57
  • winnie
    ??

persze, mert a heroes-hoz 50-es iq kell, és eddig azért nézték, mert az első 2 évadhoz csak 40-es kellett? hirtelen iq-t váltott a sorozat, eddig ostoba volt és nagy siker, most okos lett, rögtön bukott?(hadd ne kezdjem sorolni a nézett amerikai sorozatokat, melyekhez nem 40-es IQ kell.)

ugyan már, az nagyon béna kifogás, hogy azért nem nézik, mert intelligens a sorozat (és közben azt mondod ezzel, hogy te elég intelligens vagy hozzá). főleg egy heroes-nál, ahol sokan írják, hogy ki kell kapcsolni az agyat, nem gondolkodni, mert annyira következetlen és ostoba lett az egész.

azért nem nézik, mert ennyire gáz lett. nincs ebben semmi ördöngösség.
  • DjDano
    Az amcsik inkább néznek Dr House-t mert azt 40-es IQ-val is lehet érteni.. Persze ezt ránk magyarokra is mondhattam volna
  • berserk87
    az első évad 23 részes volt. a harmadik is ugyanennyi lesz, mert február másodikától folytatják az évadot, de azt már a negyedik fejezetként fogják bemutatni vagyis egy új történetet próbálnak majd reményeim szerint bemutatni, amire szükség is lesz.
    Amúgy ez is jó évad lehetett volna csak a vége szerintem olyan összecsapott lett mint a 2. évadban. SPOILER!!! Szerintem az nem kellett volna bele, hogy Sylar megöli Elle-t és bekattan az évad végére, meg a napfogyatkozás meg a Mr. érintéssel elveszem bárki képességét vagy Ando képességfelerősítő képessége, ezek elég hülyeségek voltak szerintem. Az évad elején nekem nagyon tetszet, hogy a "jó fiúkból" csináltak "gonoszt" és fordítva, emellett kitarthattak volna a végéig és esetleg ott valami nagy csattanó lehetett volna ebből, de végére lehet, hogy a rajongók nyomására ezt visszaállították a már megszokottra.

Az új fejezett az előzetes alapján nagyon hasonlít a Szökés második évadjára, legalábbis úgy tűnik, hogy hajtóvadászat lesz itt is. Annak kicsit örülök, hogy kivették az időutazást, mint képességet legalábbis ideiglenesen. Ez amúgy is nehezen kivitelezhető képesség egy sorozatban, mert akármikor visszamehet pl. Hiro az időben és megölheti Sylart gyerekként vagy bárkit, bár ha ilyeneket is beletettek volna akkor az egyrészről logikus lenne viszont megfosztaná a nézőket az izgalmas leszámolásoktól.
  • Reg5
    Izé.. Az első évad hány részes volt? Ha jól emlékszem talán 24. Na ott kicsit nyújtott bár jó sztori volt. A 2. évad ugye rövidített volt, de írósztrájk volt tehát elnézve. De ez a 3.évad/chapter mi a zisten volt? Egy évadból 2-t csinálnak, vagy wtf?
    A chapter 3 amúgy kiváló lehetett volna, csak elbaszták nagyon. Az első 5 részben annyi marhaságot zsúfoltak bele, hogy röhejesebb volt mint egy szappanopera; persze a végén korrigálták, de ettől függetlenül minden komolyságát elvesztette.
    Merem remélni, hogy a 4. évadnak értelme is lesz, és vissza komolyodik, mert ez így nagyon nem jó :(
  • cateran
    Uhh öreg..ha tanultál volna evolúcioról,akkor tudnád hogy folyamatosan mutálodtak/mutálodnak az élőlények..csak éppen ez nem olyan "varázsütéses",mint ebben a harmatgyenge x-men utánzatban...ennyit az "életszerüségről" (alig hiszem amúgy hogy lehetne olyan mutáció,hogy hopp,képes vagy az időutazásra...)
    Mutáció:A mutációk olyan öröklődő változások, amelyek a DNS-ben bekövetkező változások nyomán a szervezet jellemzőinek tartós és egyedi változását okozzák.
    Forrás:wiki
  • sandor8206
    persze Exen, majd gyere vissza ha fekete lyukakat csinálsz :-p
  • Exen
    Először is berserk87, ha picit tanultál volna az emberi evolúcióról, ez csöppet sem valószínűtlen, és nem mese. Ott volt a Sliders, vagy a máég mindig futó Csillagkapu, hogy huh tök badarság, pedig Einstein-Rosewelt hídnak hívják a mindennapi életben a felhasznált alaptörténetet. Csak épp a technikánk kevés hozzá, de lehetséges.

