Májusig él a Windows XP

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbálkozz meg az "ejha"-val...
Igazad van, a két megnyilvánulásodban elhangzó érvekkel szemben nem tudok mit mondani...

Narxis
Ne beszélj már hülyeséget.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tudtommal annyit csinál az a program, hogy DX10 utasításokat DX9-es utasításokká alakít. Ez nem valami értelmes megoldás, hiszen potna lényeg veszik el, és megmagyarázza, hogy miért lassabb XP alatt.

Persze, ha nem így van, akkor majd egy értelmes ember kiigazít. De az nem te leszel...

DX10-es kártyák miért mennének a szemétbe? Ugyanúgy használhatóak, mint eddig. Legfeljebb a DX11 only játékokkal nem boldogulnak. De egyelõre DX10 only játékokról sem tudok, szóval ez néhány évig nem lesz probléma. Akkorra meg már amúgy is gyengék lesznek. Érdekes, most, hogy a Vista-ban van DX10, nem dobálta ki mindenki sietve a DX9-es kártyáit (a Vista használók közül sem). Elgondolkoztál már azon, hogy miért?

"Hülyeséget beszélni mindenki tud."

Épp most igazoltad ezt a mondatot... De tényleg, mi értelme volt, annak, amit írtál, azon túl, hogy tömény hülyeség?

Szerintem ti megdöntöttétek a "legtöbb hülyeség adott hozzászólás alatt" rekordját 😊. Öröm látni, ahogy a szeretet ünnepén a sok elvakult Vista gyûlöõ ad egymásnak szeánszot... 😛

Én azért nagyon kíváncsi leszek erre a lassabb gépen is jobban fut dologra és a dx11-re (egyébként az ATi kártyások nem szívnak a dologga, a dx 10.1 miatt, valószínû menni fognak a dolgo win7 alatt is).A minwin mag miatt tényleg érdekes lesz a dolog..Januárban tuti felkerül a gépre..Csak jó lenne, ha sok program menne rajta, mert utálok nagyon bétafázisba lévõ wineket használni..a fele program nem indul el rajt :S

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gothmog
Az elszánásnak az is oka lehetett, hogy a vistával akkor pofnot adott magának a redmondi óriás, hogy a fal adta a másikat.
Ez egyébként -talán- nem is baj, így ugyanis komoly lehetõséghez jutottak az alternatívák.

gothmog
roliika, pedig kezdhették volna a vistát is úgy, hogy nem azt nézik, mit szeretnének a hardvergyártók, hanem azt, mit akarnak a felhasználók. Mert abban biztos vagyok, hogy utóbbiak nem a dupla hardverigényre, és az ötszörös méretre szavaztak volna.
Mindenkinek, aki szerint a vista nagyszerû rendszer: Legyen igazatok. Sose lássatok jobbat.

Hülyeséget beszélni mindenki tud.
Az én 486-os laptopomon is gyorsabban fut minden játék mint a rommá húzott c2d desktopomon.Nyílván.<#hehe>
Talán még kevesebbet is fogyaszt a laptopod 3d módba mint 2d módba? hahaha <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

NEXUS6
Ha megcsinálják, akkor a száz fekete pont mellé, a részemrõl kap egy pirosat az M$.😉))
Szal, úgy legyen, ahogy írod.

Bár ez tényleg évtizedes üzletpolitikai váltást jelent.
Amúgy persze terjednek az ilyen Eeeh-pécé szerû kisgépek, arra nehéz lenne a Vistátot felvarázsolni, szal még érthetõ is, hogy miért szánta el ilyen irányváltásra magát a cég.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Narxis
Benned van a hiba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jaj még valami....pár programozóval beszéltem és állították, hogy a DX10 nem tud mûködni XP alatt mert más a diver modell, más magra épül, bal bla bla...az oroszok megcsinálták! Van XP alá DX10! Bár lassabb mint Vista alatt. <#nevetes1>

A win7 megkapja a DX11-et mellesleg...jódrága DX10-es karik mehetnek a szemétbe...legalábbis játék fanokat fogja idegesíteni a dolog az biztos.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Namajd mostmajd a vindóóz 7 nél változni fog a dolog remélhetõleg.

Régebben az elsõ teszt verzióknál még a Vista mag volt alatta. Ámde a nemrég kifejlesztett kemény 25 megás MinWin magját tolták be alá. Az UAC át lett gyúrva...lehet állítnai, hogy pontosan mikor károgjon. Alacsonyabb hardver követelménye lesz mint az XP-nek! Legalábbis esküdöznek.

A flejlesztõk nem a Microsoft eddigi emberei. Több mint 2000 programozó dolgozik ezen a projekten jelenleg, a céljk a kód optimalizálása, maximális hardver támogatottság mellett. ja és még egy érdekes momentum, hogy ezúttal megkérdezték a júzereket, hogy mit szeretnének....mert eddig úgy nézett ki a dolog, hogy kitalálták, hogy majd mi lesz jó a júzernek..aztán ha mégsem volt jó, akkor ideológiákat gyártottak, hogy de de ez jó azért, mert...

A vistánál alapvetõ hiba volt a túlreklámozás...többet vártak el tõle az emberek mint amire képes volt...megkapták és kaptak egy tohonya eszetlen összetett valamit. Most a win7-el sok sok alkalmazást kigyomláltak. Igen egy rakás alkalmazástól búcsúzni kell...na de nem is lesz 4 giga a win 7. Többek között nem lesz képnézegetõ. Helyette a teljes Live rendszert beletolták.

