320
Minden, ami a BlackBerry-vel kapcsolatos.
  • baragabor
    Hogyan lehet ékezetes karaktereket használni? (Bold 9780)
  • negrita
    ja és még azt szeretném meg tudni hol találom az ékezetet mikor smst irokrim blackberry 9300 som van.
  • negrita
    Sziasztok!a wifihez kell elöfizetés vagy müködik anélkül is a páromnak is van okos teloja neki nem kell
  • zmeor
    igen tudsz ingyenes alkalmazásokat rátenni a BB store-ból.

Egyébként meg ha netán valami megtetszene, szerintem 1-2$-ral lehet honorálni a fejlesztést.. végre elérhető áron adják..
  • JohnnyNapalm
    teljesen mindegy hogy mikori OS, mert néhány percbe telik frissíteni
  • ml85ml
    ha most vennék T nél egy BB 9700-ast azon milyen op rendszer lenne? verzioszámra gondolok. melyik a legfrissebb BB op rendszer?
    Ugye van az alkalmazás store ahonnan ingyenes meg fizetos alkalmazásokat lehet letolteni. annyira fizetni nem akarok/tudok érte (főleg mondjuk dollárba) ezért kérdezem hogy van e BB-re olyasféle warez megoldás mint pl. androidra, symbianra (nokiaprogramok.hu) és ha igen hol?? csak ingyenes programokkal is tudom-e használni a telofont? gondolok itt navigálás, msn, skype, netezés, messenger, filmezés, zenehallgatás, ébresztés, stb...
  • zmeor
    simán lehet szinkronizálni, ugyanúgy vagy még jobb mint nokiánál :)
  • JohnnyNapalm
    fogalmam sincs, én rámentettem SIM-re és felmásoltam
  • sida
    És a névjegyzékről tudsz valamit mondani? mármint hogy nekem nokiám van és szinkronizálással lehet csak átrakni a telefonszámokat...ez igaz?
  • JohnnyNapalm
    mert nem is kell, mondom hogy csak az apphoz kell BIS, mert nem indul el nélküle
    de a böngészőn keresztül feltudsz rá menni
  • sida
    csak mert sokan, mindenki úgy hasznzálja a face-t hogy semmi nem kell hozzá
  • JohnnyNapalm
    ez arra vonatkozik ha a Blackberry saját facebook alkalmazását akarod használni, ahhoz kell a külön Blackberry előfizetés

wifiről (vagy másféle mobilnetről) csak böngészőn keresztül m.facebook.com és annyi, én is azt használom
  • sida
    Sziasztok !!!
    Egy olyan kérdésem lenne a kedves BB használókhoz, hogy Facebookot mennyire lehet használni a telón. Mert hallottam tesztekből hogy csak akkor tudom elérni ha van Mobilnetem...

Második kérdésem, hogy a névjegyzéket szinkronizálás útján tudom átrakni a telóra? Mert a Nokiáknál egyszerűen megoldható

Remélem tudtok segíteni
    Köszi
    Dani

• zmeor
    ez engem is érdekelne csak Torch-ra
  • mario28
    Sziasztok!

Az alábbiakra keresek megoldást:
    BB 9780 bold az alany.
    1. navigációs szoftvert keresek Garmin/IGO/sygic-hez hasonlót. Akár fizetőset is de offline-t. (fizetősre ugy gondolok, hogy 1x megveszem és attól kezdve nem kell többet fizetnem még internetet sem, ergo offline navigál kártyáról)
    2. Hívás emlékeztetőt is keresek - call reminder
    3. Blacklist program is érdekelne.

Tudom minden van az BB APPS-között. Tapasztalat kellene, hogy melyiket töltsem le. Blacklistből is telepítettem már egy párat, de nem működött.

