Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Problem?
Problematy?
Nekik nem tud ellenállni és eldobja a páncéltörõt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Problematy?
a kerekek alá..na most gurigázzatok<#vigyor2>#vigyor2>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
vannak a vízágyúnál már kifinomultabb eszközök is...:

technoviking
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A rakétát elintézzük....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
lakott területen száguldozgatunk?????
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
belélegezleeeeek!!😊
szegények..le lesznek verve<#bee1>#bee1>
Wacc jór problem?
esélytelen harc lenne<#wave>#wave>
gyere wazze <#eplus2>#eplus2>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
<#beka2>#beka2>Legyõzlek