Életművészet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
ezt az egész sátorral kalandtúrát csak akkor tudod megcsinálni,
ha van valami amihez értesz(utcazenélés, bûvészkedés, festés hasonló)
és boldog is csak akkor leszel ha van melletted egy csaj

tigeroo
aki nem ért meg azt inkább meg kellene gyõznöd, vagy legalábbis felmutatni a logikus érveidet.

ezért nyitottad a topicot, nemde?

ezt olyanok szokták mondani akik köpni nyelni nemtudnak egy érvelõs kérdésnél.

a többség azért sötét bunkó paraszt mert nem ért meg? ( #78)
akkor mit vársz tõlünk, hisz mi sem értünk meg😛

a téma jó, csak teis segget csinálsz a szádból.
Legyetek jók ha tudtok, a többi nem számít.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

Lacee
de ha meg leszarod mások véleményét, akkor mi a harapós ló kócos hajáért nyitottál egy topicot, gyakorlatilag magadnak? írd bele a naplódba (már ha van), hogy innentõl nonkonformista lázadó leszek, oszt jónapot.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Az lesz, hogy leszarom ki mit mond!!! Ennyi!!

autoszimulator
ja vágom, de az a gond hogy kb 5 embert érdekel a te gondod, a többit meg nem, hogy te egyedül akarsz minden kötelezettség nélkül élni, most akkor mi lesz

mind a 3

Gábor, a rendszer ellen akarsz lázadni, vagy függetlenedni, vagy kalandot keresni vagy esetleg mindhárom? Félreértés ne essék, nem baszogatni akarlak, nem ítéllek el (miért is tenném és milyen alapon?), csak kíváncsiságból kérdem.

Nem feltétlen, de nyilvánvaló, hogy rengeteg ember igen. Akármit írhattam volna, a lényeg az egymással szembeni sportszerûség, becsület és stb. egyéb elcsépelt fogalmak lennének.

Aki nem ért meg légyszives ne zaklasson...😄

ruffirant
Sztem érdekes ez a topik de Gábor te annyira ragaszkodsz véleményedhez hogy aki mást gondol az szerinted egybõl rossz...Érdekes dolog amikor az ember csak úgy elindul a világban és majd valahova eljut én is kiakarom próbálni mert boldoggá tenne.Viszont ha kicsit belegondolok a jövõbe akkor egy rendes feleség gyerek és az anyagi háttér ami majd valamikor felnõtt koromban boldoggá fog tenni.Minden folyamatosan változik.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Ki mondta, hogy könyv alapján? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#guluszem1>

HöfEE
Nem nagyon akarok egyáltalán belefolyni ebbe a topikba, csak azért néztem meg, hogy mégis lássam milyen indíttatásból nyit valaki egy ilyesmi topikot, így hát az elsõ hsz-hez reagálnék röviden. Szóval szerintem akinek már könyv kell ahhoz, hogy megkeresse a saját boldogságát, hogy más írja le helyette, hogy miként is kéne neki élnie, ott már eleve gondok vannak, nem is kicsik. Én úgy gondolom mindenki érzi és tudja saját maga, hogy neki mi a jó és mit szeretne, innentõl kezdve nincs mirõl beszéni. SZERINTEM!

Tudod az értelmes emberekkel csak itt tudom tartani a kapcsolatot. Csak sajnos sok sötét bunkó parasztal találkozok akik észt osztanak.

SötétBarom
Sõt, a gépedet holnap add is el, az árából már lejutsz a földközi tenger mellé. Ott meg kérel sátrat -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Az az igazán szánalmas, hogy errõl a témáról neten osztod az észt. Ideje lenne tárcsázni a kiszolgálót, és bontani a szerzõdést -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem minden látványossághoz kell pénz. kedves noname

Mert akinek nagy háza vagy szép kocsija van, az más kárára szerezte?

