15
-
hunterspirit #15 könyörgöm, senki sem kapja fel a helyesírási hibákra? basszus, ha újságíró vagy, legalább írj helyesen. aztán a fogalmazásmódra sem ártana odafigyelni, meg a felesleges szavakat kitörölni. mert ez így gáz. -
toto66 #14 "Gyarmatosítani nem államok, hanem cégek fognak. "
Ez igaz, csak nem majd, és nem a Marson, hanem most és a Földön... -
trogi #13 Igaz, egyetlen állam és állampolgár se... De mi van a cégekkel? Hát igen, őket nem sorolták fel az egyezményben.
Ez az eset is mutatja, hogy a szkifi írók nem mindig a vaksötétben tapogatóznak. Gyarmatosítani nem államok, hanem cégek fognak. -
toto66 #12 Oké! Én is így gondoltam, csak a látványra, mert ha nem lassan történik, akkor az érdekes látvány lehet. -
Slim Rick #11 de valamiféle vásárlási lehetőség van szerintem, / csillag esetleg ? /
a te adsz nevet a csillagnak , valami ilyesmi volt (nem?) -
L3zl13 #10 "forrni kezd a jég" - Ezt szublimációnak hívják.
"űrben nagyon közel van a víz forráspontja a fagyásponthoz" - A hármas pont alatt (akár hőmérsékletben, akár nyomásban) nem létezik folyadék halmazállapot. Az anyag szilárd állapotból rögtön a gázneműbe lép át.
Mindezt nem kötekedésképp mondom, csak egy kicsit pontosítottam a megfogalmazáson. :D -
#9 Ha jól tudom a jelenlegi nemzetközi jogi egyezmények szerint az égitestekre egyetlen állam, vagy azok állampolgáraik sem terjeszthetik ki területi igényeiket.
Szal ha látsz olyan hirdetést, hogy vegyél a Marson fölterületetdet occsóért, az nagyvalószínűleg átbaxás.
De nekem izé, lenne eladó telkem sutyiban a Titánon, csak neked csak most 5 millióért megszámítom, de ha adsz egy 5000-est azonnal viheted. Unokáid kőgazdagok lesznek! -
toto66 #8 Az űrben nagyon közel van a víz forráspontja a fagyásponthoz, ezért az is érdekes lehet, mikor egy üstökös közelít a naphoz és megfigyelni, ahogy a felszinén forrni kezd a jég. -
toto66 #7 No és kitől vennéd meg?
Sokkal jobb üzlet: potom pénzért területet eladni a lehetséges gyarmatokon...
-
Slim Rick #6 most kéne potom pénzért földeket venni a lehetséges Földi gyarmatokon, megtartani a jogokat és átörököltetni az utódoknak ; ) -
pasi29uk #5 Vulkán közelében telek eladó! -
Pares #4 Intergalaktikus birodalmunk harmadik bástyája a Föld és Mars után...:P -
#3 Érdekes látvány lehet egy jégvulkánkitörés. -
blessyou #2 nahát, én is ezt akartam kérdezni :S -
xizor #1 Na vajon mikortól indul be a vita arról, hogy ez kuruzslás és inkább ingyen kenyérre kéne költeni a pénzt.