Nos látják, hogy az emberek szeretik az XP-t...fõleg a vállalatok és nem hajlandóak Vistára váltani, ezért most ez a 2000 ember azon dolgozik, hogy tényleg egy XP-nél gyorsabb rendszert adjanak a felhasználók kezébe ugyanazon a vason amin eddig az xp ment.

Január körül lesz értékelhetõ verzió, MinWin maggal..ebben még lehetnek..leszenk is hibák, de azért majd remélhetõleg látni lehet, hogy megérte a várakozást...ez a 3 évet a vistával vagy nélküle. Arról nem szól a fáma, hogy kap-e winfs rendszert. Titkolóznak kicsit, most nem kiabálják el elõre a részleteket.

Remélem a Vista csak egy hiba volt mint anno a 98 után a win2000, és most a Windows7-el megkapjuk az XP és 98 közötti látványosan eredményesebb használhatóságot.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

NEXUS6
Azért annyira nem kell ezen csodálkozni, mert 1-2 dologtól eltekintve a Vista gyakorlatilag ugyanaz mint az XP!😉))

Gyak a WinNT-n alapul mindegyik M$ OS 2000 óta. (Ami meg az OS2 fejlettebb verziója volt, amit az IBM-mel közösen fejlesztettek.)

Minden "új" OS kiadásánál ez megy amúgy: a M$ változtat, általában berak néhány hardveigényes funkciót, a nép elõször hõbörög, a hw gyártók bakiznak az új termékkel, de aztán csak elég lesz az új OS-hez is az átlagos hw, és a kedélyek lenyugszanak.

Egy dolog marad ki, hogy a júzer válasszon, mégpedig, hogy az OS vagy pedig saját maga, a programok számára szeretné az erõforrásokat felhasználni, így nem marad más, mint új erõsebb hw vásárlása.

Ki van ez találva!
Örülök, hogy ez egyeseket láthatólag a legkevesebb mértékben sem zavar!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

smv
Mondjuk a driverekkel pont nem volt bajom, mert a notihoz pl már csak Vista drivereket adtak, ráadásul felismert mindent magától.

Starcraft + Diablo III - esemve

Okostojások, használjátok vista alatt a Radeon All in wondereteket, vagy az 1 éves hp nyomtatót, vagy mustek szkennert... NEM FOGOK ÚJAT VENNI!
Ha lenne driver és nem csak nézegetni lehet az átlátszó ablakokat akkor lenne értelme váltani. és én már többször is kipróbáltam, volt sp1-es vistam is de nem hat meg.
smv
Mi a baj vele? 1 giga ramom van a notiban, ennek ellenére annyira lassan ment ha futott egy photoshop, dreamweaver, total commander, messenger, firefox, opera, ie kombó, hogy elképesztõ. A képernyõvédõre várni kellett, hogy eltünjön. Nevetséges. Arról nem is beszélve, hogy 1 óra alatt kivégezte azt az aksit amivel az xp valamivel több mint 2 órát megy el. Miota visszaraktam az XP-t semmi ilyen gondom nincs, ismét sokáig bírja az aksi, és tudok rajta dolgozni, nem akad. Pedig adtam a Vistának egy lehetõséget.

Starcraft + Diablo III - esemve

Egyetértek fourgee-vel: ugyanazon a gépen, amin korábban xp VOLT (mert egy banális dolog miatt széjjelhalt), tök ugyanúgy megy a vista meg a játékok, mint xp-n.
Az más kérdés, hogy egy 1 gigás procival szerelt netbookon valszeg nem nagyon száguldozna - de a ma kapható notebookokon meg asztali gépeken gond nélkül megy, és egyáltalán nem lassú. Ráadásul pont tegnap láttam a Red Alert 3-mat egy olyan vistás gépen, ahol 1 magos proci meg 1 giga ram volt - és csont nélkül ment.

\"...lámák kíméljenek.\"

Hm, én most épp egy autó hátsó ülésén ülök, két vidéki város között, útban hazafelé. Az ölemben a notebookom, amin Vista Home Premium van, éppen akkumulátor kímélõ, energiatakarékos üzemmódban megy a gép. Ugyanúgy tudok rajta mindent csinálni, mint az XP-s asztali gépemen. Májusban vettem még, azóta 1x sem fagyott le, és nem is lassult be. A kijelzõ felbontása 1280x800, ezen az általam használt játékok ugyanúgy futnak, vagy még picit gyorsabban is, mint az asztali gépemen 1280x1024-ben. (TDU, meg ilyesmik) Az asztali gép E6300, 2GB rammal 1900-as ATi-val, ez meg T8100, 2GB rammal, Gef8600GT-vel.

Most akkor magyarázza már el valaki nekem, hogy miért rosszabb a Vista. Mert mindenki csak szidja, aztán kiderült hogy akik szidják még 1x sem használták. Meg ha nem fagy, és nagyon faszán, gyorsan megy, miért kellene XP-t tennem a notebookra? (többen is ezt tanácsolták, õk nagy szakértõknek tartják magukat <#hehe> )

Hm?

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Carloska
a viruskirály xp távozik xd pápá

mustang93
ja meg hát XP-n a programok de fõleg a játékok jobban futnak mint Vistán. <#nevetes1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
Nekem az XP nagyon is jó,a Vista az egy kalap f*ss.
Nekem az XP örökké él,mert az biztos hogy király operációs rendszer és a Vistát leveri.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Vagy még úgy se...
Naés, az a lényeg hogy a gépemen éljen. Most azé' nem veszek egy kétszer olyan erõs gépet ahhoz, hogy ugyanúgy fussanak rajta a dolgok mint most xp-n <#idiota>

Lesz ez még hosszabb is...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ffxi
Nem tecik!

Fákjúal!

← ElőzőOldal 3 / 3