Need For Speed: Nitro
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült belõni Dolphin emulátorhoz a Nitro savegame-ját, az új Dolphin bulid-ek (r5472) már képesek .bin kiterjesztésû Wii mentésfájlt importálni, így nem kell szenvedni külsõ programmal való konvertálással (ami az elmúlt egy évben nem is sikerült, mindig hibás lett a mentésfájl valamiért)
Egy valamire kell ügyelni, amire csak hónapok után jöttem rá: ne legyen a .bin magyar ékezetes mappában, mert akkor hibát ír ki a Dolphin a mentés importálásakor.
Egy valamire kell ügyelni, amire csak hónapok után jöttem rá: ne legyen a .bin magyar ékezetes mappában, mert akkor hibát ír ki a Dolphin a mentés importálásakor.
NFS Nitro 100% savegamet vennék sok pénzért, ami mûködik Dolphinhoz.
Menj vissza Family GAY-t nézni.
Hát az nem épp játszható, mert 60fpsel kellene mennie a játéknak.
Sikerült, belõttem a Dolphin R4728 x64-el.
Megy az egy játékos mód, karrier, minden, nincs black bug, HD-Ready 720p felbontásban is 28-38 FPS közt van a játék nálam. :DD (4 magos proci)
Szóval tökéletes, nem gondoltam volna álmomban sem, hogy ennyire játszható lesz. :)
Megy az egy játékos mód, karrier, minden, nincs black bug, HD-Ready 720p felbontásban is 28-38 FPS közt van a játék nálam. :DD (4 magos proci)
Szóval tökéletes, nem gondoltam volna álmomban sem, hogy ennyire játszható lesz. :)
Viszont a csak 2 játékos mód aggaszt :(
Remélem találok olyan emulátor verziót, amin ez a gebasz nem lesz.
Remélem találok olyan emulátor verziót, amin ez a gebasz nem lesz.
Hmm, ez jó hír, hogy megy az emulátorral, a 4 magos tuning procimmal akkor nem lesz gond valószínûleg, már alig várom, hogy kipróbálhassam, jelenleg szervízben van az asztali gépem, meghalt a tápegysége. :(
A webcímet pedig kössz!
A webcímet pedig kössz!
Nekem sikerült elindítani.
De csak a 2 játékos mód mûködött, de az is lassú volt (bár nincs valami erõs processzorom (E2200)
Itt van az amit sikerült elérnem: hivatalos forum
De csak a 2 játékos mód mûködött, de az is lassú volt (bár nincs valami erõs processzorom (E2200)
Itt van az amit sikerült elérnem: hivatalos forum
Nagyon döglött a Nitró topik, ennyire szar lenne ez az NFS rész? :S
Valaki próbálta már emuálni PC-én? Elméletileg a Dolhin nevû Wii emulátor tudja futtatni.
Valaki próbálta már emuálni PC-én? Elméletileg a Dolhin nevû Wii emulátor tudja futtatni.
jah bocs most nézem már kapható :D
mondjuk én ezt a részt PC-én fogom emulálni jobb grafikával,mint a Wii, és mivel Wii-s DVD-ét nem játszik le a PC, marad sajna a warez, ez van :S
az összes többi NFS részt megvettem az elmúlt 15 évben :S
Majd talán ezt is, ha PC-én nem lesz 100%-os az emuláció kormánnyal...
mondjuk én ezt a részt PC-én fogom emulálni jobb grafikával,mint a Wii, és mivel Wii-s DVD-ét nem játszik le a PC, marad sajna a warez, ez van :S
az összes többi NFS részt megvettem az elmúlt 15 évben :S
Majd talán ezt is, ha PC-én nem lesz 100%-os az emuláció kormánnyal...
hû, november van, hol a játék? :S
Hú de messze van még a November a Nitro-ig :D
Addig nyúzzuk a Shiftet :D
Addig nyúzzuk a Shiftet :D
LOL

nice!
Vmi fejlemény?
ezt nem szabad <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
gameplay WII:
http://www.youtube.com/v/Pz5ZMUIkfcg
gameplay DS:
http://www.youtube.com/v/_27b639oQpQ
gameplay DS:
A legelsõ kép az biztosan a DS verzió, annyira szögletesek a textúrák, de a többi már a Wii verzióból származhat.
Köszönjük a képeket. :)
Köszönjük a képeket. :)
nagyon PSP-s a grafikája.
Megérkeztek az elsõ képek.
LINK: gameplanets.blogspot.com
LINK: gameplanets.blogspot.com
Látom ez a legkevésbé várt rész<#idiota>#idiota>
Különcködnek :o)
ne tõlem kérdezd, nem én nyitottam nekik külön konzolos fórumot
igazad van, ezentúl minden emulálhatót ide nyitunk, és akkor nem lesz gond.
mellesleg a "Játékosok fóruma" nem öleti fel a konzolosokat? (azt hittem az azt használók is játékosok)
mellesleg a "Játékosok fóruma" nem öleti fel a konzolosokat? (azt hittem az azt használók is játékosok)
de attól még semmi keresnivalója nincs itt a PC-s fórumon
vagy akkor minden emulátorral futtatható, PC-re meg nem jelent konzolos játéknak is nyitható topic?
inkább Need for Speed (Black Box)-ra kellett volna átnevezni, az esélyes, hogy lesz PC-re
vagy akkor minden emulátorral futtatható, PC-re meg nem jelent konzolos játéknak is nyitható topic?
inkább Need for Speed (Black Box)-ra kellett volna átnevezni, az esélyes, hogy lesz PC-re
nem hiszem h. jó az az emulátor... (http://www.ngemu.com/frontpage/?p=vB116181) sztem majd csak a ds-t fogjuk emulálni...
