68
  • OzI20
    ffd
  • Vajk333
    Klasszikus és Eredeti RED ALERT kiegészítve IMPERIUM GALACTICA 2-vel a vaterán jó áron! Akit érdekel nézzen utána!

http://www.vatera.hu/red_alert_imperium_galactica_2_1492413764.html
  • ROKY100
    Császtok.
    Mit tudtok az ncore- rolfree poker money
  • vion3
    engem a a telepítőlye kéne megvan eredetiben csak a notészét elhagytam a házban és már nagyon akarok játszani rajta.
    ha lehet it vag y a [email protected] küldjétek vagy myvip:Szabó dániel (Sándor)-ra ha könnyeb Elen Vokeres kép van rajta.
  • Dingoday
    Rossz Cracket szedtél le a torrentedről
  • Bandi99
    hello mindenkinek kellene egy kis segitség mert a red alert 3 nem indul el feissitések levannak töltve hozzá. ha elinditom megjelenik az elején egy kép aztá jön a sötét képernyő és ennyi.Nagyon szeretnék már vele játszani
  • akdestroyer
    Gyerekek, bontatlan eredeti red alert 3 eladó (magyar nyelvű), igen olcsón! Érdekel esetleg valakit?
  • sarker
    Sziasztok!!!!
    esetleg valaki tudna Ps3ra kodott???
    megköszöném:)
  • gereee93
    Császtok. Ha a játékot le patch-eltem az 1.08-as patch-el és crackelem akkor miért nemindul el a játék aktivácios kódot kér. Előreis kössz a segítséget.
  • Herman03
    sziasztok!
    Az a gondom hogy nemtudom hogy fut e a gépemen a játék,2,4 celeron proci,1 gb memória,ati radeon 9600 256 vga ram,ezzel elindulna a játék szaggatás nélkül,mert néztem hogy x1800-as atit kér.
    Elindul a játék??
  • AnarchoiD
    ra3 nagysagrendekkel szebb mint az ra2 , csak ugye kell valami jokis kartya a gepbe meg atomeromu hogy mindezt mozgassa , nagy felbontason, elosre barbie -s nek tunhet a gfx de megfelelo felbontasban marhajol nez ki
  • szurka
    én csak a kezelőfelülethez szólnék hozzá: sztem sokkal jobb lett volna, ha minden gombot a jobb oldalra helyeztek volna, a bal alsó és (a kampányokban) felső sarkokban lévő gombok szerintem tökre nem odaillők, és a bal felső panel nagyon idegesített pl az egységek kijelölésénél h nem kezdhettem azt közvetlenül a sarokból. Na ezt jól megaszondtam:) Amúgy én is végigtoltam, de sajna először és utoljára
  • dronkZero
    "aki pedig a RA2 után szidja ezt a grafot, nézzem meg plíz pár screenshotot abból és utána dobálózzon"

Az is egy hányadék retekszar grafikával rendelkező játék, meg ez is. Attól, hogy már az előző rész is egy hulladék volt grafikailag, attól ez még mindig ronda.
  • narumon
    Sajnos ez mostanában igy van :(
    Stratégia cimszó alatt is akciót csinálnak, pedig anno ezek a játékok a bázisépitésről és nyersanyaggyűjtésről is szóltak, mostmeg semmi más csak nyomod a nyocszáz egység megépitését oszt küldöd a sürűjébe... :(
    Viszont beszéltem néhány fiatalabb emberkével, ők még ezt is nehezen várják ki hogy 3mp alatt elkészüljön egy egység. Dehát könyörgem ez innentől már klikkelgetős akciójáték és nem stratégia :(
  • narumon
    Végigjátszottam, arra jó volt, de hogy többet nem veszem elő az is biztos..
  • lammaer
    hát, adtam egy sanszot az RA3nak, de azt hiszem pár pálya után felejtem. Nagyon click-fest nekem az egész, az egységek túl gyorsan pusztulnak, rush a játék, semmi más.
    Különösen a balansz nem tetszett - ok, legyen kő-papir-olló, de ne úgy hogy majdhogynem insta killel egy páncélos elleni egység egy tankot, miközben a tankok gyakorlatilag 0 sebzést visznek be neki.
    A hangulata tényleg jó (legalábbisa körités, a videók), de ez igy nekem kevés. Lehet persze túl öreg vagyok az ilyen pörgős játékokhoz, de a CnC3 az még tetszett.

Különben tényleg jól láttam hogy nem lehet lassítani a játékot?
  • viizo
    "Piros pontot érdemel a játékot megmozgató és a Tiberium Wars-ban már bizonyított SAGE - Stragegy Action Game Engine motor módosított verziója."

ehhez képest pár sorral lejjebb ez a piros pont mindösszesen 3 csillagot ért az ötből..

"Háromból két kampány dögunalom, és főleg könnyedségük miatt van így. "

a két kampány valóban dögunalom lehet mondjuk easyn végigszaladva, de húzza csak feljebb a nehézséget hard-ra a tisztelt cikkíró és nem fog unatkozni, azt garantálom...

"A Red Alert 3 kiváló iparosmunka lett" majd ismétcsak pár sorral lejjebb már ezt lehet olvasni: "Ez a trehány munka gyakorlatilag mindenre rányomja a bélyegét, így egy erős közepest érdemel a játék."

ha nem is csillagos hatos a játék, egész jól el lehet vele JÁTSZANI, a hangulat is ott van rendesen (hiszen ez egy játék bammeg - aki pedig a RA2 után szidja ezt a grafot, nézzem meg plíz pár screenshotot abból és utána dobálózzon - dettó ugyanez a barbi-fíling).

elismerem hogy sok hibája van, de az a lehúzás ami itt megy nem egészen fedi a valóságot - elég megnézni bármelyik teszter oldalt, átlagban legalább 10/8-at szinte mindenhol kapott - és ők sem teljesen hülyék azért.

