Az utolsó esély a Heroes előtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek: igazán folytathatnák a 44oo-at...habár ahogy az volt befejezve...nagy szó lenne...
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
de ezek szerint jól csinálják, ugyanis a jó effektek azok, amiket nem vesz észre az ember. (gyk. nem csak az az effekt, hogy egy ember kezébõl tûzcsóva lövell ki.)
Ezen röhigcséltem vagy 1 órát..igaz csak az 1. évadot láttam,de ott a 2 kezemen össze tudom számolni hányszor volt vmi speckós effekt..ha megnézed a szereplõk képességeit,mind olyan,hogy ne kelljen nagyon effektelni (gondolatolvasás,idõ és térugrás,stb.)
Star Gate már unalmas... Jah hogy ez mind a három Sci-fi ? 😄 Uram bocsáss nekem az ilyenek jönnek be 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Az eddigi siker titka valószínûleg a sok akciórész volt, és egy sorozathoz képest viszonylag sok vizuális effekt. Valamint azt se felejtsük el, hogy a szuperhõsös-képregényes izék a mozikban remekül szerepeltek az utóbbi idõkben, tehát volt rá igény.
A kissé bugyuta sztori, az egyre több, különbözõ képességgel felbukkanó "hõs" és az ezekbõl fakadó komplikációk miatt elvileg sokáig el lehetett volna húzni, valójában azonban a szokásosnál is hamarabb lett unalmas.
Még mindig annak a híve vagyok hogy az ilyen jellegû egybefüggõ storyline-nal rendelkezõ sorozatokat 3 (max. 4) évadosra kellene tervezni (elõre!) és addig leforgatni amíg nézettséget produkál. A többi agyrabló sorozat meg nyugodtan mehet, hiszen mint ahogy a Vészhelyzet is bizonyítja, akár 15. évadon keresztül is lehet ugyanazt nyomni, sikeresen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Starcraft + Diablo III - esemve
most nem azért, de a terminátor nem arról szólt, hogy valaki visszamegy a múltba? (csak gondolom, hogy a terminátor is megy, mint a terminátor, és inkább fel sem hozom az idõutazós filmek bombasikereit)
"Egyébként tényleg sok sorozatra ezt írják, ahogy írta is zedow.."
biztos soknak csökken. évente 50-70 sorozat kap kaszát, vagyis ennyi sorozatról kéne írni, nem 1-rõl.
csak igazából ez úgy megy, hogy te ismersz 10 sorozatot, ezért neked a 15 sok. valójában meg van 170, ahhoz képest a 15 kevés.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
és érdekes módon a legnépszerûbb sorozat a Heroes 😊
prison break: "Azt még nem tudni, hogy a sorozatnak lesz-e ötödik szezonja (a csökkenõ nézettség arra utal, hogy kevéssé valószínû)"
house: "megcsappant a nézõk House-ozási kedve"
és az ilyen cikkek hogy: "Három sorozatnak annyi" (Trerminator TSCC, Knight Rider...), "Befejezõdik a Stargate Atlantis".
Azért írnak ilyeneket mert ezekre rákattanunk hogy vajon megint melyik kedvenc sorozatunkat ócsárolják, így nõ az oldal nézettsége 😊
Én szeretem Heroes-t, nem tudom az IQ-m megfelel-e (mintha számítana) és nem hiszem hogy lehetséges az idõutazás; de most õszintén, kit érdekel hogy mese vagy nem? Akinek nem tetszik ne nézze, aki meg szereti az tovább nézi. Minden sorozat nem szûnhet meg, akkor mi marad a TV-ben? NCIS? na ez és a Miami helyszinelõk amiket dícsérnek 😊 (NCIS-t nem bírom, csak én vagyok így ezzel?)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más, az meg már külön röhej, hogy egy sorozat nézését IQ szinttel magyarázzák a kommentelõk :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindegy ezzel csak arra akartam célozni, hogy Amerikában a mozibajárás is hétköznapi dolog, nálunk meg soha nem lesz az. Vannak persze ott is annyira ostoba emberek, akik még a filmekhez is hülyék, de nem õk a többség és az ilyen emberek nálunk is megtalálhatóak szép számban. Szerintem mi százalékosan ebben rosszabbul állunk nálunk. Fõleg abból indulok ki, hogy fórumokon milyen primitív emberek irogatnak és itt nem az sg.hu-ra gondolok, több másik oldalra, mint például az index.hu ahol a cikkírók között is rengeteg oda nem illõ egyén van.