Kedves kocsisgabor, én elmegyek nyáron a Szt. Jakab útra, egyedül.
Talán vágj bele te is. Nekem pénzbe fog kerülni, de te biztos helyben megdolgoznál a kosztért és kvártélyért, úgy is lehet. Sok szerencsét!

Szerintem nem a pénzzel van baj önmagában, hanem inkább az emberekkel, legalábbis a többségükkel. Az igaz, hogy rengeteg hamis értékeket állítanak elénk, a hatalom próbálja elnyomni a gondolkodókat és gondolkodást. Ha nem ezek az anyagi értékek lennének a legelsõk, már nem itt tartanánk. Nem azt mondom, hogy rossz dolog pl. a hiper-szuper tévé, szuperszámítógép, csodakocsi, nagy ház. Azon kéne változtatni, hogy ne ezek a dolgok legyenek az elsõk, ne mások kárára szerezzék meg ezeket. Ha ezt az apróságot figyelembe vesszük, akkor már emberségesebbek vagyunk, és nem is ezek a dolgok vannak az elsõ helyen az értékrenden.

tigeroo
ez nem így mûködik.

nekem nem számít más véleménye. szerintem nekik sem számít mások véleménye. ha pénz nélkül tudnak és akarnak pénz nélkül élni akkor tegyék
Balumann
Én szerintem boldog csak az lehet, akinek van családja akivel tényleg boldog lehet, gyermekei, stb.. A legjobb ha sikerül olyan munkát találni, ami mellett/amivel lehet sokat utazni, sportolni, családdal együtt lenni (és szintén utazni 😛), és jó minõségben élni.
Nagyon szép gondolatok, hogy nem számít a pénz, nem kell hdtv, nem kell számítógép meg semmi, nem kell feleség meg gyerekek meg ilyesmi, de az igazság tényleg az, hogy nem csak az a lehetõség van, hogy KELL vagy NEM KELL. Pénz nélkül nem lehet megélni, viszont ha van akkor bõséges választék van, hogy hogyan szeretnénk élni.

hova süllyednek le?

autoszimulator
de mi az hogy nem kéne sokra tartani? azt hiszed hogy 10-20 ember nem tartja sokra a pénzt, akkor megdõl a pénz uralma? dehogy, maximum õk süllyednek le.

tigeroo
de titeket miért is érdekel? ha neki ez a kulcsa egy boldog élethez.
amúgy pár dologban igaza van (pénzt nemkéne ilyen sokra tartani manapság) de Gábor neked is be kellene látnod hogy ez megszokott, jól bevált életút-stratégia, amit a többség itt támogat. nincs ezzel semmi baj, kinek a pap kinek a papné.

legyél boldog, más nem számít! ha ez a célod akkor küzdj érte és véghez tudod majd vinni! de még fiatal vagy, változni fogsz rengeteget! és akkor majd csak nevetsz hogy milyen is volt ez a "fiatalcság, boloncság"😊
Sátor nevû találmányt ismertek?

tigeroo
de õ ezt az életet a tengerparton akarja😄d
Egy két embernek nem ártana az olvasás, csak nem sms-t meg hozzászólást, hanem könyvet.

A süketnek nem papolok, úgysem érti meg. Nem csöves akarok lenni, hanem ember. De inkább hagyjuk.

David2
nem nem csak Pesten vannak, habár nem hisze,, h lényeges lenne az eltérés. Többnyire csak rossz tapasztalatom van, de várj azért akad agy jó is, pár éve megköszönte egy koldus a kalapba dobott 50 forintost. De h a parkban, ahol nap mint nap megyek el, vedelnek, cigit lejmolnak, a bkvn összeverekszenek egy üveg kannáson, az aluljárókban saját szarukban alszanak, EZ az élet mitõl lesz boldog?

erre a kérdésre válaszoljál, s ne a szavaim forgasd ki, ha már sikerült megnyitni eme magasröptû témát.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

autoszimulator
hát amennyiben ennyi idõsen leszarod a világot és menni akarsz a semmibe, akkor bizony igen, mindenhez kölcsönt kell felvenni, sajnos ez a keserû élet

Ha 14 évesen ilyen sokat tudsz a világról, légyszíves taníts mester.

