119
Hogyan kedvelted meg a futballcsapatodat?
  • kas123
    én az UTE, de az elmúlt 2 évben csak 1 meccsüket láttam :)
  • soma22
    én fradi, bár ezt mostanában vállalni...
  • w77d
    hazai csapatot nézve én a Vasas elkötelezettje vagyok.
  • shad0w
    engem 3 éves korom óta vittek ki rendszeresen hazai meccsekre, később mikor már megtehettem mentem magamtól is, azóta is járok. nem számított, h éppen videoton vagy parmalat vagy fc fehérvár néven szerepeltünk, vagy mikor visszacsúsztunk a másodosztályba, akkor is mentünk :) sosem voltam a keménymag, a béközép tagja, pedig jópár ismerősöm van közöttük, szívesebben üldögélek szemben a fedett lelátón ahol az átlagéletkor közel járhat az 50hez, ott nem igazán vannak divatszurkolók, sok érdekeset lehet hallani/tanulni az "öregektől" akik még láttak jó magyar focit...
  • SLICK
    Francia válogatott 98 VB. Eleve, hogy házigazdák voltak így nekik kezdtem szurkolni, Zidane játéka nagyon megfogott. Azóta is töretlenül kedvelem őket, akármilyen sikertelen volt az elmúlt 6 év.

A klub csapattokkal viszont érdekes a storym. Amikor az első PC-m megkaptam szomszédom adott egy focis játékot (Total Soccer 2000). Egyből Zidane csapatát kerestem, ez a Juve volt. Igaz őket nem szerettem meg, mert egy meccsüket sem láttam. Pár év múlva, hogy Zidane elkerült a Madridba (itt már láttam a meccseket is) mondanom sem kell azonnal fan lettem, de nem csak Zidane miatt, hanem egyszerűen amit abban műveltek a pályán. Gyönyörű játék, látványos gólok, nagyszerű játékosok.

Lehet mondani, hogy inkább Zidane fan vagyok, de mégis miatta kedveltem meg a csapatokat és soha sem fogok másnak fanolni.
  • w77d
    nem kicsit buktam azokban a napokban XD
  • Rockynhooo
    uhh az durva volt :D külön szálon futott nálam az EB meg a te fogadásaid :D:D Logoad yoféle..
  • w77d
    de az a csávó vagyok hogy az isten verje meg a hülye magom XD
  • Rockynhooo
    Te nem az a csávó vagy aki az EB-n 30ezreket rakott meccsekre? :D
  • Rockynhooo
    köszönjük Gordon Freeman
  • soma22
    már csak elvből is KELL!:)

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése! Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb!"
  • w77d
    sosem értettem, hogy egy férfi hogy nem szeretheti a focit...
  • solo
    Sehogy, mert utállom a focik..Sok idióta egymást-labdát rugdossa full értelmetlenűl..-.-"

• FZoleee
    Sehogy, utálom a focit
  • soma22
    szerintem az is belefér, hogy azt hogya és miért.

amióta a sporttvk közvetítik szívesen megnézem a meccseket.
  • Firerock
    utálom a focit(az soccer vezióját,az amerikai focit nagyon szeretem)-.-"
  • kas123
    A 2001/2002-es szezonban ismerkedtem meg a Real Madriddal. Első látásra szerelem. Hófehér mez, szimpatikus arcok a pályán. Tetszetős játék. Gyönyörő gólok, cselek, szerelések, védések. :)
  • Count Adyn
    94,Del Piero,Juve:D
  • limperatore
    1997 Copa America -> Ronaldo -> Inter
  • w77d
    én régebben néztem Bayern München meccseket és egyszerűen a stílusukba szerettem bele. A németekhez vonzalom pedig talán a német származású ősök miatt van :D
  • meril
    Barcelona 4ever:) 2005/2006-os bajnokság óta nézem, nagyon tetszik a játékok. Főleg idén nagyon pörfiktek!:D
  • MR ME
    dettó
    glory glory manunited!
  • Atti12
    4-5 éves lehettem, tesóm nézte a meccseket nekem pedig megtetszett a MU meze :D. Azóta nekik szurkolok :)
  • BECKHAM7
    Nekem először Beckham játéka tetszett nagyon. főleg ugye azok a szabadrúgások...eszméletlenül tud a srác. Így lettem Manchester fan, aztán Beckham-et eladták...ment a Real-ba. Azt a csapatot sose szerettem, még most is útálom. Oda nem követtem. Apámnak egyik kedvence volt a Chelsea, néztem a meccseket vele, nagyon megtetszett egy két ember játéka, aztán a csapatot is nagyon megszerettem. Azóta CHELSEA FC a legjobb nálam

