203
Need For Speed 13
-
#42 Azért tök jó, hogy sokak szerint NFS5 volt a legjobb aminek köze nincs az arcade stílushoz, márpedig az NFS vérbeli 100%-os arcade játék volt régen és most is az.
Következésképp aki szerint az NFS5 volt a csúcs annak ajánlok egy másik szériát... Szimulátorból és félszimulátorból van elég választék -
carlos05 #41 Toplistám:
NFS3
Porsche
MW
Kiváncsi leszek milesz ebböl.. prostreet2-vel viszont befogják sz..ni szerintem mert az alap5lete is szar...nemmellesleg karácsony előtt jól jött még 1kis hírverés a sorozatnak(hát igen EA...) -
Akey #40 A HP2-vel megkezdve 1ik nifoszpíd sem tudott lekötni a kijátszáson túl, egyedül talán a MW. Emlékszem még a 2-vel hogy döntögettük egymás rekordjait és nyomtuk a multit PIONEER-t bepötyögve. Aztán hogy modoltuk rommá a HP1-et és High Stakest. Aztán a Porsche Unleashdnek milyen eltalált karrier módja meg Factory Drivere volt már. Na az első Road & Trackeset még manapság is előkapom. Az aztán a fíling. És nehogy fekazene legyen a következő részben, mer akkor érdemes volt a Criterionnak adni a jogokat... -
#39 "amiken nem játszottam azt képek alapján!"
*sóhaj* -
#38 dee ez az underground 1-2-s tuning vonal sem volt rossz.
ha visszahoznák a régi nfs-t (Exotic cars, stb.) akkor az tiszta TDU lenne...
a tuninggal még lehetne játszogatni, EA-nál van csomó licensz. Hot Rod / Street Legal Racing szerűen kidolgoznák a tuning részt simán alázna.
Zsaruk nemkellenek, sok kihívás, ötletes pályarészek (hidon átugratás, sínek között cikázás, mittomén)
jahés persze jó zene -
#37 underground 3-mat a népnek!! -
#36 EZT TALÁLTAM!
KÉSZÍTETTE:NFS HUNGARY "WALIN":
Végleg bezár a BlackBox
Ahogy azt már több korábbi híremben is olvashattátok, az Electronic Arts pénzügyi válságának köszönhetően kénytelen különböző megszorításokat végrehajtani, így több stúdiót szüntetnek meg.
Ezek közé került az EA BlackBox stúdiója is, mely már a Hot Pursuit 2 óta felelős az NFS sorozat legújabb darabjainak piacra dobásáért. A "Fekete Doboz" bezárása több ember utcára való kerülésével jár együtt, az Electronic Arts tervei szerint a dolgozóinak körülbelül 10%-tól kíván megszabadulni (ez kb. 1000 embert jelent) március 31-ig. Ettől a cég plusz 120 millió dollárt remél megtakarításként! A Vancouver-ben tevékenykedő fejlesztőket átcsoportosítják Burnaby-be, ami egy jóval nagyobb szintén kanadai fejlesztőstúdió. Nem a BlackBox lesz az egyetlen ami megszűnik, a játékóriás tervei szerint összesen legalább 9 stúdiót zárnak be világszerte, ezzel remélve azt, hogy további pluszhoz jutnak. Pár nappal ezelőtt már hírt adtam arról, hogy az EA-nek ilyesmi tervei vannak, akkor ezt egy belsős ember árulta el a Joystiq című online gamermagazinnak. A "kém" tudomásunkra adta azt is, hogy az NFS megszűnéséről szó nincs, csak ezentúl nem a BlackBox hanem a Burnout sorozatért is felelős Criterion Games veszi át a fejlesztői szerepet. Eddig igaznak bizonyultak a forrás állításai, reméljük a fejlesztő csapat cseréjében is ilyesmi válaszokat kapunk majd.
-
#35 1 MW CARBON PROSTREET UC MASSZA KÉNE!
Úgy összekeverve!
