Életművészet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez szép volt 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Egy ilyen rendszerrel a leghatekonyabb s legkonnyebb uralkodni az emberek felett.. es sajnos azt latni a vilagban, hogy effele kozeledunk. 😞
A szabalyokat "terrorellenes" meg "pedofilhalozat-megszunteto" meg "gazdasagot segito" intezkedesek moge rejtik.
Gondolhatod, h nem fogjak hagyni a punkok, neohippyk, amish-szektak devianciajat. 😊
Termeszetesen amit irtam, az rossz, de nem ugy kell reagalni, h a homokba dugjuk a fejunket. Szerintem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem lennenek intezmenyek, kulonfele bandak fosztogatnanak meg eroszakolnak a remetelányaitokat.
Nem mondom, h ez a fos kapitalizmus ahol a penz az isten, olyan jo, sot..
de a te vilagnezeted tomeges terjedese anarchiat szulne ill olyan felfordulast mint ami pl Szudanban volt 10 eve.
Nameg 7 milliard ember nem tud megelni a vadonbol, foleg intezmenyek, (igazi) technologiai fejlesztesek nelkul..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sz4bolcs, érdekesek a topicjaid! (jó értelemben)
Az "életmûvész" meglátja és kihasználja az élet adta lehetõségeket, nem erõlködik, csak szereti és éli az életet. És egy ilyen embert miért ne fogadnának el mások, nem lázad, nincs rá szükség, mert megtalálja a helyét mindenhol.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csak magadat bosszantod fel azzal, hogy mások értékrendjét ecseteled.
-
Amúgy meg az életmûvészet szerintem egyáltalán nem a pénz nélküli vándorlást jelenti. Az ember a pozitív hozzáállásával is lehet életmûvész, vagy ha célokat tûz ki és éri el nehéz munka árán. Sõt, a boldogság is mûvészet, ha az embernek nem kell semmi hozzá.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
.: mobilize.hu :.
Ez az egész egy pajzs, amit a való élet elé lehet tartani ideig óráig, amíg az embernek nincs kedve szembenézni a felnõtt élet kötelezettségeivel. Amúgy elkerülve a félreértéseket, engem se a TVm mérete érdekel a legjobban, ill. nem célom 30-40 millás autóval járkálni (ha esetleg ilyen helyzetbe kerülnék, mondjuk nyilván nem sírnám el magam..), de egy alapvetõ egzisztenciára szükség van. Ha az adott, meg kell keresni, hogy mi az ami örömet okoz, és mire van lehetõség. Lehet utazgatni, találni mindenféle hobbit, barátokkal szórakozni, sportolni. Szép dolog ám az élet, csak nem azon kell gondolkodni, hogy miképp lehet minél inkább kilógni a sorból.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Már volt téma a csövezés, a pénz, a boldogság, sátrazás, szabadság, de az életmûvészségrõl még alig írtatok valamit.
Tévedsz!
Woodstock! 😄
Amúgy meg mindenki változtathat kicsit a világon, a hagyományok is változnak..
Szeretem az embereket, nem gyûlölöm õket. Már hidegen hagy, ki milyen utat választ, csak az érdekel, hogy Én jól érezzem magam a Földön.
Na ha ezek után is segget csináltam a számból azt jelezze nyugodtan az illetõ.
a lányok akik szart esznek: köztünk járnak
#46 rátapintott egy lényeges dologra
Akit én elképzelek életmûvészként, annak a jellemzõi: Könnyen alkalmazkodik, ritkán csinál valamibõl elvi kérdést, nagyvonalú, jól használja ki a lehetõségeit.