510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
  • sz4bolcs
    #510
    Azt nem lehet, hogy megnézem, de csak ncore-ról? Akkor már elég punk vagyok, nem?
  • Jrex
    #509
    Több száz madár haláláért felelős az új Star Wars - Ezért úgy gondolom, hogy úgy tudjuk megtorolni, ha nem nézzük meg moziban az új filmet...
  • Jrex
    #508
    Aláírás
  • DNDN
    #507
  • Bokafix2
    #506
    Senki nem mondta hogy ez a mintapéldánya, csak én bánnék el így vele... ennyi. Ha embereket bánt, verje össze egy ember... ha kutyát, akkor tépje meg egy kutya... tiszta sor.
  • Vaxi
    #505
  • Narxis
    #504
    Nem kell más állatokat belekeverni, oda kell menni az állatkínzóhoz és úgy megverni, hogy hónapokig csak szívószállal tudjon enni.
  • 0Fritz0
    #503
    Mindig megható, amikor egy saját fajtársai szétmarcangolására nevelt kutya az állatkínzás elleni harc mintapéldánya.
  • Bokafix2
    #502
    Ővele tenném össze egy viadalokra kitenyésztett agresszív egyed... tessék, lehet kínozni... agyon lehet verni... egy szemöldökráncolás és kettéharapná a bélcsatornáját... esélye nem lenne a delikvensnek és nem látná a fájdalmat a kutya szemében többet mert a vértől nem látna semmit. 20-an se szednék össze a testrészeit az incidens után. Még egy beleeresztett tár után is kibelezné a mocskot és csak utána pusztulna el.

    Ezek a gyáva tetvek miért csak kiszolgáltatott helyzetben levő állatokkal keménykednek?

  • Vaxi
    #501
    videóhoz: a brutális összeverést már túlzásnak tartom, de az mindenképpen jó ötlet, hogy a gané szemétláda állatkínzó férgeket jó alaposan felpofozza néhány ilyen ember.
  • Vaxi
    #500
  • Jrex
    #499
    Bár nem radikális, de hátha...
  • jackoneill90
    #498
    Állat videó.
  • SHADOWEYES7
    #497
    Válogass. :)
  • SHADOWEYES7
    #496
  • Soleafar
    #495
    Helo! Szívesen csatlakoznék bármilyen állatvédő szervezethez! A neten keresgéltem már elérhetőségeket és infót de nem sokra jutottam, aki hasznomat venné ilyen téren kérem jelezzen. (Greenpeace meg hasonlók mellőzzenek)

