14
-
#14 pesti sznob, ne álj le vele veszekedni mert lesüllyeszt a szintjére, ők meg megvernek a rutinjukkal. -
Myron #13 most meg avval menőzöl h milyen jól megoldottad h nem kellett htpc-t vagy mit venned -
windoki #12 íme egy korabeli kép:
-
#11 Nem menőzés, csak praktikusabb így.
Ha menőzni akarnék, vennék háromszázezerért egy HTPC-t, így csak egy wireles desktop meg egy 10 méteres HDMI kábel kellett összesen egy huszasért. -
do2 #10 Ja, jó móka a távirányító, már soxor szórakoztam azzal hogy a telefonomra feltelepített progival kocsmákba kapcsolgattam a tévét:) Volt olyan hogy majdnem megverték a kocsmárost,mert azt hitték ő szóraakozik :)
-
ihateworkdays #9 Nekem egy HP Pavilion DV5 1080eh laptopom van, amihez van távirányító.
ezzel vezérlem a Quickplayer-t (DVD filmek) és a Media Player-t (minden más videoformátum.)
Linkek:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01510120&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_pavilion/hp-pavilion-dv5-1080eh-fm583ea
-
Gundark1234 #8 Mi van Szekrény? Nem fut a BF2 és irígykedsz. -
#7 ha menőzni akarsz akkor inkább linkelj képet és megkímélsz a hardverbuz; dumádtól -
#6 Különösen a férfiak szeretik a közelükben tudni a távirányítót, ez egyfajta hatalmi pozíciót biztosít nekik
Én inkább az egeret és a billentyűt szeretem birtokolni, nálunk általában ez volt a sarkalatos pont amíg nem volt laptop és wifi. Az elavult XX. századi eszköz nyugodtan lehet az asszonyé :) Ha én kezelem a tévét, akkor általában wireless egérrel indítom el rajta a HD filmet vagy a Far Cry 2-t. -
torcipepe #5 iyin :D
nekem nincs ilyen problémám, otthon saját tv-m van, saját távirányítóval :D
koliban meg szobatársam nem néz tv-t -
#4 tudott valamit az öreg, ha még most is élne...:) -
roliika #3 Valóban. A kor tudósai meg beugráltak abba a tóba ahol tesztelte a kis csónakját, mert nem hitték el, hogy létezik ilyen, keresték a huzalokat. :DDD -
mcsaba #2 A cím nem egészen pontos hiszen a távirányítót, és a távirányítást Nikola Tesla 1893-ban találta ki, vagy legalábbis akkor mutatta be azaz 115 éve, viszont a távirányítós TV valóban 60 éves. -
#1 zsír