Allied Intent Xtended

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Akkor hasonló volt csak teljesen más. <#eplus2>

Hasonló történt a mi szerverünkön is néhány napja,de mi nem akartuk,hogy így legyen és ráadásul a bot-ok nem is látszottak,csak mindenféle hamis adatot küldöztek...na ekkor állt le a szolgáltatás.

[IRAM] leader

schrank
nekem kellett pár perc mire leeesett miért an a játékosok 90%-ának 0-ás pingje aztán kör végére volt majdnem 300 pontom a második helyezettnek meg majdnem 90 ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
én bot voltam <#vigyor5>

Herold
Tegnap érdekes dolgot láttam. AIX cq (tehát nem coop) szerver, viszont rajta botok tömkelege, és néhány player, köztük Schrank.

schrank
félbeszakadt úgyhogy leszarom nem kell <#gonosz3>

A lessz a" sokk sikkert...

pedal to the metal...

schrank
ugye ez a 998MB-os az a mappakk ami kõ nekem mer ha megin átbazdadok akkó valakit pidzsánrúkog <#vigyor5>

schrank
nekem reagáljál ha velem beszélsz <#ticking>

Herold
Gabesz 2. mondatára reagáltam, ha nem esett volna le...

schrank
itt most arról van szó hogy engem bemértek hanem a csávó aki mellett ültem a helibe csak úgy szórta a hellfire-ket a vakvilágba aztán annyi killje volt hogy betelt a képernyõ <#nemtudom>

Herold
Te könnyen beszélsz, a zsíroskenyér kész van 1 perc alatt.

Herold
Ha messzirõl hallod a pittyegést, kiszállsz és elkezdesz rohanni akkor még van esélyed.

schrank
ja hát a farhátot nem olyan könnyû filézni <#hehe>

még nincs kész vazze...<#mf2><#ejnye1>

[IRAM] leader

schrank
te ebédellyé ne feleselgessé <#mf1>

A Hind is elég erõs,csak tudni kell vele bánni..

[IRAM] leader

annak van egy "titka" amit ha lehet most nem osztanék meg veled...<#mf2>
Két raksi általában elég ,ha a titok tudója vagy<#eplus2>

[IRAM] leader

schrank
én a hellfire-rõl kérdeztem mert tik is csak az apacsokkal noobkodtok ha meg nincs mentek lopni egyet <#beka3><#mf2>

Az un. pittyegõs,csak akkor fog találni,ha már "jelzett" hogy megvan a cél...ennek is van azonban hátulütõje,ha az ellent kilövik,akkor talál saját célt és máris kész a tk.Azonban jármûben ülve mire észleled,esélyed sincs a menekülésre,mert a jármûtõl 20-30 méterre is megöl,hiába bújkálsz.Konkrétan az F-117-esnek és az F-16-osnak van ilyen,ja és a SU-27-nek,de õ inkább "vartyog" mint egy béka,de a hatása ugyanaz.Ezek a fent felsorolt rakéták bemérés nélkül is tudnak "eredményt" elérni,csak nem mind1 kit talál el.Röviden ennyi.<#buck>

[IRAM] leader

schrank
érdekes nekem sose talált ilyen módon , ha pl már alig bemérési távon kívül rálõttem 45 fokban egy jármûre elrepült a rakéta a világ végére , amúgy ez csak földi célpontok ellen jó ?
meg ugye van a repcsiken a maverick ami ugyan ez csak messzebrõl betalál és van egy másik JAM vagy milyen ami nem tudom mi az is valami bemérõs de nekem még sose pittyegett hogy talált volna célt csak onnan tudom hogy arra kapcsolva is mutatta a kijelzõn a különbözõ baráti és ellenséges elemeket <#help>

OrionHungary
hellfire-t bemérés nélkül ellövöd az ellen bázisa fele és és láss csodát fél perc múlva kiírja hogy talált... viszont ha nem talál ellenséges jármûvet rámegy a csapattársakra is...

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
a hellfire rakéta csak bemérés után talál be vagy ha már látjuk az ellent és nagyjából felé kilõjük akkor ahogy bemérési határra ér egybõl hold on lesz ? mert ma beültem egy csávó mellé és bármikor lõtte ki betalált pedig a hellfire-nek kurva közel kell repülni hogy be tudja mérni a célt <#nemtudom>

schrank
<#puszis>

Lassan már értelmezem amit irtál és valoban remegõ kézzel megyek jáccani,ha meglátom a neved,mert félek,hogy rám esik egy szekrény.<#bee1>
Valami ragzási problemed van a magyarral,mert ez igy nem tiszta.
Ha meg fizetünk egy szervert akkor nehogy máshova menjünk jáccani.
schrank
mi vaaan ? nem én nem merek felmenni a saját szerveremre ha meglátom azt a bizonyos nicket a keresõben

Te max csak kisherceg lehetsz de még kicsit gyurjál rá.<#vigyor>
schrank
neked nem sanyi hanem sádor <#hehe>

Tudhatnád már,hogy SANYI a király<#beka3>
schrank
a szenzitívot fölraktam 1,-rõ 4,0-lára szerintetek így nagyobb király leszek ? <#ticking>

Igen létezik egy mappack a 2.0-hoz és igen konkrétan a guadalkanal abba van.
schrank
ezek a guadalkanal meg hasonló map-os szerverekhez a 2.0-ra még rá kell tölteni egy mappakkot vagy azok még nem 2.0-sak vagy mi van ? <#fejvakaras><#nemtudom><#ticking>

:DD hujje

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
válságnak válság, csak szellemi <#mf1>

OrionHungary
válság van nem engedhetem meg magamnak az AA-t <#ejnye1><#idiota>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
AA-t bekapcsolhattad volna lámi <#mf1>
meg aztán jó lenne ha valamelyik wide-os kecseg berakna egy 1600x1200-at ezekhelyett a 1024x768-as cikk-cakk hegyek helyett

OrionHungary

OrionHungary

futotta, futottam, aztán hátranéztem és... Nem is vótál ott vazze...
Így higgyen neked az ember<#nevetes1>

pedal to the metal...

schrank

OrionHungary
rakjatok már jó minõségû képeket a jármûvekrõl

schrank
a közhiedelemmel szemben az oroszlánynak nem a szaga elõl kell menekülni <#mf1>

Elõled akkor se futnánk,ha egy oroszlán futna a hátad mögött<#eplus2><#mf2>

[IRAM] leader

schrank
akkor fussatok mert megyek <#mf1>

18567....alap porton van.Nem jól emlékszel<#wow2>a lényeg ,hogy van és jól fut<#eljen><#eplus2><#felkialtas>

[IRAM] leader

Herold
16568 a port ha jól emlékszem.

Beers
IP:80.249.173.206

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Újra mén az IRAM AIX szerver, csa az IP változott. Keressétek, használjátok<#violent><#circling>

pedal to the metal...

Beers
HBD!<#eljen>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!