Bezzeg konzolon nem lehet majd NFS World Online-t emulálni<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Wii emulátorral PC-én is játszható lesz az NFS Nitro.
ti nagyon el vagytok tévedve, a Nitro csak Wii-re és DS-re készül
ami lesz PC-n: Shift, World Online, a Criterion-féle (amirõl még nem tudni mikor jön) és talán még az (idén a 4.) amit még nem jelentettek be
ami lesz PC-n: Shift, World Online, a Criterion-féle (amirõl még nem tudni mikor jön) és talán még az (idén a 4.) amit még nem jelentettek be
nnna mer asztán egy grafikabuzi pécésnek marha nagy élmény lesz a vií emuláció <#lama>#lama><#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jó hír a PC-éseknek, hogy ezt a Nintendo Wii-s játékot PC-én is tudják majd emulálni, az emulatorzone honlapján van már a Wii emulátor (nem fake).
Az idei negyedik NFS résznek mi lesz a neve? Tudjátok, amit a Criterion Games készít és év végén jelenik majd meg.
Persze! Rajzórán mért kell 2b-s cerkával rajzolni??? Nemvagyok nagyképû, de amikkel példálóztok azok többnyire "bohóckodások"(ne úgy értsétek, hogy szar tudatlan senkik, de nem is kell túlbecsülni) nem D1...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
király, átnevezték a topikot Nitro-ra :)
irok a modinak h neveztesse át a topikot Need For Speed Nitro-ra
van már NFS Shift és NFS World Online topik is, tényleg ennek kéne lennie a Nitro rész topikjának, mert az még nincs.
Nevezzéte át gyorsan, mielõtt valamelyik agyament még nyitna egy ilyen topikot feleslegesen :)
Nevezzéte át gyorsan, mielõtt valamelyik agyament még nyitna egy ilyen topikot feleslegesen :)
nem
ez a topik azelõtt született, mielõtt még kiderült volna hogy 3 rész is jön idén.
de sztem át lesz neveztetve a Nitro részre, mivel itt úgy is árkád játékot vártunk.
ki fogja átneveztetni? illetékes van itt?
ez a topik azelõtt született, mielõtt még kiderült volna hogy 3 rész is jön idén.
de sztem át lesz neveztetve a Nitro részre, mivel itt úgy is árkád játékot vártunk.
ki fogja átneveztetni? illetékes van itt?
Jaja. És kizárólag a szimulátor NFS jön PC-re. Azok a gyökerek, akik a Most Wanted, Carbon, Undercover szériát szerették, vehetnek konzolt.
Ez tetszik!
Ez tetszik!
Hát ez kész :)
A szimulátor NFS neve NFS Shift lesz, az árkádé NFS Nitro, az online verzió pedig már nyáron jön és ingyenes lesz :)
A szimulátor NFS neve NFS Shift lesz, az árkádé NFS Nitro, az online verzió pedig már nyáron jön és ingyenes lesz :)
Bakkker behuggyozok!!!!!!!!!!
Minden álmom valóra vált!!!!!!!!
Most olvastam ezt
Szimulátor NFS érkezik belsõ nézettel és egy szimulátoros fejlesztõbrigád fejleszti, akik pedig árkádot akarnak, készül egy árkád NFS verzió is!!!!!
Micsoda ötlet, mindenki megkaphatja a magáét!!!!!!!
JÚHUHÚÚÚÚ
én mindkettõt megveszem, a szimulátoros verziót PC-re, az árkádosat Wii-re :)
Minden álmom valóra vált!!!!!!!!
Most olvastam ezt
Szimulátor NFS érkezik belsõ nézettel és egy szimulátoros fejlesztõbrigád fejleszti, akik pedig árkádot akarnak, készül egy árkád NFS verzió is!!!!!
Micsoda ötlet, mindenki megkaphatja a magáét!!!!!!!
JÚHUHÚÚÚÚ
én mindkettõt megveszem, a szimulátoros verziót PC-re, az árkádosat Wii-re :)
Igények:
- szimulátor NFS-t akarok! Minimum Porsche Unleashed szintût, de inkább jobbat!
- a grafika legyen legalább Crysis szinten.
- ja, és konzolra ne adják ki.<#vigyor1>#vigyor1>
Ennyi minden kívánságom.<#idiota>#idiota>
- szimulátor NFS-t akarok! Minimum Porsche Unleashed szintût, de inkább jobbat!
- a grafika legyen legalább Crysis szinten.
- ja, és konzolra ne adják ki.<#vigyor1>#vigyor1>
Ennyi minden kívánságom.<#idiota>#idiota>
grat. miért hiszed azt hogy battlefieldben vodnikkal baszakodni szimulátorozás? ott csak nyomod az elõre nyilat, olyan bugos hogy átmész mindenen.
Oldal 1 / 5Következő →