227
Az ötöslottó nyerőszámainak kitalálása!
  • PszichoHallgató
    #227
    Kedves Mind!

    A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdőívet! Főleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTŐT űzik vagy CSAK lottóznak.
    Az idő szűkös, ezért minden kitöltő számít.

    A kérdőív linkje a következő linken érhető el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
    Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Előre is köszönöm!

    Erdélyi Krisztina
  • sportt
    #226
    Online lottózas és lottószelvény vásárlás a neten a világ vezető online lottery oldalain magas összegű nyereményekkel.
    Regisztrálj itt!!
    http://lomiloo.blogspot.com/
  • Dzsini
    #225
    Ha csalnának, akkor ott lenne a lebukás veszélye, teljesen feleslegesen.
    Nem teszik, mert egyszerűen nincs rá szükségük - a matematika bőségesen velük van, és csalás nélkül is az ország legnagyobb adózói között vannak.

    2-3 milliárd környékén pedig a "biztosra vehető" erős túlzás, volt sokkal kevesebbel is már többször telitalálat, és pont most volt tavasszal, hogy minden idők második legnagyobb nyereménye gyűlt össze (és ketten vitték el). Az pedig, hogy milyen kombinációkat játszottak az titok, de ha végignézed az ötöslottó eddigi nyerőszámait, akkor láthatod (1998 óta) azt, hogy elvétve volt csak 2, vagy annál több öttalálatos. Bár elég kicsi a minta (700 körüli sorsolás), de ez alapján inkább sokfélét játszanak az emberek a 45 millióból. Az igaz (itt az SG-n volt egy lehetőség egy régi, ismeretlen méretű minta alapján nézegetni), hogy az 1-12, 1-31 számokat sokkal többen játsszák (a régi, papíros szelvényen a mintákat is ide lehetett venni), de ha az évszámoknál az évet is beleveszed, akkor már nagyon szétoszlik a dolog, és telitalálatnál már nem lesz feltűnő (az 1-2-3-4-5 igen, a 86-87-88-89-90 is valószínűleg). Átlagban befut 1-2 millió szelvény az ötöslottóra, ebből kb. 50-150 ezer szelvény nyer egyáltalán valamit.
  • Magnum PI
    #224
    Egyébként nem olyan nehéz kijátszani a rendszert. Pl tudja valaki hogy mi van egy ötöslotto golyó belselyében? Lehet hogy simán át tudják billenteni a számot és kész. Nem kell hozzá "mission in possible" technológia. Valszeg nem teszik de simán lehetséges.
  • Magnum PI
    #223
    Ezért számomra kicsit fura hogy 2-3 milliárd környékén már biztosra vehető hogy lassan lesz ötös találat. Pedig nagyon kicsi az esélye hogy valaki eltalálja a számot egy ilyen kis országban. Azt is hozzá lehet tenni, hogy sok ember születési dátumokkal meg hasonlókkal lottóznak ezért a feladott szelvények között valszeg sok ugyanolyan kombináció is van. Ha pl feladnak egy héten 10millió szelvényt akkor annak szerintem csak a fele egyedi kombináció. Szóval nekem megrendezettnek tünik mikor valaki megnyeri. Nem korrupcióra gondolok hanem, hogy valahogy megoldják hogy végre tényleg olyan számot húzzanak, hogy valaki nyerjen.
  • Dynamic
    #222
    Megteheted bármikor. Pontosan ugyanakkora az esélye, mint a mostani számaidnak. Egyedül az kellemetlen, ha kihúzzák és 2000 ember osztozik az 1 milliárd forinton, ugyanis nagy valószínűséggel sokan játsszák az 1,2,3,4,5-öt.
  • Dzsini
    #221
    Ha számok helyett rajzok lennének, és kihúznák a hóember, létra, kiskutyát (83 84 85 helyett), akkor úgy éreznéd, hogy érdemes megjátszani a kisfiú, eper, fa, autó, felhő jelsort (1-5 helyett)?
  • Willenbrock
    #220
    Szombati nyerőszámok között:83 84 85.Lassan tényleg meg lehet tenni az 1 2 3 4 5-öt is ennyi erővel :/
  • progee
    #219
    lottó esélynövelő:

