Hogyan kedvelted meg?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy, hogy elkezdtem focimeccsre kijárni. :O
(ZTE)

javítok :) nem a stadiont nevezték el, hanem az akadémiát...

bosco05
Én Manchester United fan vagyok, de ahogy megszerettem az elég fura. Még régen, talán a TV3-mon ment esténként angol bajnoki összefoglaló. Életemben akkor láttam elõször külföldi futballt. Az összefoglaló utolsó meccsén szörnyen kikapott a Manchester, nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, hogy talán az Ipswich Town-tól. Énmeg gondoltam jófej leszek, elkezdek ennek a gyenge, de szinpatikus játékot nyújtó Manchesternek szurkolni. Utána hétrõl hétre lestem az összefoglalókat, aztán csak leesett, hogy a Man Utd a bajnoki címért küzd :)
lehet emlitettem már XD

utalom a focit..
azthittem hogy megint vmi fiu lany kapcsolatos faszsag lesz

Yulcsa
jah, szokása szerint :D

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
hehe :D nem tûzpiros :P

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Count Adyn
Csak annyit mondok, hogy Giovanni Agnelli:)
De Matyi, ez nem elég piros amugymeg?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem is azért írtam-csak mint érdekesség :)De interes barátunknak nem esett le-csak h bele tudjon kötni :P
limperatore
ja több a piros a juve mezében

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Yulcsa
Gondolod tudtam is én akkor errõl valamit? :D Annyit tudtam, hogy 2 olasz csapat játszik, és annak drukkoltam, amelyik szimpatikusabb lett :) Tetszett a fiúkban az elszántság, meg a végén Dida védései!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Õszintén szólva amikor elkezdtem érdeklõdni a magyar labdarúgás iránt a Fradinak elég rossz híre volt. Sok volt a balhé, a szurkolók rossz hírûek voltak. Ezért elõször az Újpest felé orientálódtam. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy õk sem különbek. Aztán egy frissen feljutott, hajdan szebb napokat látott csapatra figyeltem fel. Meglepetésre megnyerték a bajnokságot, és a szurkolóik a legsportszerûbbek voltak az egész mezõnyben. Nemcsak hangzatos jelszavaik voltak-vannak, hanem tényleg sportszerûen szurkolnak.
Nem csak lobogtatják az elõítéletek elleni küzdelmet, hanem tudomásom szerint az egyetlen olyan csapat Magyarországon aki egy cigányszármazású labdarúgóról nevezte el a stadionját. Korábban rendszeresen foglalkoztattak zsidó és cigány játékosokat. Általában ezzel is csúfolják õket. Ezzel azonban csak saját sportszerûtlenségüket bizonyítják az ellenfél szurkolói. A Magyar Testgyakorlók Köre már nem egyértelmûen zsidó csapat, bár kétségtelen ma is van a vezetésben, a támogatók közt ilyen. Az, hogy mindazon gyülölet, sportszerûtlenség, elõítélet dacára ott vannak, és meghatározõ szerepet töltenek be a magyar labdarúgásban becsülni való.
Sajnos a jelenlegi üzletpolitikájuk megfelel a negatív hangvételû sztereotípiának. Így sohasem lesznek igazán nagy csapat. Én mégis büszkén mondom, hogy nekik szurkolok.

Sõt Juventus játékosok régebben csak FIAT group-ba tartozó autóval mehettek be a pálya területére-parkolójába!Hogy most is így van-e azt viszont nem tudom.
Ott a pont :)
ha már BL döntõ Porto akkor ott amikor Jose Mourinho menetelésével megnyerte a Porto a 2004-es BL-t azóta bírom a Mourinhot azóta eléggé megnõtt az ázsiója szétkereste magát a Chelseanél és most az Internél van mint edzõ hihetetlen...

Ferrari =Maranello viszont a Fiat az egyik fõszponzoruk ami ugyebár Torinoból származik ezért lehet köze a Juvéhoz

Ha már Ferrari-akkor pont a Juventust kellett volna megszeretned...több közük van hozzá :)
sapkafej
azóta nem izgat a bl engem

György

Rockynhooo
uhh , pont egy de szar meccsen szeretted meg õket :D az a bl döntõ halálom volt.. annál már csak a porto - monaco voltszarabb :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Yulcsa
Én a 2003-as Juve - Milan BL döntõn kedveltem meg a Milant. Izgi volt a végén a 11-es párbaj, és Shevának nagyon örültem, amikor berúgta. Amúgy is a Ferrari miatt az olaszokat csíptem, és akkor már a piros-fekete csapat maradt meg :)

Rockynhooo
én arra lennék még kiváncsi h ez a név neked hogy jött? :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lammer
nem reagalok a kocsog stilusu hszedre, mert karacsony van ;)

bódóttágos karacsonyt mindenkinek ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LasCar16
Shevchenko játéka tetszett meg 99ben az AC Milanban, majd Pippo odaigazolása után lettem fan, az olasz válogatottat pedig a 2000es EB óta szeretem.. ennyi

#acm

"Hogyan kedvelted meg a futballcsapatodat?"

