41
Az igenember
-
#41 tuti fake :o -
#40 nincs mit -
neetylove #39 oo.ezaz.köszi szépen :D -
#38 -
neetylove #37 sziasztok. nem tudná valaki megmondani hogy amikor Jim Carrey táncol.. meik zenére "nyomja"?:D köszi előre is. -
#36 ahhoz képest hogy mennyien milyen negativan álltak hozzá a filmhez, szerintem mindenkinek tudna valamit tanitani mert nagyon igaz -
#35 Azaz kösziii :)) -
#34 Hali!
Ha a számra gondolsz, amivel a film kezdődik:
Journey - Separate Ways (Worlds Apart) -
#33 nem akartam megnézni a filmet nem érdekelt.
megnéztem nagyon jó volt! sőt tanulságos... én is sok mindenből kimaradok! lehet igent kéne mostantól mondanom -
#32 Hitok!!
Tudtok segíteni!!
az elején lévő csengőhangot keresem ha vkinek megvan pls írjon thx -
#31 :o -
#30 ígyvan! -
#29 -
#28 -
#27 de ez téleg igaz:D köcsög ez a benny :D
mindig ilyeneket röfög be hogy
LOL
komolyan ez kriminális má benny -
#26 ASD_AS_A:?DASDD
-
#25 :{ -
#24 addig szép az élet amíg csak ennyit mondd :D -
#23 ok -
#22 vazze benny, ezen a fórumon ha te hozzászólsz akkor az vagy egy szmájli (jobb esetben kettő) vagy egy szó +szmájli, vagy a másik két lehetőség: xD, ASD_AS_A:?DASDD
-
#21 AZIGEN ember! -
Hydroceph #20 Hát, nekem ha Carrey neve van a stáblistán, akkor bőven elég. amugy nekem én és én meg az irén jött be legjobban, azt a filmet végigsirtam rohogestol :) de a Dick es Janet sem hagynam ki -
#19 -
#18 -
#17 -
#16 miért van olyan érzésem hogy az összes poént lelőtték a trailerben? :)
na majd kiderül -
#15 Az 'men' ez meg 'man',nem mindegy ^^ -
ManoNegra #14 Létezik már egy film ezzel a címmel, talán még érdekesebb is.
http://www.theyesmen.org/movie -
#13 de a yes man az nem olyan gáz mert az válasz is lehet
"wanna ride? yes man!"
..bár, az igen haver sem lett volna jobb (ha ez alapján választunk címet) -
Nuki #12 A színész nem tehet róla milyen a forgatókönyv nem? Mondhat igent vagy nemet hogy elvállalja-e a filmet ().
Mellesleg #6 = igazság. -
Aspyrin #11 Félreértesz, én sem tudományos szemmel bámulok a moziban, de szükségem van arra, hogy valami felkeltse a figyelmem a sztoriban, ahhoz, hogy leüljek elé és megnézzem. Nekem nem elég, ha egy neves, jó képességű színészt látok a stáblistában, bár régebben ez a helyzet nem okozott problémát(öregszem, vagy hülyülök?). Manapság egyre inkább azt veszem észre, hogy a "sztárok" mindenféle olcsó, átlátható, unalmas, vagy éppen "húzzunk le még egy bőrt" típusú filmekhez adják a nevüket, nem véletlen, hogy kevés címet jegyeztem meg az elmúlt egy évből, de ezzel nem csak én vagyok így.. Visszatérve Carreyhez, nekem például a minden6ó tetszett legjobban a filmjei közül, valószínűleg a sztori miatt is.
További jókat. -
Hydroceph #10 kit érdekel lol? az ő filmjeit az ember nem a történetér nézi, foleg nem az egyedi torteneter, de sztem ha megnéztél már egy Jim Carrey filmet is akk ezzel tisztaban vagy... -
Hydroceph #9 vááááá. csak szar camos angol van :( -
#8 Az, Hanta Boy 2. -
Aspyrin #7 Eredeti ötlet... Valamelyik filmjében hazudni nem tudott, itt pedig igent nem képes mondani. -
#6 mér mire kellett volna lefordítaniuk? szórol szóra lefordították, máskor meg azért rinyáltok mert nem szórol szóra van lefordítva. -
#5 Szerintem ezek már nem tudnak miből filmet csinálni :O
Egybkt főszereplőt jól választottak. -
#4 igenember ??????? WTF -
karajjj #3 még a moziban láttam a múltkor a bemutatóját, annyira nem jött át -
#2 np, a hipervándornál jobban remegett a föld
biztos jófilm, havernál láttam h megvan neki rippelve. majd megsasolom