Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://www.replicagunsswords.com/weapons_gallery/images_backup/t_1332_02.jpg
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Adjuk Billy fiú kezébe és meglátjuk mi lessz ^^
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
De orosz barátaink megszüntetik a gondot.
Nincs favágó, van fa, ha van fa, van erdõtûz😄
(A mohás tetejû lángoló ház a jobb felsõ részen)
mehetünk..mond csak:a bunda az igazi?<#ravasz1>#ravasz1>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szép fiú... Nem akarsz velem eljönni a MÉH telepre huncutkodni?
Na õt fogd meg😄
Ennyi csomagolópapír pont elég lesz neki, hogy becsomagoljam a macit, a virágnak meg örülni fog Annácska😄
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ezeket meg a csövibe neki!!<#idiota>#idiota>
\"Heroes never die. They just reload.\"

eloltják se perc alatt😊
nah majd Õ lefagyasztja a lángvágódat!<#ravasz1>#ravasz1>
ezzel egy kis taslás és egybõl kigyógyúl mindenbõl
egy kis akupunktúrás kezelés, 😄
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

berakok egy képet pl egy helikopterrõl, ezt legyõzi egy kép mondjuk egy légörvényrõl. de nem egy kép egy repülõrõl vagy léghajóról, ami csak arra hasonlít, vili? le kell gyõzni! jégre tüzet, magassarkú cipõre macskaköves utcát, vili? 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")