• FICEK9
    Ki írta ezt a cikket? Elindította valaha is a játékot? Hol van ez a rész benne?
    "Két bérgyilkost küldenek vissza, hogy végezzenek a szövetségesek sziporkázó elméjével, Einsteinnel."
    Nincs itt semmi bérgyilkos, a két szovjet fejes megy vissza az időben.
    http://www.youtube.com/watch?v=u28bo1sZiyk
  • zola2000
    Konzolra megjelenő rpg? Hát én elég jól elvagyok xen a fallout 3al mégsem nevezném jrpgnek, pcre ment a final fantasy 7, 8, grandia2, last remnant, de attól még jrpgk. Egyébként abból a legjobbak a dragon quest, final fantasy, chrono, disgaea, suikoden, star ocean sorozatok sorszámozott részei. Minden egyéb csak töltelékcím.
  • Writers
    Japán RPG vagy másik besorolása alapján Konzolra megjelenő RPG.
  • Narxis
  • BCS pixel
    jó kis game
  • Vardar
    Inkább Halo Wars.
  • xizor
    Sc2-ről ne felejtsétek el, hogy nem EA fejleszti hanem Blizzárd aki alapból nemszokott összecsapni dolgokat, aztán a WoW mellett korlátlan idő és erőforrás van egy játékra, hiszen akkora profitot hoz.És a legfontosabb, hogy az SC2 céliránya korea és kína, profi E-sport RTS-nek készül és nem olyan embereknek akik azt se tudják mi az a RTS.
  • szily3
    Ja, meg a Warcraft 2 Nekem az az etalon! Ha valamelyik game uti a hangulatat, az maris bejon! Annak idejen talan 5-6szor toltam vegig mindket kampanyt Na meg olyat is csinaljanak.
    Mellesleg ma tenleg az a divat, hogy amit az EA csinal, azt meg kell venni. S igazatok van, sok kicsi jo jatek teljesen elveszik mer nincs hozza multihipe-os reklam... Siralom
  • peetig
    Rókabőr vagy sem, nekem nagyon tetszett. Azért RA2 jobb volt, de lehet, hogy csak a nosztalgia. szily3: Így van, a World in Conflict egyszerűen remek, csak más kategória...
  • szily3
    Mint lattam, az elottem szolok sokat beszeltek Starcraft-rol, Supreme Commanderrol meg egyeb normalis gamekrol. Na de kerem, a World in Conflict hol marad??? Az volt az utolso elvezheto RTS! Es tenyleg jo munka volt a Sierratol. Szal ezutan keretik megemliteni
  • lammaer
    Mi az a JRPG?
  • tomcsa4
    Igen sajnos ez igaz.
  • zola2000
    Mellesleg pcre nincs JRPG (csak néha egy "fecske"), csak ezért váltottam konzolra. Egy ideig sajnos le kellett mondanom a stratégiákról, de hál istennek szépen jönnek azok is.
  • zola2000
    Miért? az is jó :)
  • FoodLFG
    Szerintem érdemes úgy értékelni a játékot és a grafikát is, hogy nem vették annyira komolyra a figurát, mint pl a C&C3-ban. Az átvezető videók is túljátszottak, kissé poénosak, legalábbis az alapján amennyit láttam belőlük..

A Supreme Commander pedig egy jó kis gáma :) Jó, hogy folytatták a Total Annihilationnel kitaposott utat.
  • shane81
    Nekem a C&C 3 sokkal jobban tetszik, bánom, hogy ezt megvettem, de van akinek meg ez tetszik jobban. Próbáld ki ha tudod.
  • tomcsa4
    Szerintem hagyjad a Boxot és térj vissza PC-re. :D :D
  • zola2000
    Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes beszerezni ezt a játékot x360ra, vagy maradjak a c&c3nál a halo wars megjelenéséig? Mondjuk a red alert 3 megjelenése óta a c&c3al egyre kevesebben játszanak...
  • rhonkhan
    ennek a grafikája borzalom... a képek alapján.
  • tomcsa4
    Biztos vagy benne? Hamarabb megnézel egy színesebb, de kevésbé részletesebb képet, mint egy fakó, de kellően részleteset.

A fakó kép nyomasztó.
  • feamatar
    konzolrinya hülyeség, vannak ott is remek taktikai játékok, megfelelő mélységgel.
  • bitbandita
    Akkor fogalmakkal nem értek teljesen egyet. A csilli-villi nálam kicsit mást jelent, és nem feltétlen negatív értelmű, sőt (ill. nem úgy pozitív ahogy itt meg lett említve)de persze szövegkörnyezet függő, lehet gúnyosan, élcelődve is mondani. Az hogy a RA3-ban olyan színeket használnak amilyeneket, az nem azt jelenti, hogy csilli-villi a grafikája. Nem az élénk, rikító színek miatt lesz csilli-villi, hanem hogy egyszerűen k.rva jól néz ki (tömören ,röviden :). Pl Crysis, Far Cry2
  • JTBM
    Szerintem gőzerővel fejlesztik már az SC klónokat, de elég magasra lett téve a léc...