Májusig él a Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ha nem így van, akkor majd egy értelmes ember kiigazít. De az nem te leszel...
DX10-es kártyák miért mennének a szemétbe? Ugyanúgy használhatóak, mint eddig. Legfeljebb a DX11 only játékokkal nem boldogulnak. De egyelõre DX10 only játékokról sem tudok, szóval ez néhány évig nem lesz probléma. Akkorra meg már amúgy is gyengék lesznek. Érdekes, most, hogy a Vista-ban van DX10, nem dobálta ki mindenki sietve a DX9-es kártyáit (a Vista használók közül sem). Elgondolkoztál már azon, hogy miért?
Épp most igazoltad ezt a mondatot... De tényleg, mi értelme volt, annak, amit írtál, azon túl, hogy tömény hülyeség?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez egyébként -talán- nem is baj, így ugyanis komoly lehetõséghez jutottak az alternatívák.
Mindenkinek, aki szerint a vista nagyszerû rendszer: Legyen igazatok. Sose lássatok jobbat.
Az én 486-os laptopomon is gyorsabban fut minden játék mint a rommá húzott c2d desktopomon.Nyílván.<#hehe>#hehe>
Talán még kevesebbet is fogyaszt a laptopod 3d módba mint 2d módba? hahaha <#eplus2>#eplus2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szal, úgy legyen, ahogy írod.
Bár ez tényleg évtizedes üzletpolitikai váltást jelent.
Amúgy persze terjednek az ilyen Eeeh-pécé szerû kisgépek, arra nehéz lenne a Vistátot felvarázsolni, szal még érthetõ is, hogy miért szánta el ilyen irányváltásra magát a cég.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A win7 megkapja a DX11-et mellesleg...jódrága DX10-es karik mehetnek a szemétbe...legalábbis játék fanokat fogja idegesíteni a dolog az biztos.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Régebben az elsõ teszt verzióknál még a Vista mag volt alatta. Ámde a nemrég kifejlesztett kemény 25 megás MinWin magját tolták be alá. Az UAC át lett gyúrva...lehet állítnai, hogy pontosan mikor károgjon. Alacsonyabb hardver követelménye lesz mint az XP-nek! Legalábbis esküdöznek.
A flejlesztõk nem a Microsoft eddigi emberei. Több mint 2000 programozó dolgozik ezen a projekten jelenleg, a céljk a kód optimalizálása, maximális hardver támogatottság mellett. ja és még egy érdekes momentum, hogy ezúttal megkérdezték a júzereket, hogy mit szeretnének....mert eddig úgy nézett ki a dolog, hogy kitalálták, hogy majd mi lesz jó a júzernek..aztán ha mégsem volt jó, akkor ideológiákat gyártottak, hogy de de ez jó azért, mert...
A vistánál alapvetõ hiba volt a túlreklámozás...többet vártak el tõle az emberek mint amire képes volt...megkapták és kaptak egy tohonya eszetlen összetett valamit. Most a win7-el sok sok alkalmazást kigyomláltak. Igen egy rakás alkalmazástól búcsúzni kell...na de nem is lesz 4 giga a win 7. Többek között nem lesz képnézegetõ. Helyette a teljes Live rendszert beletolták.
Nos látják, hogy az emberek szeretik az XP-t...fõleg a vállalatok és nem hajlandóak Vistára váltani, ezért most ez a 2000 ember azon dolgozik, hogy tényleg egy XP-nél gyorsabb rendszert adjanak a felhasználók kezébe ugyanazon a vason amin eddig az xp ment.
Január körül lesz értékelhetõ verzió, MinWin maggal..ebben még lehetnek..leszenk is hibák, de azért majd remélhetõleg látni lehet, hogy megérte a várakozást...ez a 3 évet a vistával vagy nélküle. Arról nem szól a fáma, hogy kap-e winfs rendszert. Titkolóznak kicsit, most nem kiabálják el elõre a részleteket.
Remélem a Vista csak egy hiba volt mint anno a 98 után a win2000, és most a Windows7-el megkapjuk az XP és 98 közötti látványosan eredményesebb használhatóságot.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Gyak a WinNT-n alapul mindegyik M$ OS 2000 óta. (Ami meg az OS2 fejlettebb verziója volt, amit az IBM-mel közösen fejlesztettek.)
Minden "új" OS kiadásánál ez megy amúgy: a M$ változtat, általában berak néhány hardveigényes funkciót, a nép elõször hõbörög, a hw gyártók bakiznak az új termékkel, de aztán csak elég lesz az új OS-hez is az átlagos hw, és a kedélyek lenyugszanak.
Egy dolog marad ki, hogy a júzer válasszon, mégpedig, hogy az OS vagy pedig saját maga, a programok számára szeretné az erõforrásokat felhasználni, így nem marad más, mint új erõsebb hw vásárlása.
Ki van ez találva!
Örülök, hogy ez egyeseket láthatólag a legkevesebb mértékben sem zavar!<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Starcraft + Diablo III - esemve
Ha lenne driver és nem csak nézegetni lehet az átlátszó ablakokat akkor lenne értelme váltani. és én már többször is kipróbáltam, volt sp1-es vistam is de nem hat meg.
Starcraft + Diablo III - esemve
Az más kérdés, hogy egy 1 gigás procival szerelt netbookon valszeg nem nagyon száguldozna - de a ma kapható notebookokon meg asztali gépeken gond nélkül megy, és egyáltalán nem lassú. Ráadásul pont tegnap láttam a Red Alert 3-mat egy olyan vistás gépen, ahol 1 magos proci meg 1 giga ram volt - és csont nélkül ment.
\"...lámák kíméljenek.\"
Most akkor magyarázza már el valaki nekem, hogy miért rosszabb a Vista. Mert mindenki csak szidja, aztán kiderült hogy akik szidják még 1x sem használták. Meg ha nem fagy, és nagyon faszán, gyorsan megy, miért kellene XP-t tennem a notebookra? (többen is ezt tanácsolták, õk nagy szakértõknek tartják magukat <#hehe>#hehe> )
Hm?
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Nekem az XP örökké él,mert az biztos hogy király operációs rendszer és a Vistát leveri.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.