Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mit követelsz, nem vagy képviselõ.
Nincs keret mûködtetni az ilyen munkagépeket.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
korzikai sajtzabáló barátaink mind megeszik

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
WWFSMD?
de õ Pösta legjobb cimbije
na majd a Pösta megfeni oszt' lesz nemulass...
Mindegy, nem jött át a humor, kompenzálom.
\"Heroes never die. They just reload.\"

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Vietkongos bácsi
Õket nem izgatja senki és semmi csak a Peace
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Ami ellen még õ is tehetetlen! 😊
(Nagyon jó sorozat, régebben rendszeresen néztem. "A kéthetes zebra-dögbõl kanyarítunk egy finom szeletet" rész külön tetszett. 😄 )
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Túlélés Törvényeibõl az ember 😄 (aki nem érti az kapcsolja be a tv-t Szerdán 9 órakor és kapcsoljon a Disc**ery-re 😄)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!