918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
eugabesz #478 Légy szives máskor nézz rá a server rulez-ra,mert személyesnek tűnhet a dolog mikor valaki kidob mert commander-ként harcolsz...
"NO CLAYMORE ON THE FLAGCAPTURE ZONE**-NO FIGHTING COMMANDER-Kick/ban!!" -
eugabesz #477 pl. ez a sorrend megfelel??
maplist.append Aix_Wake_Island_2007 gpm_cq 64
maplist.append Aix_Trident gpm_cq 64
maplist.append Dragon_Valley gpm_cq 64
maplist.append Dalian_Plant gpm_cq 64
maplist.append Gulf_of_Oman gpm_cq 64
maplist.append Sharqi_Peninsula gpm_cq 64
maplist.append Processing_Plant gpm_cq 64
maplist.append Daqing_Down gpm_cq 64
maplist.append Karkand_Stormfront gpm_cq 64
maplist.append Wake_Twilight gpm_cq 64
maplist.append Aix_Operation_Static gpm_cq 64
maplist.append Waylaid gpm_cq 32
-
IRAM kaboca #476 Az a baj,hogy azért futnak ezek a mapok,mert megtöltik a szervert.
Bár nálunk mindenkinek le vannak töltögetve a mapok(KB 80db)és futottak is,csak olyankor 8 ember játszott összesen.
De ettől függetlenül ha összeírsz kb10 map-ból állo listát akkor beszélhetünk némi alakításrol. -
#475 És kit érdekel a DC? Akinek nem tetszik ugyanaz a pálya AIX-ban, az menjen DC-zni. -
#474 az alapján hogy anno dc-ben összehasonlíthatalanul jobbak voltak azok amik itt speciel most nem jók ... -
#473 És ezt mi alapján döntötted el? -
#472 én most játszottam a midvéjen az jó volt légibohóckodásra de a kosztummapok nagyrésze cancel ... -
#471 Srácok, elég szegényes a mapválaszték az Iram szerveren! Be kéne újítani még néhányat valamelyik mappackból. -
#470 Vasárnap Desert Combat retro party!!! -
#469 Láttam, fut a szekér újra!
Csak így tovább! -
eugabesz #468 -
eugabesz #467 Egész sokan vagyunk mostanában a szerveren,kezd megint felfutni...a kisebb bakik, amik voltak ezelőtt nem tettek neki valami jót..
De most így mutat -
endrodiz #466 ezér' mondom, hogy a "hozzáillő" ALAP mappack kell hamar leléptél a szerverről, tán megláttad, hogy jövök... -
#465 szerintem felesleges ha annyira jó mapok lenne fent lenne az összes szerón de a mapok 3/4-e szar ... -
endrodiz #464 azér' a hozzáillő mappack sem baj ha ott van... -
#463 a 2.0-nak nincs peccse elég csak azt felrakni , slussz-passz -
#462 Szerintem nem jó mappackot szedtél le. -
#461 Hali
Leszedtem a AIX 2.0 kieg 2patch-ét egy 1GB-os és egy pár 100MB-os patch-t!Belépek a játékba,bejelentkezem,és a szerver keresőbe beirom az ip-címet amelyik szerverre akarok felmenni,de vmiért nem enged!!AIX-es szeró+eredeti játékom van! -
eugabesz #460 mondom "Nekem így működik(másnak másképpen,de mind1)" -
#459 nem kell mappán belül -
eugabesz #458 Ne feledjétek a pb-t frissíteni,mert nagyon sok bosszúságtól megóvhat egy friss pb.
Nekem így működik(másnak másképpen,de mind1)
program files>EA games>battlefield>pb
Bemásolod a letöltött pbsetup.exe-t és a mappán belül elindítod,ha végez kész is van.Ha így cselekszel talán lesz olyan "kegyes" és nem dob ki. -
#457 azt gondoltam hogy nem az orrom érdekel -
n003 #456 nem köttyük az orrodra bammeg :DD -
eugabesz #455 Aki be volt regelve az oldalunkon legyen szives tegye meg újra,mert költözés közben eltüntek az user-adatok...vagyis pontosabban nem tüntek el,csak az új feltöltő rendszer nem kezeli a régi adatokat -
#454 tik jártok ? vagy csak simán szimpik vagytok egymásnak ? :P -
n003 #453 úgyee :D -
#452 nnna most már tudom miért hanyagoljak a szervereken a mappakkot :DDD -
#451 " esténként " ez nem szórakozás ez életmód -
endrodiz #450 szegény... -
n003 #449 mert még nem érdemeltem ki .. nem teljes így az életem
-
endrodiz #448 noob! neked mér csak félkancsód van? -
endrodiz #447 srekk barátom, ha télleg feljönnél néha a IRAM szerverre, akkor láthatnád, hogy nélküled is kb. 75%-os esténként a kihasználtság. Talán jó úton járunk és az átmeneti problémák után sikerül felfuttatni- ha veled, veled, ha nélküled, nélküled...) -
eugabesz #446 a harapós ló...az nyalizzon neked -
n003 #445 te mekkora egy pöcs vagy?! :O
kábé 2centis!! :DDD -
#444 csak teszem alájuk a lovat , öröm nézni ahogy nyaliznak csak hogy valaki legyen a szerverükön -
n003 #443 látom megnyertétek Srekket :DD -
eugabesz #442 Azért jobb az exe-s változat,mert az ember fia ugye csak rákattint,hogy telepítsen és majd ő megkeresi magának mit hová tegyen...kényelmesebb -
#441 oké akkor megpróbálom úgy is ... -
eugabesz #440 Azt írja ,hogy hová,értelemszerűen kitömörítés után a megfelelő helyre be kell másolni...csak a tapasztalat azt mutatja,hogy nem mindenkinek működött helyesen...mondjuk elenyésző-20-ból egynek- nem sikerült,csak annyi,hogy volt ilyen is. -
#439 raros
hogy kő ?