FIFA 97-ben válsztottam ki ott szimpatikusnak tüntek azóta élõben is szimpatikusak lettek és hát
így xD De komolyan :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabber_saviola
mi baj vele?

Amikor itt az itteni fórumozók még csak tervbe voltak véve, akkor szomszédom elvitt egy Fradi-Honvédra. Fater Mtk-s <#idiota>

Palermo meg úgy jött, hogy régen efemezés közben találtam egy fasza csapatot Szicíliában (még a szérijabében voltak), na azóta dúlaláv.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

w77d
csokis beigli???? bazdmeg az már kakaóscsiga XD

Atti12
puncsos bejgli? :S<#idiota>

solo
Najóvan, bevallom, a csokis bejgli jöhet, de a mákos-diós és társai nem: C<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tudom-tudom :) <#eljen>

soma22
sosem tagadtam, de ezt tudod máshonnan is

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fradi: kiskoromban leültem nagyfaterom és faterom közé, nagyfater dózsás volt, faterom meg fradista - nem kérdés h melyik csapat rakta el a másikat :)

Inter: Argentín válogatott fan voltam mindig is és érdekelt h hol is játszanak az argentínok és elég nagy részük az Interben játszott és azóta követem és beleszerettem a csapatba

most kell igazán vállalni, késõbb majd lehet büszkének is lenni!!!

w77d
akkor szarban lehetsz így a beigli idõszak közepén XD

ígyvan ^^ jó csapat volt tele fiatalokkal, és 96-ban is bl döntõig jutottak csak ott sajna a Juvétól kikaptak... igazából ezen az éven követtem végig a szereplésüket

asd

Nuno88
1999-tõl amióta Shevchenko odaigazolt, azóta követem a Milant =)
Az Olasz válogatottat pedig a 2000-s EB óta. (Mivel a Milan olasz csapat, így egyértelmû volt ^^)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

John Cena
nekem Manchester a kedvenc csapatom és szerintem mivel a piros akedvenc szinem ezért kedveltem meg õket kiskormomban és mert persze alkottak is!

Manchester United
M.Schumaher(Ferrari)
több piros nem jut eszembe:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hondvéd=Honvéd

ha MO-ról kellene választani akkor egyértelmûen a Kispest Hondvéd mivel apám és a nagyapám is tõzsgyökeres kispesti volt, sõt a másik nagyapám még a Puskással anno focizott a játszótéren...szval Budapest Honvéd és teszem hozzá Hemingway úr jó benyomást tett a csapatra:)

Oliver Kahn miatt Német válogatott meg Bayern hazai szinten Magyar válogatott és Gyirmót :P

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Gnome
sokmindenrõl lemaradsz így az életben^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

solo
Mivel, csak egy sütit-tortát eszek, ami a Puncs, Így nem: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
versenyeztem már nem egyszer kocsival, az teljesen más. imádom azt is meg a focit is, nem zárja ki egymást... Te hogyha eszel egy sütit ami nagyon ízlik, akkor onnantól kezdve már az életben nem fogsz más sütit megenni?

Christiansen
gyerekkorom fociélményei
94 Brazil-Olasz döntõ -> ITA :)
96 Német-Cseh -> utálom a német foci minden formáját:)
98 Argentin,Holland válogatottak megkedvelése
Bergkamp, Batistuta voltak a kedvencek
99- Manchester mánia :)
2000-tõl olasz válogatott, Fiorentina, Juventus drukkolás
Barcelona, Inter, Milan, Bayern és a többi, Chelsea stb iszonyatosan utálás:D:D:d

banok
Én 1996-ban egy MTK-Fradi meccset néztem és akkor kezdtem el az FTC-nek szurkolni, de nem tudom megindokolni, hogy miért.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Slayerboy
Mi az a fradi? Jaaa, hogy az a fradi? Akkor bocs, én azt hittem, hogy ez a topic a fociról szól...

Voltam zárás elõtt. _______________

Lammer
Gyerekkorom elso elmenye a 86'os csodalatos MAGYARORSZAG-BRAZILIA 3-0 volt!
Gol1
Gol2
Gol3
(uristen ezt megkonnyeztem baszki! a mostaniak hol vannak? HOOOOOOOOOL, szet tud vetni az ideg ilyenkor -.-)

Klubszinten meg szinten CSAK A FRADI!!!44 ugyanugy 86 ota... talan kornyezet? nagyapam(Isten nyugosztalja) is Fradi drukker volt, vele neztunk sokat meccset anno :(

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Fehercsoki
Te jó ég amikor a címet olvastam nemgondoltam volna hogy foci csapatról van szó:S:S:S

buldozer99
Ezt énse értem hogy egy férfi hogy nem szeretheti a focit...:S

Forca Barca

Gnome
Torrente kedvenc csapata..onnan kezdtem el jobban nézni a meccseiket és nagyon megtetszett a szurkolóik metalitása meg úgy az egész csapat...és végre idén elég szépen zártak a fiúk^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

maffioso
elõször azt hittem hogy ez valami csajjal kapcsolatos topik :D

\"If in doubt, flat out!\"

az volt aztán a mocsokság és az 1999-ben történt...2 kapufát lõtt a Bayern 1-0 nál...

Oldal 1 / 3Következő →