Sokkal többre képes az emberi test, mint azt hiszik az emberek, csak kezdünk elpuhulni. Jah, és néha sokkal több olyan emberi vonást kiemel, amik közül jó néhány lehetne gyakoribb egyes emberekben.

Nekem tetszett, és mos tis tetszik a Heroes, nekem pl. az elején épp a hosszú bevezetés nem jött be, jobban szeretem a pörgő eseményeket, de már akkor is éreztem, hogy ez a sorozat jó lesz. S hiszem, hogy ez a jövőben is így marad, még ha volt is 1-2 gyengébb rész. Én imádtam nézni mindet.
  • booa
    ez a hűlye sg mindent felfújjjj!
  • balo88
    Nekem bejött a 3. évad, bár tényleg akadt közte pár kevésbé jól sikerült epizód is, viszont voltak olyan részek, amik nálam visszahozták az 1. évad hangulatát. Kíváncsian várom a 4. fejezetet. :)
  • Bubbax
    A rosszul motivált, következetlen karakter(vissza)fejlődés az ami a legjobban bosszantott a 3. szériában. Látszik hogy az íróknak fogalmuk sincs mit akarnak velük. Ehhez jönnek még a gyatra dialógusok. Ezek a felnőtt emberek úgy beszélnek a sorozatban, mint az ovisok, hihetetlen komolyan.
  • berserk87
    "Idióták ezek az amerikaiak. Komolyan mondom egy résznél sem volt olyan érzésem, hogy nem értem vagy nem tudom követni a szálakat."

Nekik se volt, csak van ennél jobb sorozat is Amerikában és inkább azt nézik. És nem sok embert érdekelnek a szuperhősök. Én is jobban szeretem az életszerű sorozatokat, pedig csak 21 éves vagyok, akkor a nálam idősebbeket mennyire érdekelheti ez a téma.
    Ezt a "nem értik és ezért szűntették meg" felfogást nagyon nem szeretem. Ha jobban elgondolkoznál, akkor rájönnél, hogy ez a sorozat leginkább csak egy szűk rétegnek szól. Inkább a fiatalok és a gyerekek nézik, mert ez inkább a mesékhez áll közel:D, de komolyan kérdezz meg pár embert az idősebb ismerőseid közül, hogy nézik-e és megfogsz lepődni az eredményen. Az én ismerőseim közül csak a nálam fiatalabbak és a bátyjám nézik.
  • berserk87
    Én elképzelhetőnek tartom, hogy befejezik. Nekem is egyre kevésbé tetszik a sorozat, mint sokaknak. Több barátom is átpártolt másik sorozathoz. Jó ez a sorozat, de csökken a minősége, legalábbis szerintem. A harmadik évad egyébbként jól indult, de a felénél behalt az egész. Egyre unalmasabb is.

Elég nagy költségbe kerül az NBC-nek ez a sorozat és ezért vagy kevesebb pénzt fognak rá áldozni, aminek következtében csökken a minősége és végül megszűnik vagy már alapból a megszűntetés mellett döntenek, ez persze az egyik véglet. Ha viszont összehoznak egy szuper 4. fejezetet és nő majd ennek hatására a nézettség, akkor már más lehetőségek is szóba jöhetnek.
    Kíváncsian várom majd, hogy mit fognak lépni az alkotók, mivel próbálják megmenteni a sorozatot. Az már szerintem is nagyon valószínű, hogy kiiktatnak pár karaktert, ami rövid ideig biztos jó hatással lesz a sorozatra, de utánna mit fognak majd lépni?
  • xmodule
    Idióták ezek az amerikaiak. Komolyan mondom egy résznél sem volt olyan érzésem, hogy nem értem vagy nem tudom követni a szálakat.
  • npityusk
    Dik a végén Obama hasonmás milyen gonosz XDXDx
  • Tinman #2
    Egyik nagy kedvencem... így tuti vége lesz. Így megy ez.
  • diablo1336
    rohadjanak meg ha megszűnik.Sok buta amerikai bazz. Nem lenne egyszerűbb akkor már azokat megszűntetni ami nem a középmezőnyben van? Meg ha mindig a kis nézetségű sorozatokat megszüntetik ,esély se adnak nem is oylan rég volt pár sorozat melyet kinyirtak ,akkor sokkal szarabbul járnka. Új ötleteket keresnek új reklám stb stb stb. Szal nenyúljanak hozzá ennyi