    X-Mester 2.0
  • Trade
    #218
    Sziasztok!
    Játszik még vki?Én régen sokat játszottam de sehogy se jött össze,egyes max 2-es.Ez a mostani nyeremény engem is játékra ösztönzött.Elég sok pénzt elköltöttem rá aztán meg egy 2-es se......
    Na gondoltam fogom az eddigi számokat,papíron elkezdek lottózni hogy vajon papíron ki tudok e találni egy kombinációt.DE semmi!
    Olyan lehetetlen számok vannak,ami viszont még jobban felboszantott amikor
    olyan régebbi sorsolásokat láttam hogy egyik héten kihúzott számokból 2! is ugyanaz volt a következő héten.Persze-persze minden szám ugyanakkora eséllyel jöhet ki 1/90 de nekem ez akkor se tetszik.
    Ez a lottó legalább akkora néphülyítés mint a demokrácia..
  • ubulka
    #217
    nem is tudom miért jöttek ki ilyen hülye számok.
    Talán mert nem kézzel sorsolták.
  • ubulka
    #216
    de, pont egyet, a 81-et :D
    Mármint amit én játszottam meg.
  • Hegi90
    #215
    1 2 3 4 5
  • tmp
    #214
    egyet sem találtál el :D
  • ubulka
    #213
    Az ezzel is a baj, hogy kalkulálni, kalkulátorozni kell egész nap, statisztikákat kell olvasni, gyakorolni, míg meg nem érted, és rájössz a rejtvényre.
    Ebben is van logika. ha már tudod mi a logikája az első két számnak, még mindig van 5-10 lehetőség, azokon belül melyik számok lesznek.
    Így sok pénzt lehet beleölni a próbálkozásokba.
    Spontán játszani nem igazán érdemes.

    Én évente játszok, akkor 150-200 ezer forint értékben adok fel nyerőszámokat, de előtte hónapokon keresztül számolok, kalkulátorozok.
    Eddig sajnos egyszer sem sikerült megnyernem az ötöst, pedig volt már mikor közel jártam hozzá, de két 4 találatosom már volt mióta játszom 10 éve.-ez nem nagy összeg mint tudjuk a lottó világában nagy számok mozognak, de ezt vissza lehet forgatni további játékokba.
    Én pl a milliós nyereményt szétosztottam.:
    200 ezer forint értékbe vásároltam az OTP banknál 40db 5000-res címletű autónyeremény betétkönyvet, 100 ezer ft tippmixre, 150 lottózásra, többivel pedig feltöltöttem a kaszinóba az egyenlegem.
    Így megy el egy millió.

    Persze az autóbetétkönyvet rá 2 évre kihúzták, az árát kértem, lényegtelen az összeg, ez már jelentősebb ugyan, de ennek csak kis részét forgattam vissza a szerencsejátékba.
    Jelenleg Kaszinókba tevékenykedem, lottózás mint írtam, csak egy évbe egyszer.
  • ubulka
    #212
    3, 5, 37, 39, 75

    Úgy tudom 2012 I. heti játékhúzásban ezek lesznek a befutó számok...
    Persze ne rohanjatok, mert 200-an, amennyien ti most ezt olvassátok, na annyian kéne osztozni a nyereményen.
    Szóval inkább várjatok, vagy írjatok PM-et, hogy adjak tippeket a II. heti játékra...

    Ubulka
    Egy volt 4 találatos nyertes.
  • ribot
    #211
    :)

    Neked bejött már?
    Gondolom ha igen, akkor nem válaszolsz a kérdésemre. :)
  • huybert
    #210
    én még mindig a valami amerikás alap számokkal játszom:D
    1 2 3 4 5
    ennél jobb infó nem kell..
    amúgy aki valóban tudni szeretné a szerencseszámait, az nézze a trl bulk dél körüli műsorát, és meg fogja tudni kapni a számait..lominitől.be kell telefonálni, és öt négy három kettő kettő egy..és már mondja is a számokat..
    a világ szélhámosa:D
  • Frayer
    #209
    Na ez érdekes...szóljatok nekem is ha rájöttetek a tuti módszerre
  • loghboy
    #208
    asszem most kitaláltam, majd holnap kiderül :)
  • Myron
    #207
    írdd meg brainfuckban akkor esetleg
  • meril
    #206
    De nem ismétlődnek, de amúgy a t[i+1]:=random(89)+1 is lehetne, csak úgy hosszú.:D:D
  • bazza
    #205
    Érdekes módszer az ismétlődés kikerülésére.
  • meril
    #204
    Egy pascalban:
    program lotto;
    uses crt;
    var t:array[1..5] of integer;i,j,k:integer;

