Milyen lesz az internet 2020-ban?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bullshit az egész. Egér helyet nem fogom a monitort nyomkodni, soha.
"Az új megoldások az érintõképernyõkön és a beszédirányításon alapulnak majd,..."

A beszédirányítás elterjedése, ha rajtam múlik sosem fog bekövetkezni. Valahogy életszerûtlennek érzem, hogy beszéljek egy géphez. Sõt ha elképzelem azt a jelenetet, hogy az irodában üldögélve egyszer csak valamelyik kolléga utasítja a böngészõjét szóban, hogy az hozza be neki a pina.hu weboldalt, még elképzelhetetlenebb számomra, hogy ez a technológia valaha is labdába rúg.
Nagyon sok mobiltelefonban van hanghívás funkció, de egy embert sem ismerek aki használná (ami persze nem jelent semmit). Esetleg kíváncsi lennék, hogy itt közületek valaki használja e ezt a funkciót aktívan.
Az érintõképernyõ nagyon nagyon jó dolog ha fekszel és az öledben van, a beszéddel irányítás ha megy rendesen az is jó de egy idõ után megunod a beszédet elfáradsz, az egér billentyûvel jó sokáig ki lehet bírni viszont nézd meg 20-30 év után a kezedet :)

Nothing Ever Changes

Gerygrey
A több mint ezernek szinte a 77 százaléka. Vagyis mondjuk 1020 embernek a 76,4 százaléka. Szövegértésbõl elégtelen, és még kötekszik, ülj le fiam, elégtelen :)
Gerygrey
Az a baj, hogy a bill-egér páros annyira jól el lett találva, hogy szerintem én 30 év múlva sem akarok mást használni. Legfeljebb beépített holografikus projektor lesz az egéren, és a billentyûn a gombok is szabadon változtatható kijelzõt kapnak, de ugyanúgy egér és billentyûzet marad.

Olyan ez, mint az autók fejlõdése: a kétütemû motortól eljutottunk a turbón és a közvetlen befecskendezésen át a hibridig, az autók formavilága is rengeteget változott és megjelent számos új technológia az ABS-tõl a GPS-ig, de a vezérlés a 100 éve tökéletesen megalkotott kormánykerékkel történik (ami azóta már kapott szervómechanikát és CD-vezérlõ gombokat, de az alapelv maradt)
"Abban szinte a több mint ezer megkérdezett 77 százaléka egyetértett"

Most akkor szinte több mint ezer (tehát 999), vagy szinte 77 százaléka (tehát 76)? Vagy esetleg szinte egyetértett? :)
← ElőzőOldal 2 / 2