Hol éjszaka-hol nappal! -
#34 Az én top listám a következő:
1.carbon
2.undorgrand
3.most wanted
4.hot pursuit
5.porsche2000
képek alapján:
1.undercover
2.prostreet
3.hot pursuit
4.undorgrand 2
(de nem játszottam mindel! amiken nem játszottam azt képek alapján!) -
msstz #33 csak én ragadtam le a 3. résznél? az volt az igazán jó. -
DIESEL DOG #32 Hát ez már ízlések és pofonok... Viszont nekem a Most Wanted volt az ami nagyon bejött és még most is leülök néha játszani vele... -
#31 Pont az általad felsorolt dolgokból van elege a legtöbb embernek (köztük nekem is)
Egyébként a SAJÁT véleményem az hogy a top5 nfs rész:
1.Nfs Hot Pursuit 2
2.Nfs Porsche
3.Nfs Hot Pursuit
4.Nfs Underground
5.Nfs Most wanted -
#30 nevetséges.. mindig ezt mondják :D -
#29 persze megint optimistán látom. pedig lehet, h nem kéne :D -
#28 ha teljesen más a felfogás és a motor, akkor miért ne? ugye új csapat... -
#27 háta leépítéshez nem kellett sok idő:D -
#26 hát 1 év alatt szerintem annyit nem tud változni ez a játék, hogy egy igazán jó game legyen. -
Szabi1991 #25 megjelenéskor (reloaded), aztán 1 hét és síri csend -.-" -
#24 Ha csak a törésmodellt átmentik ebbe, már nem lehet rossz -
#23 bla bla bla bla bla bla... -
#22 Burnout sorozat készítőihez került az NFS következő részének elkészítése, szóval egy igen jó játék van készülőben. -
#21 bocsánat hogy későn írok visssza :D
Nah szal az NFS 12-nél is így ment végig..nyitottam egy topicot róla és jöttek a hírek róla és egy elég népszerü topic lett belőle mint a többi NFS-ből :D
Reméelm kapunk majd híreket róla,bár biztos hogy csak jövő Novemberben lesz a boltok polcain de reménykedni csak lehet nem? :) -
#20 +fav
:| -
#19 nfs 5 a bezt. ott még a fizika is OK volt. -
ldavid #18 ilyen lesz
meg lesznek hegyi pályák is, ahol jégen kell majd driftelni -
DIESEL DOG #17 Nekem az Undercover valahogy nem jön be... -
#16 Én ezzel már játszottam: Undercover -
#15 -
#14 -
#13 abba nincs hacsi -
DIESEL DOG #12 Én jobban örülnék egy NFS: Most Wanted és Underground 2 keveréknek, csak még kifinomultabb tuningolási lehetőségekkel, szép grafikával. Jó lenne egy olyan játékkal játszani ami visszaadja a régi NFS-ek hangulatát. Csinálhatnának egy nagyon jó sztori alapú játékot, mint régen az NFS: Underground széria, és ezt vegyítenék a a Most Wanted-del, nyakunkban a törvény emebereivel, és egy külsőleg és belsőleg is agyontuningolt csúcs verdával. -
#11 Talán hosszú idő után végre sikerül ismét egy normális NFS-t összehozniuk.. -
#10 ÁÁÁ.... Az szar kockulj inkább az atompixeles NFS 1-en :D -
#9 ÚÚÚÚ Pro street 2...véééégre! -
n3whous3 #8 Porsche volt a legjobb -
n3whous3 #7 Nagy kamu az egész, a büdös k* anyjukat. Még hogy nagy változások lesznek meg gyökeresen megvááltozik meg stb... Az utolsó rész is pénzügyi siker lett, szóval nincsenek rászorulva arra, hogy ennyire nagyot akarjanak fordulni. Hányingert keltő az EA. -
#6 Nem lenne kár érte... De ha folytatják, hát az ő dolguk.. -
#5 a hp2 is már fosadék lett. köze nem volt semmilyen tekintetben az előző nfs-ekhez.
de egyébként ja, 1-5 fíling kéne. inkább 1-4. max lekattannak az fnf-en szocializálódott kisiskolások a sorozatról.
mellesleg "munkájuk".
durva -
High end PC #4 Végre kitették a Black Box-ot a buliból. Egyetlen munkályuk tetszett csak igazán, a Hot Pursuit 2. Én az 1-6 részek irányvonalának folytatását akarom látni! -
#3 forradalmi újítások lesznek érzem, ahogy eddig minden évben