918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
  • Maak
    az is egy vicc, tankkal mellelovok a gyalogkakukknak oszt meg se nyikkan...maraggyama

nnna, hogy ne csak a bf2-t fikazzam, tegnap voltam aixolni, dragon valley is eleg nagy camper palya lett/maradt...4-5 repcsi plusz 2-3 heli amcsi oldalon, ket fostalicska repcsi meg egy lomha hind a kinaiaknal...kurvara egyenlo eselyek...szal meg mindig nem lett a kedvencem...

milkorek, miko' lesz inf nap?
  • schrank
    igen csináljál screen shot-ot hogy *eugebasz - kill apache - schrank * :DDD
  • Beers
    Ez célzás volt? :)
  • schrank
    ne infratyiskodjál olvashattad járműharcról volt szó !!!
  • Maak
    bf2-s sebzésrendszerrel

mivel?
  • IRAM kaboca
    El vagy te varázsolva.Azé mert láma vagy és nincs sikerélményed nem kell alaptalan dolgokat állitanod.Legközelebb szolj ha ilyet látsz,mert arra nagyon kiváncsi lennék.Max egyoldara rendezzük a klánt de ennyi.
    Amugy meg menj a DOD-ra,mert az való a milkor lámáknak.
  • schrank
    most mire verecc ?! azért mert a láma klánod inkább térfelet cserél csak hogy apacsba meressze a seggét amit 5 percig kell lőni kocsival vagy 3 AT kell bele attól még nem vagyol kemény bf2-s sebzésrendszerrel esélyed se lenne de az aix-os hind-ben is nullák vagytok :p
  • eugabesz
    Nos,erre mit lehet mondani?,..ezek előtt se volt valami hű de szaggató..
  • schrank
    rám ne is számítsatok , amióta widba nyomom elipszis ájronszájddal azóta a találati rátióm a töredékére zuhant :DDD
  • eugabesz
    Igen,köszi,hogy legalább törődtök vele a vegyessel egy probléma van...nagyon kaotikussá válik a létszám.Egyben ösztönző is annak akinek még nincs TNG mappack,hogy előbb utóbb letöltse,de nagyon sokáig össze-vissza létszámmal kell számolnunk.
  • Herold
    Dragon, Wake, Trident maradhatna a TNG mellett még.
  • Beers
    Szerintem a vegyes lenne a legjobb!
  • eugabesz
    Nem volt két napig netem,s általában én felügyelek a szerverre,de már minden rendben,itt vagyok.
    Mostantól TNG mappack.Ha nagyon nem megy akkor a régi,majd meglátjuk.
  • IRAM kaboca
    Elb...tam TNG mapok futnak
  • IRAM kaboca
    Ma a TNF mapok futnak.
  • Herold
    A Server message is valami idióta szöveg lett, nem figyeltétek?
    A név mitől változott meg?
  • IRAM kaboca
    Idő kell,míg az emberek letöltik ezért váltogatjuk a régi mapokkal.
  • Beers
    Gazala az fasza!
  • schrank
    nnna mi van ilyen fasza lett az új meppekk ? :DDD
  • schrank
    te most flörtölsz ? :DDD
  • Beers
    Pont olyan b..i vagy, mint a stylistok :D!
  • schrank
    nekem stylistom van kiskecseg :D
  • Beers
    Látom sok a gondod mostanában!
  • schrank
  • Beers
    Jó az még most is :)!
  • schrank
  • schrank
    az alapban is ilyen fos a találati és sebzési mutatója emlékszem anno dc-ben a 0,5-ös géppuska sebezte a bmp-t a helit viszont nem arra ott volt a zpu ami gyakorlatilag tonguska lánctalp nélkül meg volt silka az is darálta a heliket rendesen de a usa vulcan az mindent ledarált még a vadászgépeket is el lehetett vele találni, ez volt jó a dc-final-ban hogy jól volt eltalálva a járműsebzésrendszer ;-)
  • Beers
    Na jah, ez mondjuk érdekes (mit vársz egy bf2 mod-tól :D)!
  • schrank
    nekem az bassza a csőrömet hogy a tonguska 4 csövű szarja kevesebbet sebez meg pontatlanabb mit egy vodnik :(
  • Herold
    Két AA kit-es ember elég jól meg tudja ritkítani a légteret. A TNG-ben meg van telepített légvédelmi gépágyú is.
  • Beers
    Azért ne billenj már át a ló túloldalára!
    Ez a légvédelem nem rossz! (kár hogy a stinger csak felvehető :S)
  • schrank
    és mi a helyet a beharangozott légvédelemmel mert a videóból ugyan olyan szánalom volt a tonguska mint amilyen eddig is volt :(
  • eugabesz
    Igen,ha eddig valakinek nem is igazán tetszett,most kapott hozzá egy löketet.Amúgy is mindenki "repkedni" akart,anno a bf2-ben,hát itt most megteheti
    De gondoltak az Infantyis kockákra is pl.Town Strike pálya,vagy mást ne mondjak a Kirkuk Basin,ami ugye eredetileg egy N@W-os pálya mostanság.
    Összegezve,nagyon jól eltalált,-hanem a legjobban-mappack-ot állítottak össze.Csak gratulálni lehet a készítőinek.
  • Maak
    akkor inditottam amikor linkeltem, ebben a pillanatban jott le
  • Herold
    Tőtöd?
  • Beers
    A Gazala nagyon tetszetős lett!
  • Maak
    meg egy
  • Maak
    google a baratod
  • Herold
  • Herold