    kössz
  • Narxis
    #494
    Én is helyben hagytam volna, leszarom mit mondanak a rendőrök. Az biztos, hogy sok idő lesz amíg megváltozik a gondolkodásmód, embereket is kínoznak a mai napig, de én látok változást. Pl. USA-ban van külön állatrendőrség, nem minden államban talán, de sokban és bejelentés alapján azonnal kimennek megnézni az állatokat és ha gond van intézkednek, bírósági eljárás és elviszik az állatokat is.
  • Laci
    #493
    Egy sajnálatos és végtelenül szomorú dolog történt a lakótelepünkön ésmég mindig nem tértem magamhoz belőle.Egy férfi agyonvert egy kóbor kutyát. Egy bordercollie keverék volt, kedves, jóindulatú. Gyerekek...játszottak vele, etették, szer ...tovább »e ...tovább »tték már napok óta. Vala ...tovább »ha volt gazdája,valószínűleg csak megszökhetett, nyakörv nyoma volt a nyakán. Soha nembántott senkit. Egy meleg nyári napon a négyemeletes házak között azegyik frissen locsolt gyepre feküdt ki hűsölést keresve. Ez lett avégzete. Az úriember (alább a fotója) azt üvöltve, hogy a kutyakifekszi a gyepét (megjegyzem, nem az övé, hanem a házé), nekiesett ésegy vascsővel fejbe verte a kutyát. Az ütéstől megszédült, nem bírtmozdulni. A pasas kiabált vele, de mivel a kutya nem szalad el, ismétmegütötte. Többen látták az ablakokból, rohantak is lefele megfékezniaz őrültet, aki addig verte a vassal a kutya fejét amíg az még mozgott.Emberek jöttek elő mindenhonnan, lefogták, lefegyverezték... A kutya anagyon vérzett, nem mozdult. Hívtak állatorvost, hívtak rendőrt. Akutya feje szilánkosra tört, el kellett altatni, nem lehetettmegmenteni.2010. 07. 15.-én elpusztult. A férfit alaposan helybenhagyták, de ez nem volt elég. Akiérkező rendőröknek pont ő panaszkodott, hogy kezet emeltek rá! Még őindított előbb eljárást! És mi volt a rendőrök válasza? Az emberéletfontosabb mint a kutyáé!Íme egy gyilkos arca: lakhelye pedig:Budapest,1203. Pázsitos Sétány 1-3.
  • SHADOWEYES7
    #492
    VÉGRE VALAKIK CSELEKSZENEK!! Ez kell ezeknek a szemét állatkínzóknak, igazatok van. egyszerűen nem működik másképp, sajnos nem működik törvényes keretek között. Amikor ilyen és hasonló szadista emberek kutyákat nyúznak meg, rugdosnak halálra állkapocs törésig, akkor egyszerűen a legjámborabb állatvédőnek is kinyílik a bicska a zsebében.Nézz csak egy ilyen megkínzott kutya szemébe, nézz bele egy fájdalomtól vonagló állat szemébe..
    Ezek a söpredékek legalább kaptak egy nagyon kicsi ízelítőt abból a fájdalomból, amelyet a legszerencsétlenebbek átélhettek. Ezeket én is bevárnám a sarkon, és gondolkodás nélkül ráengedném a kutyáimat, szakadjon egy kis bőr és törjön a csontjuk, hogy legközelebb nem hogy hozzáérni, de ránézni se merjenek egyre.
    Remélem a közeljövőben egyre több állatkínzó esik majd ismeretlen kutyatámadás áldozatául.
    Tudom, hogy istené a bíráskodás joga, de van egy pont, amikor ezt ember nem nézheti tétlenül. Amúgy meg úgyis a pokol bugyraiban fog megrohadni az összes állatkínzó barbár.
  • SHADOWEYES7
    #491
    Amig az állatvédelmi törvényeknek nem igazán tudnak érvényt szerezni és egy (2?) generációnak kell kihalnia, amig maj egyszer kulturált módon bánnak az emberek az állatokkal,csak szimpatizálni lehet a Radikális Àllatvédökkel.Az enyhe büntetések nem riasztják vissza a sok primitiv állatkinzót(ha egyáltalán megtalálják öket)-a jóérzésü ember meg rosszul lesz, ha a szörnyübbnél szörnyübb kinzásokat látja-hallja és csak abban tud reménykedni, hogy az állatkinzók viszzakapják valahol pl.betegség vagy sorscsapás formájában amit az állatokkal tettek.Bár nem vagyok bosszúra éhes, de egy vérzö sintérorr valahol mégis elégtétel!
  • Bazsi555
    #490
    Hát tényleg az a vascső lenne a megoldás.

    Igen, jól gondolod, vidéken lakom.

    A macskáknál az volt a fő gond, hogy délelöttönként, amikro ne mvoltunk otthon, akkor kaptak lövéseket. Így nem tudtuk rajta kapni. :S

    A kutyáink, egy bekerített részen vannak szabadon.
    Az említett szomszédok oldalán drót kerítés van, amit még ők húztak fel vagy 30 éve, de az egy másik érdekes történet.(röviden: öregapámat jól átvágták és így szereztek telket, majd miután megkapták egyszerre el is kezdtek balhézni.)
    Na azt a kerítést, sokszor az ő kutyájuk rágja szét, és ha rászúlunk, hogy nem szabad vagy valami és meghalják akkor egyszerre jönnek, hogy mit képzelünk magunkról meg hasonlók.
    Többek között az így létrejött réseken szoktak megszökni a mi kutyáink.