Szûk látókör, csõlátás. Soroljam még?

Super Saiyan
Ja, hogy te most azt hiszed, hogy itt hagysz mindent és te most kiskirályosan elmész világgá? Már az 1. éjszakán megfagynál...
Persze, stoppal... Ki tudja hol tesz le? Gyakorlatilag azt csinál veled amit akar...
Alkalmi munka, lol ha neked elég hogy 1 ruhába jársz, nincs alvóhelyed, és alig eszel, akkor hajrá 😉
Az utolsó: tengerpart... Ha te oda stoppal kijutsz, hívj fel, megyek utánnad!

>:C

Ja, a plazma TV-t kihagytam.

MR ME
szép gondolkodásod van neked is grat!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem fogok csak azért kölcsönt felvenni, hogy baszott nagy házam legyen vagy király autóm, hogy egy ribanc (jövõbeli feleséget) megfogjak magamnak. Ettõl leszek én saját magam.

The Garrett
dehogynem. 😄 mindenkinél jobban tudja ki mitõl lesz boldog, és mi szerint kéne élnie hogy az legyen. ilyet átlagember nem tud, csak aki megnézte és megértette a zeitgeistot.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csak Pesten vannak hajléktalanok sehol máshol, igazad van kedves Dávid.

The Garrett
😄 énis. mármint nem te. 😄

MR ME
nem hiszem h többnek gondolja magát mint egyszerû halandó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

David2
azt honnan szûrõd le, h bunkó vagy paraszt lennék kedves Kocsis Gábor? vagy csak személyeskedésre futotta😄

témával kapcsolatban egyet sem ismerek, de Pesten láttam jó pár tucattal, s hát eléggé lesújtó a véleményem, amit már elõzõleg írtam

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Nem leszek halandó, én ÉN vagyok.

Ki általánosít?

MR ME
ezért mondom én azt h meg kell találni az arany középutat

The Garrett
jo a zeitgeist mindenkire ilyen hatassal van mikor elõször nézi meg 16 éves korában.
Aztan tanul majd gazdaságtant meg ilyeneket, és rájön, hogy az elmondottak negyede ha igaz, és az is csak azért mert nagyon sarkítva bele lehet magyarázni az eszmefuttatásba. 😄

A valóság nem egészen így mûködik már. Lehet ellene lázadozni meg ilyenek, de kinövöd te is, ahogy mindenki. Addig meg élvezd a tudatot, hogy több vagy nálunk, egyszerû halandóknál.

Nem értem miért hiszik azt néhányan hogy egy dolog vagy fekete vagy fehér, és a kettõ között nincs semmi.
Mert én sok pénzzel vagy épp munka mellett nem csinálhatom azt amit akarok? Mibõl gondolja azt valaki hogy ha dolgozom akkor már ELEVE nem azt csinálom amit akarok? És lehet hogy nem azért dolgozok hogy nagyobb autóm/tévém/farkam legyen mint a szomszédnak. Ez általánosítás.
Lacee
hát, valamennyi pénz szinte mindenhez kell, az már igaz... viszont ha - tegyük fel - alapítunk egy kis hippikommunát, saját termõfölddel-állatokkal, valamiféle energiaforrással, akkor pedig ott van az, hogy elvágtuk magunkat mindenkitõl, a társadalomtól. Ahonnan persze nem csak a rossz jön, az "átlagos" életnek is sok szépsége van, például írogathatunk az internetesn mindenféle világmegváltó dolgokat, irodalomhoz, zenéhez, mindenhez csak pénzért juthatunk hozzá.
Meégri minderrõl lemondani csak azért, hogy elmondhassuk: független vagyok?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MR ME
elgondolkodtató az a film, és sajnos tényleg így van

Lacee
amúgy érdekes téma, csak soha nem értettem az ilyesfajta sarkos, fekete-fehér megközelítést.