918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
#718 az is egy vicc, tankkal mellelovok a gyalogkakukknak oszt meg se nyikkan...maraggyama
nnna, hogy ne csak a bf2-t fikazzam, tegnap voltam aixolni, dragon valley is eleg nagy camper palya lett/maradt...4-5 repcsi plusz 2-3 heli amcsi oldalon, ket fostalicska repcsi meg egy lomha hind a kinaiaknal...kurvara egyenlo eselyek...szal meg mindig nem lett a kedvencem...
milkorek, miko' lesz inf nap? -
#717 igen csináljál screen shot-ot hogy *eugebasz - kill apache - schrank * :DDD -
#716 Ez célzás volt? :) -
#715 ne infratyiskodjál olvashattad járműharcról volt szó !!! -
#714 bf2-s sebzésrendszerrel
mivel? -
IRAM kaboca #713 El vagy te varázsolva.Azé mert láma vagy és nincs sikerélményed nem kell alaptalan dolgokat állitanod.Legközelebb szolj ha ilyet látsz,mert arra nagyon kiváncsi lennék.Max egyoldara rendezzük a klánt de ennyi.
Amugy meg menj a DOD-ra,mert az való a milkor lámáknak. -
#712 most mire verecc ?! azért mert a láma klánod inkább térfelet cserél csak hogy apacsba meressze a seggét amit 5 percig kell lőni kocsival vagy 3 AT kell bele attól még nem vagyol kemény bf2-s sebzésrendszerrel esélyed se lenne de az aix-os hind-ben is nullák vagytok :p -
eugabesz #711 Nos,erre mit lehet mondani?,..ezek előtt se volt valami hű de szaggató.. -
#710 rám ne is számítsatok , amióta widba nyomom elipszis ájronszájddal azóta a találati rátióm a töredékére zuhant :DDD -
eugabesz #709 Igen,köszi,hogy legalább törődtök vele a vegyessel egy probléma van...nagyon kaotikussá válik a létszám.Egyben ösztönző is annak akinek még nincs TNG mappack,hogy előbb utóbb letöltse,de nagyon sokáig össze-vissza létszámmal kell számolnunk. -
#708 Dragon, Wake, Trident maradhatna a TNG mellett még. -
#707 Szerintem a vegyes lenne a legjobb! -
eugabesz #706 Nem volt két napig netem,s általában én felügyelek a szerverre,de már minden rendben,itt vagyok.
Mostantól TNG mappack.Ha nagyon nem megy akkor a régi,majd meglátjuk. -
IRAM kaboca #705 Elb...tam TNG mapok futnak -
IRAM kaboca #704 Ma a TNF mapok futnak. -
#703 A Server message is valami idióta szöveg lett, nem figyeltétek?
A név mitől változott meg? -
IRAM kaboca #702 Idő kell,míg az emberek letöltik ezért váltogatjuk a régi mapokkal.
-
#701 Gazala az fasza! -
#700 nnna mi van ilyen fasza lett az új meppekk ? :DDD -
#699 te most flörtölsz ? :DDD -
#698 Pont olyan b..i vagy, mint a stylistok :D! -
#697 nekem stylistom van kiskecseg :D -
#696 Látom sok a gondod mostanában! -
#695 -
#694 Jó az még most is :)! -
#693 -
#692 az alapban is ilyen fos a találati és sebzési mutatója emlékszem anno dc-ben a 0,5-ös géppuska sebezte a bmp-t a helit viszont nem arra ott volt a zpu ami gyakorlatilag tonguska lánctalp nélkül meg volt silka az is darálta a heliket rendesen de a usa vulcan az mindent ledarált még a vadászgépeket is el lehetett vele találni, ez volt jó a dc-final-ban hogy jól volt eltalálva a járműsebzésrendszer ;-) -
#691 Na jah, ez mondjuk érdekes (mit vársz egy bf2 mod-tól :D)! -
#690 nekem az bassza a csőrömet hogy a tonguska 4 csövű szarja kevesebbet sebez meg pontatlanabb mit egy vodnik :( -
#689 Két AA kit-es ember elég jól meg tudja ritkítani a légteret. A TNG-ben meg van telepített légvédelmi gépágyú is. -
#688 Azért ne billenj már át a ló túloldalára!
Ez a légvédelem nem rossz! (kár hogy a stinger csak felvehető :S) -
#687 és mi a helyet a beharangozott légvédelemmel mert a videóból ugyan olyan szánalom volt a tonguska mint amilyen eddig is volt :( -
eugabesz #686 Igen,ha eddig valakinek nem is igazán tetszett,most kapott hozzá egy löketet.Amúgy is mindenki "repkedni" akart,anno a bf2-ben,hát itt most megteheti
De gondoltak az Infantyis kockákra is pl.Town Strike pálya,vagy mást ne mondjak a Kirkuk Basin,ami ugye eredetileg egy N@W-os pálya mostanság.
Összegezve,nagyon jól eltalált,-hanem a legjobban-mappack-ot állítottak össze.Csak gratulálni lehet a készítőinek. -
#685 akkor inditottam amikor linkeltem, ebben a pillanatban jott le -
#684 Tőtöd? -
#683 A Gazala nagyon tetszetős lett! -
#682 meg egy -
#681 google a baratod -
#680 -