Heroes: feszültségkeltés: Kettes, történetvezetés: nincs, az írók össze-vissza csapkodnak.
Példa erre: Megnéztem az Alien vs Predatort mozis változatban és ott az amerikaiak végig röhögték meg tapsolják a filmet és néha még be is fütyültek és itt nem csak pár emberrõl van szó, hanem kb. 50 ember röhögött fel egy-egy béna jelenetnél. Nálunk meg úgy jönnek ki, hogy hú ez egy tök jó film volt, milyen látványos volt, náluk meg azt, hogy sz@r.
Meg ott vannak a Star Trek, Star Wars rajongók, nálunk hozzájuk hasonlót nehezen találunk. Õk a filmek terén kifinomultabbak és ez tény. A Heroes meg nagyot sûllyedt színvonalában és ez is egy tény, szóval ezért pártoltak el, nem azért mert nehéz lenne megérteni. Ha tényleg olyan nehéz megérteni, akkor mondjatok már rá példát is, mert szerintem nagyon könnyen felfogható sorozat.
A szökés meg az egyik legrosszabb sorozat szerintem. Az egész hülyeség. Az elsõ évad nagyon tetszett(ott is volt pár hülyeség, de azokat elnézem még), de már a második se volt annyira jó és utánna már a harmadik évadról nem is beszélek. Õk a rossz sorozatokat nem nézik. Ott van a Sarah Connor Chronicless(remélem jól írtam le a címét) ami hihetetlenül béna sorozat és rengetegen kezdték el nézni, mert nagyon sokan szerették a Terminator filmeket, de pár rész után el is pártoltak tõle(ahogy én is).
Mondhatjátok, hogy hülyék az amerikaiak, mert nem tudják hol van Magyarország, vagy mert a történelmünket nem ismerik, de ez például õket nem is érdekli. A filmnézési szokásaik pedig messze megelõzik a miénket.
arra a szökésre gondolsz, ami a 4. évadját tapossa? féleértés ne essék, a szökést én is nézem, szeretem, megvan mind a 3 évad dvd-n, de maga a sorozat abszolút nobrainer, a legbutább emberek is értik, ott végképp nem kell gondolkozni.
szerintem épp az a lényeg (és ez nem sértés), hogy te az egyszerûbb, kevés gondolkodást igénylõbb darabokat szereted, ld. heroes vagy szökés. de ettõl, még butázni amerikát...😊 buták õk, lehet, aláírom (mi is azok vagyunk, a hollandok is, a gaboniak is, gondolom), de ezt nem tudod a tévésorozat nézési szokásaikból megítélni.
SPOILER!
Csakhogy itt az évad közepén íróváltást meg koncepcióváltást csináltak. És ez meg is látszik a történetvezetésen. Ismét kaptunk egy "nesztek, egy szimpla csavarral megoldottuk, hogy ne kelljen elvarrni az összekuszált szálakat" befejezést. Közben létrehoztak egy rakás olyan paradoxont, ami eddig -a mese szabályai szerint- meg se történhetett volna. És ettõl ellaposodott az egész. Vártuk, hogyan oldják meg a kavarodást idõutazás, és a múlt megváltoztatása nélkül -Hiro ugye megfogadta, hogy nem teszi, Peter pedig elvesztette a képességét- erre mit kapunk: idõutazást, múltváltoztatással. Nesze paraszt! Az egész tetejébe ott van Nathan teljesen logikátlan és ok nélküli színeváltozása, ami csak arra kell, hogy legyen kiindulóhelyzet a következõ szériához.
winnie-vel értek egyet, olyan egyszerû a magyarázat, nem tetszik és nem érdekli a nézõket, ennyi és ezért nem nézik.
