918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
#758 hová a ...szomba kell ezt a szart telepíteni ? -
#757 azt sem tudod mi az -
eugabesz #756 Akko erről lemaradtál -
#755 DC warunk lesz !!! -
eugabesz #754 Ma MRS Fight Night...ponvadászok előnyben -
eugabesz #753 Az a fórumozó akinek 500 hsz van abban a témában,lehet házigazdája a topiknak.Ettől még hál' Istennek messze állsz..legalább mint Makó Jeruzsálem-tól. -
endrodiz #752 lényeg a lényeg: reménykedhetünk benne, hogy ma még nem fogod nálunk rontani a levegőt?! XD -
#751 jjja tényleg , még -251 hsz kell -
eugabesz #750 itt még sajna nincsen házigazda..asszem 500 hsz. kell hozzá. -
#749 a lényeg rjata van "0/48" -
#748 Majd a házigazda berakatja! -
#747 -
eugabesz #746 [IMG][/IMG] -
#745 most hogy kikapcsoltam a torrent feltöltésemet ami 60k volt felugrott egész 50k-ig -
#744 ja neked lehet mert a szarveretek a szomszéd partíción van -
eugabesz #743 nekem most is 220-240 el jöninnen -
#742 valamelyik buzi még gyors el is kezdte poénból tölteni most már csak 21 óra mire lejön ... -
endrodiz #741 valami nagyon beszart. amikor én tőtöttem, akkor még gyütt vagy 240K-val egy másik szarverről, de ma már meg se találom, ez meg valami horror lassú....:(( -
#740 20k-val csordogál arról a szarveretekről az a szar ... -
eugabesz #739 Sajna az ilyen változások mind szerver újraindítással járnak,az meg egy kicsit szét szabdalná a játékot.Most egyenlőre a "válogatás" időszakában van,nem véletlen,hogy majd' minden map benne van a listában.Köszönjük az észrevételt,a végleges mapplistnál majd figyelembe vesszük. -
#738 Gabesz, az a Gazala 64 elbírna még egy kört is szerintem, elég népszerű map ahhoz. Sőt, lehetne még később 32 fősből is 2 kör. -
endrodiz #737 Naggyonn Remmekkk!
Legalább nem lesz hullaszag egyik mapon sem a korpuszodtól :D -
#736 még azt a nagy szart se töltöttem le nem hogy a kis szart -
eugabesz #735 Ez érdekes felvetés,mert nincs valami hiperszuper gépem ,de nekem egyszer sem szaggatott...pedig már mindegyik pályán repültem... -
#734 Elbaszták a mapokat a látótávolság növelésével. Bugos a horizont, és lassabb gépen majdnem mindegyik szaggat. -
eugabesz #733 54 mb bazzeg,nem mind1 honnan jön...jah és neked külön figyelmedbe ajánlanám az előtted lévő hsz. 1.1 update ún. kattintható részét -
#732 és most van olyan mirrorotok ahonnan gyorsan jön ez a szar ? -
eugabesz #731 Máris túlesett az első ráncfelvarráson a TNG mappack itt van az 1.1 update. -
eugabesz #730 Túlzásokba esel kicsisas,gyere be jáccuk le...majd megmutatom a különbséget -
#729 nem is egy játék ? azért ez túlzás ugyan azok vnnak benne csak más csomagolásban , ha én múltkor tényleg eltörtem volna runid mindkét lábát mint ahogyan be lett neki ígérve pm-ben akkor mire összefortak volna a csontjai addig ő is összedobott volna egy ilyen bolhacirkuszt -
eugabesz #728 Már ne is haragudjatok,de aki aix-ozni akar,az elfelejtheti nagyon gyorsan a 2sima" bf2-őt...mintha nem is egy játékból lenne.
#718. VAn inf mapp,minden 3. az,de azt tudni kell,hogy az infantry az AIX -mód halála... -
IRAM kaboca #727 Mostantol asszem végleg a TNG mapok futnak probázd meg azt is pedro tényleg javultak benne az erőviszonyok. -
#726 Nem, mert nem ott van, hanem hátrébb, ahol BF-ben a zászló volt. De van egy Power Stationnél is, csak ha onnan dzsippel mész át, vigyázni kell a Maverickek miatt. -
#725 ok, spawnolsz a kinai repterre, ott lebeg egy harrier ami cafatta lo mindent ami mozog, a lopakodo folyamatosan bombazza az uav kornyeket es a hatterben egy apacs korvonalait latod...megmozdulni nincs eselyed, nem felvenni a stingert...
#724:
mindez igaz is lehetne ha a sok lama nem a k/d-t tartana a vilag legfontosabb dolganak, de amig ez igy van addig nincs mirol beszelni -
#724 Ez is más taktikát igényel, csak az a baj, hogy a legtöbben szarnak rá, hogy bevédjék a repteret. De ahogy el lehet foglalni, úgy vissza is lehet, sőt sokszor a reptérfogalások szimultán zajlanak (reptércsere az ellenféllel). -
#723 Dragonon legalább 5 helyen van felvehető Stinger + supply pont, szóval meg lehet szivatni a légierőt, ha akarod. -
#722 na jah, ez el van baszarintva!(mint ahogy a blackhawk is) -
#721 mer' bf2-ben nem ugy van? oszt megsincs haromszoros legifoleny a masik meg ez a nincs fix bazis...ekkora faszsagot...allitanam falhoz akinek az agyaban ez megszuletett -
#720 az ne is zavarjon hogy a kínaiaké az egész map b+ ..
bf2-ben apc-vel melléd lövök vagy mandínerből falról hátbalőllek az is sebez azért mert te töketlen vagy nem a játék tehet róla :P -
#719 Szarrá kell stingerezni őket !