Ez az én történetem
  • Rockynhooo
    97/98as BL döntőt nézte tatám , és beültem mellé 9 évesen nézni és nyert a Real és így nekik szurkoltam onnan kezdve... meg életembe akkor láttam elsőnek foci meccset sztem.. onnan kezdve néztem ahogy tudtam de hát csak néha bl meccset adtak akkoriba.. meg mindig megvettem a Bravo sportot meg a Mega sportot és azokbol informálodtam.. Raul meg a kedvenc játékosom lett, kb el fogom magam sírni ha visszavonul :D 10 éve tart a Madrid imádat :)

• soma22
    Bayern-Mu bl döntő asszem 98ban talán

hihetetlen végjátékkal nyertük meg a bl-t, solskjaer és sheringam goljaival. azóta is mu és angol foci
  • tigeroo
    uh hát lehet:D akkor totti ott köpködött amúgy nem?:D
    régvolt már.., meg az egész futball-lázam kb. 2-3évig tartott
    focizni imádok pedig:P
  • sapkafej
    kellett vmi menő külföldi csapatot találnom, amihez amúgy semmi sem köt az ég egy adta világon, úgyhogy kinéztem egyet találomra
  • 9csöves9
    Dél-Korea "ütötte" ki őket.Mexiko ellen Del Piero gólt fejelt pár perccel utána hogy beállt és ezzel egyenlítettek.nekem hozott egy pizzát az olaszoknak meg továbbjutást

amúgy nekem is az a 97es bl döntő és Alex sarkazása volt a kulcsmomentum.akkor mindenki Del Piero meg Ricken akart lenni a grundon:D
  • hunbasser
    2000.08.25. európai szuperkupa,Real Madrid 1 - 2 Galatasaray

az egész meccsen a Galatanak szurkoltam,csak azért,mert ők a kisebb csapat.aztán a meccs után meg elfogott egy lelkiismeretfurdalás,mert végülis szimpatikus volt a Real Madrid...így hát "adtam nekik esélyt".akkoriban jött be a sport 1 és nézhettem a Real Madrid meccseket és magával ragadott a szép,rövidpasszos játék.akkoriban egyedien szép volt a Madrid játéka,ekkor szerettem beléjük.
  • tigeroo
    olasz válogatott a 2002-es vb-n, totti + pippo.
    nagyon szimpatikusan játszottak, sajna mexikó kiütötte őket.
    acmilan meg a rivaldos/shevchenkos időszakban lett a kedvencem (abban az időben akkor sheva még új volt és csak azért vettem shevás mezt mert az olcsóbb volt mint a rivaldos)

de már évek óta nem követem a futballt
  • ChuckyHUN
    kimentem 6 évesen 2 haverral, csokolom van fociedzés, van 5 évig játszottam, utánna abbahagytam gimi miatt..
    ennyi igazából nem szeretem
    inkább amerikai fooci
  • R0zs0máK
    utálom a focit...:PP
  • gercse
  • wright
    Amikor hallottam hogy vmi Juventus megvett egy Vialli nevű palit 20M dollár-ért,és azzal folytatta a bemondó hogy ha aranyból lenne se érne ennyit-na akkor gondoltam megnézem ezt a csapatot.Láttam pár meccsüket és egyből megkedveltem ezt a csapatot(Vialli,Baggio-áááááá)-onnan már nem volt visszaút
  • gercse
    szintén, bár akkor kikaptak (Dormund elleni Bl döntőben)
    de Del Piero sarkazós gólja...:D, azóta nem csak kedvenc csapatom a Juve, hanem ki nem hagynám egy meccsüket sem, programokat mondok le, ha kell :D
    (bár csak mióta van sport1/2 meg egyéb adó, ami adja a meccseket, azóta tudom csak követni őket)
  • Rudee
    1995.10.18., Madrid, Santiago Bernabeu
    Real Madrid - Ferencváros 6-1

2 héttel később aztán sikerült a helyszínen végignézni a visszavágót, 12 évesen egy szó volt rá akkor, ami még most is igaz: fantasztikus.
  • Frosty01
    én 1× láttam egy juve meccset.tetszett a játékuk meg minden, nyertek is, és azóta juve fan vok
  • liverpool123
    A téma adott.

Fh nevemből kiderül hogy poolos vagyok.
    Este TV bekapcs.
    Olimpiakos-szal volt Bl meccs.0-1 Olimpiakosnak.
    3 gól kell a továbbjutáshoz és meglett.
    Na én ekkor szerettem meg a Poolt.