Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mivel már jó ideje nem volt bent fegyver (mint írtam), semmi baj nem lesz belõle. Ugyebár.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Most is szívesen elintéznék ezt-azt egy fegyverrel...
csak azt szeretném elkerülni, hogy unalmassá váljon az egész, azáltal, hogy ha nem jut eszedbe jobb, akkor beraksz valamit ami nagyot robban aztán heló. az rohadt unalmas tud lenni. személy szerint ha nem jut eszembe valami jó, akkor inkább nem is szoktam rakni...
respect to the man in the ice cream van
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A biztonság kedvéért szavakkal is leírták a képek jelentését.
Pontosan hol is írnak a fegyverekrõl?
Mellesleg azt sem értem, hogy mi nem tetszik neked. Az utóbbi három oldalon nincs is lõfegyver, csak egy stun-gun és egy baseball ütõ.
Nem minden pillanatban jönnek ám a tuti ötletek, ember! (Az idõrõl nem is beszélve.)
ez majd megállítja
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
atomóra
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
.jpg)
sry
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ámátõr. nyikolájról lépattan.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Beszéld meg a kedves hitvessel, megértõ fickónak látszik... 😊)
De a jóember meg levadássza mielött perelhetne<#nyes>#nyes>
Kikapja a kezedbõl ()És beperel a fejformája jogtalan használatáért 😊)) ).