    Van viszont egy érdekes dolog, ami bizonyítja, hogy a kutya tudja ki a rossz és ki a jó ember.
    Ezeke a szomszédaink, ahogy mondtam elég oskan vannak. Így három ház van egymás mellett és a telkeik egybe nyitva, mivel amugy is szűk telkek.
    Amelyik család részük, a legközelebb kaik hozzánk, azokkal nicns semmi bajunk se. Nekik mindig köszönünk, szoktunk beszélgetni is és a kutyáink se ugatják meg őket.
    Viszont a másik két házban lakó családtagoknak soha nem is köszönünk, mivel olyan haragban vagyunk, mivel ők csinálják mindig a balhét.

    Amugy ezeknek nem számít a rendőr, csomószor voltak már náluk kint a rendőrök, mert az ő kutyáink mindig kint az utcán garázdálkodnak (az éppen arra kutya séltáltatókat megtámadják, a bicikliseket, motorosokat, sokszor a babakocsikra is idegesek lesznek,engem pm, a saját hátsó kertünkbe támadtak meg, csak az volt a szerencsém, hogy a másik szomszéd -aki nagynéném férje- elkergette a kutyákat) és hát sokszor feljelentették őket, mivel, ha ott is vannak kint a ház elött és látják, akkor se foglalkoznak vele, hanem csak jót röhögnek az embereken.
    Sajnos a rendőrök meg ne tudnak velük mit tenni. :s

    Jah és azt hiszik, hogy mi jelentjük őket fel, mikor még egyszer nem hívtuk ki miattuk a rendőröket, mivel próbáltuk kerülni a balhézást.

    Az lenne a legjobb, ha megnyerném a lotto -öst, aztán akkor felvásárolnám a telkeiket aztán mehetnek ahova akarnak, csak minél messzebb. :DDDD
  • Morphin
    #489
    Ugyan nem írod,de gondolom vidéken laksz...én is simán fejbeb@sznám valamivel.Vagy ha elfajul a dolog pár ismerősöddel nyomatékosan felhívod a figyelmét, hogy álljon le.Mellesleg amikor lelőtte a macskáid, én már hívtam volna a rendőröket...mivel van légpuskája sztem ha nem is tudják rábizonyítani,de eltántorította volna a további lövöldözéstől.Kutyáid szabadon vannak vagy láncon?

    Miénk szabadon van általában,de őt sem szeretik a környéken mert folyton megszökik és lődörög a környéken,pedig heréltetve van(hiába...félig husky)...minden este,de visszajön.Emiatt vasárnap este meg van kötve mindig.(hétfőn viszik a kukákat...és hát Döme kutya imádja felborítani és szétszedni őket)
  • Narxis
    #488
    Egy vascsővel jól fejbe verni a szomszédod. Abból majd tanul.
  • Bazsi555
    #487
    Hali mindenkinek!

    Azért, írok ide, mert nemtudom, hogy mit tehetek igazából a jelenlegi helyzetemben és a tanácsotokat szeretném kérni.

    Az egyik oldali szomszédaink (egy jó nagy család egy kupacon) állandóan csinálja a fesztivált.

    Szabályosan terrorban tartják a kutyáinkat.
    Amióta csak van kutyánk, azóta folyamatosan cukkolták és hergelték csak(,az utólag érkezett másik 2-t is).
    Ezért ha a keretíshez közel érnek a kutyáink elkezdik őket ugatni. Ekkor a mi "drága" szomszédaink elkezdenek petárdákat szórni a kerítéshez (vagy tüzijáték rakétákat, illetve mivel az egyikük fuvarozás félével foglalkozik, ezért rengeteg roncs gépe van otthon, -igazából cska az van neki- több hidraulika tartályt meg hasonlókat is felrobbantottak).