    begin
    clrscr;
    randomize;

    for i:=1 to 5 do
    t[i]:=random(89)+1;

    for i:=1 to 5 do
    if t[i]=t[i+1] then t[i+1]:=t[i+1]+1;

    Writeln('A sz mok:');
    for i:=1 to 5 do
    write(t[i],', ');

    readln;
    end.
  • edios
    #203
    Végre vki érti a lényegét
  • B0nFire
    #202
    Egyvalamit nem kéne elfelejteni a rideg egyenletek hívőinek. Van egy olyan szubjektív lény a játékban, akit embernek neveznek. Sok embert pedig a remény éltet, hogy egyszer, valamikor talán neki jobb lesz, ha megadja magának az esély. És ezt a reményt nem szabad elvenni az emberektől. Mi történne, ha egyszer egy jótündér leszállna, és elkezdene mutogatni ránk, hogy te, meg te, meg te akár magadra is húzhatod a fődet, mert a büdös életbe nem viszed semmire. A legtöbb "Okoska" tényleg inkább felkötné magát, minthogy beismerje a saját középszerűségét. Ezért hagyjuk meg a lottózóknak a reményt, főleg, ha nem is ártanak vele senkinek. Ma már ugyan nem, de nem is olyan régen még az orvosi etika is tiltotta, hogy a halálos betegnek a szemébe mondják, hogy menthetetlen. Emberségből. Hogy ne vegyük el a reményt. Akik ennyire szeretnek számolni, azok szoktak olyan következtetésekre jutni, hogy... áh, inkább be sem fejezem ezt a mondatot.
  • bazza
    #201
  • nearo
    #200
    jó, én fizika zh-ra is ráírtam, hogy ha -1 pontot levonnak, akkor valójában kapok egy pontot... következő zh-n már jól írták rá: a "helytelen válaszért -1 pont (azaz levonás) jár"
  • TheRock18
    #199
    kötekedj..:D rossz volt a megfogalmazás...vagy túl nagy matematikus vagy..:D értsd jól...megszabadultam 1000ft-tól..:D
  • nearo
    #198
    ha -1000 forintot dobtál ki az ablakon, akkor végülis lett a semmiből 1000 forintod?
  • loghboy
    #197
    Azért a 4es is megéri :) 1 610 810 Ft , és most 27 szelvény nyert 4esen. Mondjuk ha viszonyítunk az 5ösöre, akkor esély/nyeremény arányba nem éri meg....vagy megéri....na ez az amit most nem fogok kiszámolni! további szép estét :)
  • TheRock18
    #196
    egy számot találtam el és az a 26-os volt :D
    meg 34-es húztak..erre volt 33 és 35-ösöm is...ez a pech!..:(
  • TheRock18
    #195
    bevallom,hogy hülye vagyok...kár játszani,ezt halandó nem nyeri meg...mutassatok egy embert,aki megnyerte..és elhiszem! :)
  • edios
    #194
    Mindenki eszondja mindig, mégis..
  • TheRock18
    #193
    *többet
  • TheRock18
    #192
    nahh..én se játszok töbet lottót...-1000Ft...ki az ablakon..:(
  • bazza
    #191
    Ugyan ezt neked.
  • Looooser
    #190
    4,7,28,54,73
  • rainbow22
    #189
    "Ugyanannyi esélyed van nyerni a lottón akár játszol, akár nem"
    /asszem falfirka
  • Sadist
    #188
    Majd olvasd végig a hozzászólásaidat, hogy honnan indult az egész. Csak majd vegyél fel egy bukósisakot, vagy valami fejvédőt, nehogy túl nagy erővel csapj a homlokodra, hogy milyen buta voltál.