Életművészet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van valami amihez értesz(utcazenélés, bûvészkedés, festés hasonló)
és boldog is csak akkor leszel ha van melletted egy csaj
ezért nyitottad a topicot, nemde?
ezt olyanok szokták mondani akik köpni nyelni nemtudnak egy érvelõs kérdésnél.
a többség azért sötét bunkó paraszt mert nem ért meg? ( #78)
akkor mit vársz tõlünk, hisz mi sem értünk meg😛
a téma jó, csak teis segget csinálsz a szádból.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
.: mobilize.hu :.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kedves kocsisgabor, én elmegyek nyáron a Szt. Jakab útra, egyedül.
Talán vágj bele te is. Nekem pénzbe fog kerülni, de te biztos helyben megdolgoznál a kosztért és kvártélyért, úgy is lehet. Sok szerencsét!
nekem nem számít más véleménye. szerintem nekik sem számít mások véleménye. ha pénz nélkül tudnak és akarnak pénz nélkül élni akkor tegyék
Nagyon szép gondolatok, hogy nem számít a pénz, nem kell hdtv, nem kell számítógép meg semmi, nem kell feleség meg gyerekek meg ilyesmi, de az igazság tényleg az, hogy nem csak az a lehetõség van, hogy KELL vagy NEM KELL. Pénz nélkül nem lehet megélni, viszont ha van akkor bõséges választék van, hogy hogyan szeretnénk élni.
amúgy pár dologban igaza van (pénzt nemkéne ilyen sokra tartani manapság) de Gábor neked is be kellene látnod hogy ez megszokott, jól bevált életút-stratégia, amit a többség itt támogat. nincs ezzel semmi baj, kinek a pap kinek a papné.
legyél boldog, más nem számít! ha ez a célod akkor küzdj érte és véghez tudod majd vinni! de még fiatal vagy, változni fogsz rengeteget! és akkor majd csak nevetsz hogy milyen is volt ez a "fiatalcság, boloncság"😊
erre a kérdésre válaszoljál, s ne a szavaim forgasd ki, ha már sikerült megnyitni eme magasröptû témát.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Persze, stoppal... Ki tudja hol tesz le? Gyakorlatilag azt csinál veled amit akar...
Alkalmi munka, lol ha neked elég hogy 1 ruhába jársz, nincs alvóhelyed, és alig eszel, akkor hajrá 😉
Az utolsó: tengerpart... Ha te oda stoppal kijutsz, hívj fel, megyek utánnad!
>:C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
témával kapcsolatban egyet sem ismerek, de Pesten láttam jó pár tucattal, s hát eléggé lesújtó a véleményem, amit már elõzõleg írtam
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Aztan tanul majd gazdaságtant meg ilyeneket, és rájön, hogy az elmondottak negyede ha igaz, és az is csak azért mert nagyon sarkítva bele lehet magyarázni az eszmefuttatásba. 😄
A valóság nem egészen így mûködik már. Lehet ellene lázadozni meg ilyenek, de kinövöd te is, ahogy mindenki. Addig meg élvezd a tudatot, hogy több vagy nálunk, egyszerû halandóknál.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mert én sok pénzzel vagy épp munka mellett nem csinálhatom azt amit akarok? Mibõl gondolja azt valaki hogy ha dolgozom akkor már ELEVE nem azt csinálom amit akarok? És lehet hogy nem azért dolgozok hogy nagyobb autóm/tévém/farkam legyen mint a szomszédnak. Ez általánosítás.
Meégri minderrõl lemondani csak azért, hogy elmondhassuk: független vagyok?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"