    A kerítést, amit anno ők húztak fel, -hát mit ne mondjak gyönyörű minőségben- ők maguk bontják ki szerintem, hogy átmenjenek a kutyáink. Nem egyszer láttam olyan lyukat a kerítésen, amit biztos, hogy a kutya nem tudott csinálni, meg ha az csinálta volna, akkor át is ment volna már.

    Agusztus közepén történt, az az esetem amikor kedvenc kutyám, aki már 10éve a családunk tagja volt, elpusztult, igen érdekes körülmények között.
    Egyik hajnalban óriási ugatás volt, ezért kimentem, hogy megnézzem, láttam, hogy a kerítésnél ugatnak a szomszéd felé és úgy hallottam, mintha valaki járna ott és láttam, hogy a szomszédnál is égett a villany.
    Másnap reggel megszöktek a kutyáink. A 2 idősebb teljesen felszívódott, míg a kisebbiken látszott hogy félt és próbált vissza haza jönni.
    Már ez furcsa volt, mivel a kutyáink soha nem futottak el így ráadásul a kicsi is ment velük ilyenkor.
    Ez pont egy szombati nap volt és így egész hétvégén csak jártam a környező mezőket, falvakat és őket kerestem.
    Aztán hétfő délután a 2 kutya közül az egyik haza jött. Egyszerre hívtuk is a helyi állat menhely tulajt, hogy nem-e fogta be időközben a másikat (vele is már a szökés napján beszéltem hogy ő is keresse őket) és ekkor mondta el, hogy elpusztult a kutyám, ugyanis meglőtték és azt is elmondta, hogy biztos benne, hogy még szombaton a szökés napján lőhették meg, mert a seb már annyira elfertőződött.

    Pár nappal késöbb tudtam meg, hogy a szomszédságból az egyik férfit, kirúgták a buszsofőri állásból, -mivel részegen ment be hajnalban hogy felvegye a műszakot- pont azt akiről tudom, hogy tart otthon légpuskát, mivel több macskámat már lelőtte, de sajnos nem lehetett rábizonyítani, illetve azt is tudjuk róla, hogy nem szereti másnak az állatait, mivel sokszor láttuk, hogy a busszal az úton lévő kutyákat mindig elütötte.

    És igazából, nem tudom, hogy mit tehetnék/nénk. Ma délelőtt is itt fenyegetőzött, hogy feljelent bennünket a kutyáink miatt és stb. .:s
    Valakinek van ötletem, hogy mit tehetnék?

    Kérlek segítsetek!
  • fook
    #486
  • fook
    #485
    Meg is érdemlik a férgek :@ meg kellett volna ölni a mocsok állatot. Hihetetlen hogy vannak ilyen emberek :@
  • G_ArchAngel #484
    Kutyakínzók Sajószentpéteren

    Hurokba fogtak egy kutyát Sajószentpéteren és hetekig éheztették. A Miskolci Állatsegítők szabadították ki a szerencsétlenül járt állatot szerda este.
    Iszonyatos, amit a kutyával tettek. Kisfalvi Nyina, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány alelnöke mondja el a szörnyű történetet: "Még meg sem emésztettük a deteki kutyakilövést, amikor szerdán este Sajószentpéterre riasztotta állatmentőnket az üveggyár biztonsági őre. Egy kisebb embercsoport, amelynek tagjai a falu szélén laknak, hurokba fogta egy szegény kutyának a négy lábát és a fejét. A kutya csont és bőr, már hónapok óta nem etetik rendesen. Alig 10-13 kg. Amikor a fotókat csináltam, és közelhajoltam hozzá, a hátára feküdt és kérte, simogassam meg.
    Brutális kínzások
    "Hátsó és első lába is súlyosan megsérült. Azért tudják az emberek bántani őket, mert genetikailag vannak emberszeretetre kódolva. Majdnem kivégezték, ő pedig újabb embereket – kollégáimat, engem is – rögtön a barátságába fogadott."
    "Egyszerűen tehetlenek vagyunk, nem tudunk minden kutyát megmenteni az ilyen szörnyűségektől a mások segítsége nélkül. Ismeretlen tettes ellen tehetnénk ugyan feljelentést,de szemtanúk nélkül semmire se mennénk. Szükségünk lenne nyilvánosságra.Aki látja és tudja az igazságot, fél az ilyen emberektől, nem mer feljelentést tenni. De nem nézhetünk mindig félre, mert ez tarthatatlan. Nem hogy kevesebb lenne az ilyen eset, egyre több brutális kínzással találkozunk."
    A miskolci állatsegítők azt kérik, hogy aki tud az eset körülményeiről, és hajlandó tanúskodni, keresse alapítványukat a [email protected] emailcímen, vagy hívja állatmentőjüket a 30-232-18-90 számon.
    (boon)
  • kocsisgabor9999
    #483
    Mit vársz, a szerencsétlen fajtól? Másban már nem leli örömét.
  • Narxis
    #482
    Órákon keresztül ütötte a lovat, majd a folyóba ölte

