A paksi atomerőmű
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes megnézni. paksról pár dolog ami sztem hülyeség.
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondjuk egy ilyennek a felújítása abszolút nem jelent teljesítmény növelést, max. stabilabb, biztonságosabb üzemeltetést.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Viszont az 1. blokk teljesítményét már 2007-ben emelték, a 4. blokkét pedig 2006-ban, hiszen ez a legmodernebb.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
01:09 tugyiti: a multkor én is rendeltem ilyen uránium rudat de a gls nem akarta kihozni
Tekintve, hogy fingja sincs egy uránium pasztilla szerkezeti felépítésérõl, joggal merül fel a kérdés bennem, hogy az ilyen tudatlan, ismeretektõl mentes user végül is mire veri itt a nyálát?
De sajnos ugye ez egy alapjaiban földgáz üzemû erûmõ, melynek óriási gondjai vannak az állammal.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szóval 2027 MW
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez is folyamatos bõvítés alatt áll, amióta az oroszok nem veszik át tõlünk a radioaktív hulladékot.
De egyébként igazad van...maga az erõmû szinte semmilyen dózist nem bocsát ki magából, mint környezet szennyezõ és életet veszélyeztetõ tényezõ.
Kvázi egy lignit tüzelésû erõmû, mint pl. a Visontai Gagarin Hõerõmû (Mátra Menti Erõmû Rt.) kategóriákkal több radioaktív szennyezettséget képes kibocsátani a környezetbe.
DFTBA ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Finomítottak a gõz terelõ lemezek (labirint lemezek) hézagjain mind axiális, mind radiális értelemben, javítottak a csapágyak olajhézagjain, precízebb, gondosabb tengelyközpontúság beállítás történt, stb-stb. Millió feladat sikeres végrehajtásának végeredménye képpen a teljesítmény az általad közölt adatokat érte el.
Kik (név szerint sem ártana !), mekkora jutalmat is kaphattak a "kazetta-mosoda" kibõvítésének ötletéért ?
-'s mennyi is lett rajta a végsõ "nyereségünk" ?
( A mínuszos eredmény is nyereség !? -mondaná egy kapitalista-matek tanszék.)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#21 annyira egy Smiley se röhögött.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Itt max. olyan szintû társalgás várható, hogy merre található, ki milyen messze lakik tõle, meg mikor robban fel. Tehát akár be is lehetne zárni, mert akit TÉNYLEG érdekel a téma és infókat szeretne kapni, az belép az általad említett topikba és ott megkap minden választ.
Ismersz egyet is az építõi közül? Tán jobb lett volna az építõk helyett üzemeltetõket írni, mivel az építõkre már a kutya sem emlékszik, meg nem is aktuális, ugyanis ezer meg ezer felújításon és biztonságot szolgáló rekonstrukción esett át az erõmû.
Amúgy mire vagy kíváncsi konkrétan az erõmûvel kapcsolatban?
Szívesen válaszolok bármire.
#33: nem kettõs keringésû, hanem két körös. És nem a hûtõrendszere, hanem a fõvíz-tápvíz rendszere (primer-szekunder kör).
De egyébként: http://www.npp.hu/