Életművészet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
de hogy témába vágót is írjak: nem értem, hogy miért csak és kizárólag az élhet boldog életet, aki osztja a te véleményedet/értékrended. Az nem merül fel, hogy esetleg van akit teljesen kielégít, hogy van egy szeretõ családja, és dolgozgatás, barátok mellett egyszerûen csak megöregszik, neadjisten még értéket is teremt?
Persze, megvan a romantikája ennek az "éljünk egyik napról a másikra" életérzésnek, de csak azért mert NEKED ez a legszimpatikusabb, nehogy már a többi ötmilliárd ermbernek is így kelljen élnie.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jó hülye vagy te is 😄
amúgy meg muszáj lenne nem csak magunkkal foglalkozni, mert az emberiség így halálra van ítélve
púúúúú
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Megvan a családom akit szeretek és viszont.
Megvan a pénzem arra, hogy eltartsam.
Sikeres vagyok.
Van pénzem arra, hogy eljussak oda, ahova sohasem tudnék amúgy stb stb.
de miért ne lennék boldog? magyarázd már el!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
És én inkább kihagyom az ilyen vad, kurvamenõ dolgokat, és alapozok valamit a jövõmön, amíg még a fiatalságomat is tudom élvezni. Mert aztán öregkoromban nekem fontosabb lesz a biztos anyagi háttér, mintsem hogy elmondhassam, fiatalkoromban én bizony életmûvész voltam..
de ez mindenkinek a saját értékrendjétõl függ, számomra akkor "jött" be az élet, ha olyan dolgokhoz hozzájutok, akár pénzkiadással, akár anélkül, amire szükségem van, amit szeretnék. Valaki számára meg akkor jó az élet, ha a topik témája szerint él, kár ezen vitázni
.: mobilize.hu :.
Saját ház, család, kocsi, biztos állás és amennyire lehetséges semmibe nem szenvedve hiányt, a legfontosabb mégis az egészség.
1. Legyek egészséges és a családom.
2. Legyen pénzem, amivel egy számomra elfogadható szinten tarthatom a családom életkörülményeit. Ha ez ház-autó(k) akkor az.
Ez tökéletesen ellentétes az életmûvész felfogással, de számomra ez a cél, az élet.
Dolgozni, hazamenni, magánéletet élni.
Ha ez napi 10 óra meló akkor annyi, de ha van rendes állás, akkor az szép pénz.
A rendes álláshoz meg tanulni, kapcsolatokat kialakitani, ismerõsök stb kell.
Nem itélem el, mert kellenek ilyen felfogású emberek, mert akkor ki adná ki nekem az évi 2x meglátogatott McDonaldsba a kaját?😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem mindenki olyan hardcore arc hogy így belevág.
még te sem.
már korábban kérdeztem hogy mennyi pénzben van most az életed. és kb. mennyi ideig birnád ki minimális életszínvonal mellett?
MIT KELL FINANSZÍROZNI???
csak az a gazdag rokon nem kopogtatott még az ajtón hogy finanszírozza 😊
de nem szabad belemenni a társadalom által kreált víziókba h mindenbõl a legjobb kell és minnél többet dolgozol annál több pénzed lesz és akkor mindenbõl a legjobb lehet és akkor te húde boldog leszel majd, mert nem errõl kéne szólnia az életnek
am ajánlom mindenki figyelméde a zeitgeis - the movie, és a zeitgeist - addendum c filmeket, lehet lelni hozzá feliratot és elég érdekes dolgokat mond, persze it sem értek egyet mindennel, de érdekes filmek az biztos
fõleg az addendum ami a pénzrõl és kialakulásáról ill ennek káros (mert szinte csak az van) hatásaiól szól
ha ennyire nagy és fennkölt dolognak tartod akkor miért nem csinálod, mi tart vissza? csak nem a családod/barátaid szeretete? meg a kényelem?
számoltad már hogy havonta kb. mennyi pénzbe kerül a mostani életszínvonalad?
most nem azért hogy basztassalak, énis mennék világnak (vmi fasza motoros túra afrikában mmmmmp<#smile>#smile>), de tudom hogy visszajönnék. mert nekem ez az életem, és szeretnék valamit elérni majd.
meg nemis szeretnék úgy élni, hogy semmim sincs.
az miért több, miért tarstam többre azt az embert aki egész nap filozofálgat és osztja az észt? közben meg egy szöget nemtud beverni a falba.
és mit érsz a szabadsággal, mit érsz az érzelmeiddel ha nincs egy barát vagy társ akivel megoszthasd?
arra is rá lehet unni, és ha erre x év után döbbensz rá? maradsz az utcán?
és ezzel most mit akartál kifejezni? h inkább ûlsz otthon beszûkült gondolkodással és éled az életed robotként csakhogy majd legyen egy családod akit látsz napi pár órát de akkor is hulla fáradt vagy?
alkalmi munka: kajára futja
szállások pl. tengerparton: szabadon sátorozás
az a baj papi, hogy ehhez is pénz kell😊
régebben szerintem ez könyebben ment (ott elég volt ha volt egy módosabb szülõ, ha nem nagyzoltál simán tudtál élni...)
ma meg azért tanulni/dolgozni kell hogy legyen egzisztenciád, és az embereknek alig van idejük szórakozni, kikapcsolódni, családdal lenni stb...
de ha most józanul belegondolsz...
én inkább szeretnék saját házat és családot 30éves koromra, mintsem öreg koromra is bulizgatni meg "társasági" életet élni.
persze õk ezt nem fogják elhinni soha sem, pedig lelkileg egyre elszegényednek és a végén szinte kiégnek, hiszen azthiszi h megvan mindene, pénze, kocsija, de mégsincs semmije
ki miben hisz, abban üdvözül
van benne vmi, érdekes olvasmány lehet, de nemtom biztos sokat lehet tanulni a könyvekbõl de én mindig a saját utamat jártam, persze sok könyvben találtam olyat ami hasznos lehet de mindig találtam olyat is ami sztem meg nem úgy van...
Éljük boldogan az életünket, szarjunk a világra, az emberekre. Ki hogyan látja?