Jégvulkánok és lemeztektonika a szaturnuszi holdakon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

könyörgöm, senki sem kapja fel a helyesírási hibákra? basszus, ha újságíró vagy, legalább írj helyesen. aztán a fogalmazásmódra sem ártana odafigyelni, meg a felesleges szavakat kitörölni. mert ez így gáz.
"Gyarmatosítani nem államok, hanem cégek fognak. "
Ez igaz, csak nem majd, és nem a Marson, hanem most és a Földön...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Igaz, egyetlen állam és állampolgár se... De mi van a cégekkel? Hát igen, õket nem sorolták fel az egyezményben.
Ez az eset is mutatja, hogy a szkifi írók nem mindig a vaksötétben tapogatóznak. Gyarmatosítani nem államok, hanem cégek fognak.

Hattyú? Hol?

Oké! Én is így gondoltam, csak a látványra, mert ha nem lassan történik, akkor az érdekes látvány lehet.

de valamiféle vásárlási lehetõség van szerintem, / csillag esetleg ? /
a te adsz nevet a csillagnak , valami ilyesmi volt (nem?)

"forrni kezd a jég" - Ezt szublimációnak hívják.
"ûrben nagyon közel van a víz forráspontja a fagyásponthoz" - A hármas pont alatt (akár hõmérsékletben, akár nyomásban) nem létezik folyadék halmazállapot. Az anyag szilárd állapotból rögtön a gáznemûbe lép át.

Mindezt nem kötekedésképp mondom, csak egy kicsit pontosítottam a megfogalmazáson. 😄
NEXUS6
Ha jól tudom a jelenlegi nemzetközi jogi egyezmények szerint az égitestekre egyetlen állam, vagy azok állampolgáraik sem terjeszthetik ki területi igényeiket.
Szal ha látsz olyan hirdetést, hogy vegyél a Marson fölterületetdet occsóért, az nagyvalószínûleg átbaxás.
De nekem izé, lenne eladó telkem sutyiban a Titánon, csak neked csak most 5 millióért megszámítom, de ha adsz egy 5000-est azonnal viheted. Unokáid kõgazdagok lesznek!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az ûrben nagyon közel van a víz forráspontja a fagyásponthoz, ezért az is érdekes lehet, mikor egy üstökös közelít a naphoz és megfigyelni, ahogy a felszinén forrni kezd a jég.

No és kitõl vennéd meg?
Sokkal jobb üzlet: potom pénzért területet eladni a lehetséges gyarmatokon...
<#wave>

most kéne potom pénzért földeket venni a lehetséges Földi gyarmatokon, megtartani a jogokat és átörököltetni az utódoknak ; )

Vulkán közelében telek eladó! <#alien>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Intergalaktikus birodalmunk harmadik bástyája a Föld és Mars után...😛

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Motoroj
Érdekes látvány lehet egy jégvulkánkitörés.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

nahát, én is ezt akartam kérdezni :S

Na vajon mikortól indul be a vita arról, hogy ez kuruzslás és inkább ingyen kenyérre kéne költeni a pénzt.