Max 200 bet?, nem tartalmazhat HTML vagy UBB kódot és 2 soremelés a megengedett.
persze, mert a heroes-hoz 50-es iq kell, és eddig azért nézték, mert az elsõ 2 évadhoz csak 40-es kellett? hirtelen iq-t váltott a sorozat, eddig ostoba volt és nagy siker, most okos lett, rögtön bukott?(hadd ne kezdjem sorolni a nézett amerikai sorozatokat, melyekhez nem 40-es IQ kell.)
ugyan már, az nagyon béna kifogás, hogy azért nem nézik, mert intelligens a sorozat (és közben azt mondod ezzel, hogy te elég intelligens vagy hozzá). fõleg egy heroes-nál, ahol sokan írják, hogy ki kell kapcsolni az agyat, nem gondolkodni, mert annyira következetlen és ostoba lett az egész.
azért nem nézik, mert ennyire gáz lett. nincs ebben semmi ördöngösség.
Amúgy ez is jó évad lehetett volna csak a vége szerintem olyan összecsapott lett mint a 2. évadban. SPOILER!!! Szerintem az nem kellett volna bele, hogy Sylar megöli Elle-t és bekattan az évad végére, meg a napfogyatkozás meg a Mr. érintéssel elveszem bárki képességét vagy Ando képességfelerõsítõ képessége, ezek elég hülyeségek voltak szerintem. Az évad elején nekem nagyon tetszet, hogy a "jó fiúkból" csináltak "gonoszt" és fordítva, emellett kitarthattak volna a végéig és esetleg ott valami nagy csattanó lehetett volna ebbõl, de végére lehet, hogy a rajongók nyomására ezt visszaállították a már megszokottra.
Az új fejezett az elõzetes alapján nagyon hasonlít a Szökés második évadjára, legalábbis úgy tûnik, hogy hajtóvadászat lesz itt is. Annak kicsit örülök, hogy kivették az idõutazást, mint képességet legalábbis ideiglenesen. Ez amúgy is nehezen kivitelezhetõ képesség egy sorozatban, mert akármikor visszamehet pl. Hiro az idõben és megölheti Sylart gyerekként vagy bárkit, bár ha ilyeneket is beletettek volna akkor az egyrészrõl logikus lenne viszont megfosztaná a nézõket az izgalmas leszámolásoktól.
A chapter 3 amúgy kiváló lehetett volna, csak elbaszták nagyon. Az elsõ 5 részben annyi marhaságot zsúfoltak bele, hogy röhejesebb volt mint egy szappanopera; persze a végén korrigálták, de ettõl függetlenül minden komolyságát elvesztette.
Merem remélni, hogy a 4. évadnak értelme is lesz, és vissza komolyodik, mert ez így nagyon nem jó 😞
Mutáció:A mutációk olyan öröklõdõ változások, amelyek a DNS-ben bekövetkezõ változások nyomán a szervezet jellemzõinek tartós és egyedi változását okozzák.
Forrás:wiki
Sokkal többre képes az emberi test, mint azt hiszik az emberek, csak kezdünk elpuhulni. Jah, és néha sokkal több olyan emberi vonást kiemel, amik közül jó néhány lehetne gyakoribb egyes emberekben.
Nekem tetszett, és mos tis tetszik a Heroes, nekem pl. az elején épp a hosszú bevezetés nem jött be, jobban szeretem a pörgõ eseményeket, de már akkor is éreztem, hogy ez a sorozat jó lesz. S hiszem, hogy ez a jövõben is így marad, még ha volt is 1-2 gyengébb rész. Én imádtam nézni mindet.