    Állatkínzás miatt indult eljárás azzal a férfival szemben, aki - miután egy vascsővel nem bírta agyonverni - beleölte a Hernádba saját lovát.

    Kedden találták meg a ló tetemét a Hernád vilmányi szakaszán, majd miután kiderült, hogy a lovat szándékosan vezette gazdája a folyóba, az Encsi Rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben. A ló gazdájáról - egy 49 éves vilmányi férfiről - kiderült, hogy egy nappal korábban már megpróbált végezni az állattal: órákon keresztül ütötte egy vascsővel, ám a ló a verést túlélte. A férfi ekkor úgy döntött, hogy a folyóba vezeti, hogy ott megfulladjon.

    A brutális gazdával szemben állatkínzás miatt indított eljárást a rendőrség; gyorsított eljárásban állítják a gazdát bíróság elé.

    (HavariaPress)

    Ki jön velem? Viszek egy vascsövet és addig ütöm ezt a faszt amíg meg nem döglik.
  • Narxis
    #481
    Jaja, az ilyen elmebetegek felnőtt korukra nem (csak) állatokat fognak kínozni.
  • Morphin
    #480
    akarod közösen kirúgni a széket a lábuk alól?^^ Kínában valóban akasztanak a mai napig is. többek közt kormánytagokat is, akik lopják a haza pénzét. természetesen itthon ez nem megvalósítható... vajon miért...a halálbüntetést vissza kéne állítani mindenhol!nem jó ez az elzüllés...
  • Narxis
    #479
    Az ilyeneknek börtön? Minek? Kötél!
  • Morphin
    #478
    hála a jó istennek...én fizetném ki személyesen a kivégzésüket...a kínzásos videót nembírtam megnézni,nem is akarom.hihetetlen, hogy ilyen ma megtörténhet,pusztán örömből ilyen kegyetlenségeket csinálni már kell arc...mi az a 3év? hmmm 10et minimum.
  • Mersant
    #477
    Elfogták a brutális pécsi macskagyilkosokat
  • Hajnalcat
    #476
    :(((
  • Mersant
    #475
    bar itt "csak" allatokat oltek meg, de kovetendo peldanak tartom az irani igazsagszolgaltatast.
    ennek lenne visszatarto ereje, nem ugy mint a minimalis penzbirsagoknak es a par ev bortonnek.
  • Narxis
    #474
    Mocskos tetvek, ha valaki tudja a címűket mehetünk hozzájuk!
  • predator0
    #473
    Csak a szokásost: dögöljenek meg.
  • HöfEE
    #472
    Mit szóltök ehhez:KATT
    Az indavideo oldalán elvileg megtalálható a video is, aki elég erős idegzetű megnézheti.
    Remélem elég hamar meg tudják a pontos lakhelyét a kis pöcsöknek.
  • arty
    #471
    nekik azért nem lenne elég egy kis verés ...