Tamás
  • Inquisitor
    "Ti melyik Blackberry készüléket választanátok? BB 9300 vagy 9700?"
    Szerintem a kettő közül 9700, de az itthoni árakat nézve (ha nem elírás vagy téves) inkább 9780-as, mivel van ahol egy árban írják ... és ugye több ram és gyorsabb CPU.
  • zmeor
    meg Blackberry szolgáltatásra, ha már BB-d van
  • JohnnyNapalm
    hát akkor inkább mobilnetre fizess elő
  • amdopteron
    De az nem csak telefonokosító hanem az egy előfizu ..hogy tudjak netezni...
  • JohnnyNapalm
    ami ráadásul csak egy böngésző kezdőlap linkekkel, és halál gagyi az egész
  • JohnnyNapalm
    minek egy Blackberryre telefonokosító??? :DD
  • amdopteron
    HALLI van egy Bb9700 bold na már most rákértük ezt a klikk telefon okosító szart...De a telefon független de valamikor vodas volt..
    és most telenoros kártya van benne de nem müködik a net mert valami csatlakozási hibát ír de ha bele rakom a nokiába a karit ott meg mükszik esetleg nem tud valaki egy olyan szoftot adni vagy valami okosságot mondani amivel müködne?Vagy egyáltalán ,hogy lehetne megcsinálni ezt az egészet??
  • ml85ml
    Ti melyik Blackberry készüléket választanátok? BB 9300 vagy 9700?
    Illetve hogy is működik pontosan a blackberry? elég egy mobil email szolgáltatás és már el is érem a céges emaileimet?vagy elég a mobilnet? vagy kell vennem BB szerver szolgáltatást is?esetleg más BB szolgáltatást?
    hány email postafiókot állíthatok be a BB telefononba? gondolok itt arra hogy a privát és a céges levelezés megfér 1 készüléken? sose volt még se okos se BB telefonom, ezt is a cégtől kapnám.
    tv out kábel létezik BB-hez? gondolok itt olyan kábelre ami a noki5800-hoz van 3,5 jack 3 felé ágazik és hangot, képet, videot lő ki a tv-re-
  • perempe
    Lehet Blackberry-n is használni a turistautak.hu térképeit? Ha igen, akkor milyen programmal?

Mobile XT is van rá?
  • JohnnyNapalm
    hogy érted?
    ha arra gondolsz akkor gépen a desktop szoftverben lehet, ha jól emlékszem ott van a bal alsó sarokban
  • Simansky
    Hi all!

BaclBerry Curve 8520as készülékemen szerezném megosztani a mobilnettet, lehetséges ez valahogyan ezen a készüléken?
  • Potestatem
    valaki tud jó alkamazást(játék, téma stb.) blackberryre?
  • Potestatem
    jaja de ott a böngésző a telódon és ott fel tudol menni ebuddyról is
  • JohnnyNapalm
    appworld elérhető, és tökéletesen működik
  • Sharjah12
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az MSN-t letöltöttem a BB 9000-emre elindul de mikor bejelnetkezek azt mondja, hogy a telo nem támogatja. Tud valaki ajánlani valamit, hogy működjön?
  • czakoadika
    Sziasztok, hogy tudok netezni egy BB9OOO-esen, ha ki van kódolva? nincs előfizetésem BISre, egyenlőre nem is szeretnék. Ha a beállítások-mobilhálózat-adatszolgáltatást és a barangolást kikapcsolom akkor semmi net nincs a gépen. viszont ha csak az adatszolgáltatást kapcsolom be akkor működik a dolog.
    Nem szeretnék első havi számlámon horribilis összegeket látni.
  • ronaldo10
    kösz a választ és a LINKet :D de erről a linkről csak jad file-okat tud leszedni :S:S azt meg a desktop manager nem tudja rátenni... ha meg rámásolom ismeretlen file-nak írja ki :S:S vki tud segíteni ?:D
  • franc0
    Link
  • jaszy
    BB re nem sok megoldás van, mondhatnám semmi :) Ezért adtam el 1 hónap után.
  • ronaldo10
    sziasztok! van egy BB storm2 9520 -asom . honnan tudnék rá programokat játékokat letölteni??? próbáltam az appworld-öt de nem elérhető MO.n . :( valami más megoldást tud valaki? előre is köszi.
  • JohnnyNapalm
    Üdv
    Tudtok valamit arról hogy az appworld mikortól lesz elérhető?
  • szotyika77
    hello. vettem egy ilyen telefont, nagyon szuper, imádok midnent rajta. csak az a kérdésem lenne hogy hogy tudom kikapcsolni a tmobilos netet? hogy ne azt használja hanem a wifit? előre is köszi!! üdv!
  • Attila8805
    Hali tudtok nekem olyan Bis nélküli alkalmazásokat mondani amit ti is használtok?
  • franc0
    Ilyen kaliberű telefonhoz mindenképp tanácsos legalább egy alap netcsomagot beizzítani. Annál meg már nem sokkal drágább a BIS.

De kérdésedre válaszolva, amit írtál megoldható okosba. Egyedül a GPS necc, autós navigáció felejtős BB-n. De gyalogoshoz jó lesz.
  • Aquir
    szerintem olvass bele ezekbe:
    1.
    2.
    3.
    4.
    (5.)