203
Need For Speed 13
-
High end PC #203 Sikerült belőni Dolphin emulátorhoz a Nitro savegame-ját, az új Dolphin bulid-ek (r5472) már képesek .bin kiterjesztésű Wii mentésfájlt importálni, így nem kell szenvedni külső programmal való konvertálással (ami az elmúlt egy évben nem is sikerült, mindig hibás lett a mentésfájl valamiért)
Egy valamire kell ügyelni, amire csak hónapok után jöttem rá: ne legyen a .bin magyar ékezetes mappában, mert akkor hibát ír ki a Dolphin a mentés importálásakor. -
DaniellT #202 NFS Nitro 100% savegamet vennék sok pénzért, ami működik Dolphinhoz. -
High end PC #201 Menj vissza Family GAY-t nézni. -
#200 kit érdekel a procit meg a szar géped ? -
RYO21 #199 Hát az nem épp játszható, mert 60fpsel kellene mennie a játéknak. -
High end PC #198 Sikerült, belőttem a Dolphin R4728 x64-el.
Megy az egy játékos mód, karrier, minden, nincs black bug, HD-Ready 720p felbontásban is 28-38 FPS közt van a játék nálam. :DD (4 magos proci)
Szóval tökéletes, nem gondoltam volna álmomban sem, hogy ennyire játszható lesz. :) -
High end PC #197 Viszont a csak 2 játékos mód aggaszt :(
Remélem találok olyan emulátor verziót, amin ez a gebasz nem lesz. -
High end PC #196 Hmm, ez jó hír, hogy megy az emulátorral, a 4 magos tuning procimmal akkor nem lesz gond valószínűleg, már alig várom, hogy kipróbálhassam, jelenleg szervízben van az asztali gépem, meghalt a tápegysége. :(
A webcímet pedig kössz! -
RYO21 #195 Nekem sikerült elindítani.
De csak a 2 játékos mód működött, de az is lassú volt (bár nincs valami erős processzorom (E2200)
Itt van az amit sikerült elérnem: hivatalos forum -
High end PC #194 Nagyon döglött a Nitró topik, ennyire szar lenne ez az NFS rész? :S
Valaki próbálta már emuálni PC-én? Elméletileg a Dolhin nevű Wii emulátor tudja futtatni. -
#193 Új képek -
High end PC #192 jah bocs most nézem már kapható :D
mondjuk én ezt a részt PC-én fogom emulálni jobb grafikával,mint a Wii, és mivel Wii-s DVD-ét nem játszik le a PC, marad sajna a warez, ez van :S
az összes többi NFS részt megvettem az elmúlt 15 évben :S
Majd talán ezt is, ha PC-én nem lesz 100%-os az emuláció kormánnyal... -
High end PC #191 hű, november van, hol a játék? :S -
High end PC #190 Hú de messze van még a November a Nitro-ig :D
Addig nyúzzuk a Shiftet :D -
RYO21 #189 LOL
-
RYO21 #188 -
RYO21 #187 nice! -
Lambo fan #186 Megvan a játék borítója is:
-
Lambo fan #185 re -
High end PC #184 Vmi fejlemény? -
Laceee #183 -
RYO21 #182 ezt nem szabad -
RYO21 #180 gameplay WII:
gameplay DS:
-
High end PC #179 A legelső kép az biztosan a DS verzió, annyira szögletesek a textúrák, de a többi már a Wii verzióból származhat.
Köszönjük a képeket. :) -
RYO21 #178 nagyon PSP-s a grafikája. -
ATi0021 #177 Megérkeztek az első képek.
LINK: gameplanets.blogspot.com -
High end PC #176 Látom ez a legkevésbé várt rész -
High end PC #175 Különcködnek :o) -
ldavid #174 ne tőlem kérdezd, nem én nyitottam nekik külön konzolos fórumot -
High end PC #173 igazad van, ezentúl minden emulálhatót ide nyitunk, és akkor nem lesz gond.
mellesleg a "Játékosok fóruma" nem öleti fel a konzolosokat? (azt hittem az azt használók is játékosok) -
ldavid #172 de attól még semmi keresnivalója nincs itt a PC-s fórumon
vagy akkor minden emulátorral futtatható, PC-re meg nem jelent konzolos játéknak is nyitható topic?
inkább Need for Speed (Black Box)-ra kellett volna átnevezni, az esélyes, hogy lesz PC-re -
RYO21 #171 nem hiszem h. jó az az emulátor... (http://www.ngemu.com/frontpage/?p=vB116181) sztem majd csak a ds-t fogjuk emulálni... -
High end PC #170 Bezzeg konzolon nem lehet majd NFS World Online-t emulálni -
High end PC #169 Wii emulátorral PC-én is játszható lesz az NFS Nitro. -
ldavid #168 ti nagyon el vagytok tévedve, a Nitro csak Wii-re és DS-re készül
ami lesz PC-n: Shift, World Online, a Criterion-féle (amiről még nem tudni mikor jön) és talán még az (idén a 4.) amit még nem jelentettek be -
#167 nnna mer asztán egy grafikabuzi pécésnek marha nagy élmény lesz a vií emuláció -
Lambo fan #166 Jó hír a PC-éseknek, hogy ezt a Nintendo Wii-s játékot PC-én is tudják majd emulálni, az emulatorzone honlapján van már a Wii emulátor (nem fake). -
High end PC #165 Az idei negyedik NFS résznek mi lesz a neve? Tudjátok, amit a Criterion Games készít és év végén jelenik majd meg. -
#164 Persze! Rajzórán mért kell 2b-s cerkával rajzolni??? Nemvagyok nagyképű, de amikkel példálóztok azok többnyire "bohóckodások"(ne úgy értsétek, hogy szar tudatlan senkik, de nem is kell túlbecsülni) nem D1... -
High end PC #163 király, átnevezték a topikot Nitro-ra :)