ezt leszámítva is szar pályák közé tartozik...

schrank
iiiiisteneeeem miiiiiit hagytunk kiiiii eugebaaaasz <#worship><#pias><#taps>

Herold
Hogy te mekkora tapló fasz vagy bazdmeg. <#lama><#banplz><#action><#action><#action>

schrank
c...
pedig ezzel hetekig lehetett volna húzni az agyát <#hehe>

Az AIX_Trident véletlenül maradt alsó kötöjellel,mert a maplist.con fájlban így kell szerepeltetni és másoláskor nem lett kijavítva.

[IRAM] leader

schrank
ez ritka nagy MEC mazoista pálya <#vigyor1>